Sillikaviaari
Sillikaviaarin voi juhlan kunniaksi tarjoilla annoslaseista. Paloittele pohjalle pari pientä keitettyä uutta perunaa ja lusikoi päälle sillikaviaaria.
Ainekset
Sillikaviaari
- 150 g kevyesti suolattua sillifileetä
- 2 keitettyä kananmunaa
- 1 hapokas omena kuutioina
- 1 dl ruohosipulia hienonnettuna
- 3 rkl kapriksia
- 2–3 rkl smetanaa tai ranskankermaa
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
Sillikaviaari valmistuu nopeasti ja helposti näin:
1. Liota sillistä tarvittaessa liika suola pois kylmässä vedessä.
2. Kuivaa filee ja hienonna se pieniksi kuutioiksi. Hienonna kananmunat haarukalla.
3. Sekoita kaikki sillikaviaarin ainekset kulhossa keskenään ja tarkista maku. Mausta sillikaviaari tarvittaessa mustapippurilla.
4. Anna makujen tasaantua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua. Sillikaviaarin voi tarjota juhlavasti laseista keitettyjen perunan palojen kanssa tai nauttia ruisleivän päällä.
Lisää sillireseptejä:
Sillisuupalat uusista perunoista
Raikas sillisalaatti eli rosolli
Katso myös Kotiliesi.fi: Helppo venäläinen silli
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous