Tartarkastike
Kalaruokien ystäville tämä Tartarkastike on nappi valinta. Lue ohjeet reseptiin alhaalta.
Ainekset
Tartarkastike
- 1 prk ranskankermaa, kermaviiliä tai majoneesia
- 1 rkl kurkkusalaattia tai pieni suolakurkku kuutioituna
- tillisilppua
- 1 tl juoksevaa hunajaa
- musta- tai sitruunapippuria
Valmistusohje
Tartarkastike tehdään näin:
1. Sekoita hunaja, kurkut ja tilli sekä mausteet kermaviiliin. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia ennen lusikoimista tartarpihvin päälle.
2. Kastike sopii nautittavaksi myös mitä erilaisimpien kalaruokien kanssa. Tartarkastike säilyy kelvollisena suljetussa astiassa viileässä noin viikon ajan.
Katso myös: Näin tehdään kalapihvit ja remouladekastike
Lue myös Kotiliesi.fi: 3 x kastike kalalle
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous