Reseptit

Sillikaviaari

29.7.2015 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Kari Hautala/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Sillikaviaarin voi juhlan kunniaksi tarjoilla annoslaseista. Paloittele pohjalle pari pientä keitettyä uutta perunaa ja lusikoi päälle sillikaviaaria.

Ainekset

150 g kevyesti suolattua sillifileetä
2 keitettyä kananmunaa
1 hapokas omena kuutioina
1 dl ruohosipulia hienonnettuna
3 rkl kapriksia
2–3 rkl smetanaa tai ranskankermaa
ripaus mustapippuria

Valmistusohje

 

1. Liota sillistä tarvittaessa liika suola pois kylmässä vedessä.

2. Kuivaa filee ja hienonna se pieniksi kuutioiksi. Hienonna kananmunat haarukalla.

3. Sekoita kaikki sillikaviaarin ainekset kulhossa keskenään ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa mustapippuria.

4. Anna makujen tasaantua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Katso myös:

Sillisuupalat uusista perunoista, Ruoka.fi

Raikas sillisalaatti eli rosolli, Ruoka.fi

Sillikaviaari, Kotiliesi.fi

Julkaistu aiemmin

seura

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme