Sardelli-kaprispasta - Pasta alla Puttanesca
Pasta alla Puttanesca tarkoittaa suomeksi pastaa ilotytön tapaan.
Ainekset
Pasta alla Puttanesca
- 1/2 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
- 5-6 valkosipulin kynttä
- 3 rkl kaprista
- 15-20 oliivia
- 10-20 sardelli- tai anjovisfileetä
- 2 rkl valkoviiniä
- 3-4 dl tomaattikastiketta
- 1 dl tuoretta oreganoa
- 1/2 tl mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Pasta Puttanesca valmistuu helposti näin:
Kastike syntyy sardelleista, tomaattikastikkeesta, kapriksista. Sitä voi säväyttää tuoreella chilillä, jos pitää tulisemmasta kastikkeesta. Tässä reseptissä tomaattikastike tehdään itse, mutta sen voi korvata säilötyillä tomaateilla, jolloin kastike valmistuu alle 30 minuutissa.
1. Kuumenna öljy pannulla, lisää valkosipulin kynnet, valutetut kaprikset, oliivit ja kalafileet. Anna paistua kevyesti. Lisää valkoviini ja tomaattikastike. Anna kastikkeen kuumentua.
2. Sekoita joukkoon pasta ja oregano. Pyöräytä mustapippuria päälle. Tarjoa Pasta Puttanesca tuoreen focaccian tai leipätikkujen kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Pasta on täydellinen arkiruoka
Kommentit
cc
Kommentit
cc
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous