Silliröra
Tutusta klassikosta, katkarapurörasta, mukaeltu silliröra sekoitetaan matjessilleistä ja maustetaan terävän maukkaaksi piparjuuritahnalla.
Ainekset
Silliröra
- 1/2 prk (à 240 g) matjessilliä
- 1/2 punasipuli
- 1/2-1 dl tilliä
- 200 g ranskankermaa
- 2 rkl sitruunamehua
- 2-3 rkl piparjuuritahnaa
- 1-2 rkl kapriksia
- 2 tl sinappia
- 2 tl sokeria
Valmistusohje
Silliröra tehdään helposti näin:
1. Kuutioi sillit. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna tilli.
2. Sekoita kulhossa ranskankerma, sitruunamehu, piparjuuritahna, kaprikset, sinappi ja sokeri.
3. Sekoita joukkoon sillit, sipulit ja tilli. Tarjoile silliröra grillattujen perunavartaiden tai saaristolaisleivän kanssa.
Katso myös: Sillihyve
Katso myös Kotiliesi.fi: Sillivati
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous