Reseptit

Toffeebrownie

Suklainen ja tahmea toffeebrownie on täydellinen viikonloppuherkku. Voit tehdä browniesta myös jälkiruoan tarjoamalla sen jäätelön kera.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Tommi Tuomi / Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

15

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Toffeebrownie

  • 300 g voita
  • 6 dl sokeria
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 3 tl vaniljasokeria
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • 4 kananmunaa
  • 100 g Daim-rakeita
  • 100 g Dumle-makeisia

Viimeistelyyn

  • 1 dl kinuskikastiketta
  • tomusokeria

Valmistusohje

Toffeebrownie leivotaan helposti näin:

1. Sulata voi isossa kattilassa ja sekoita joukkoon sokeri.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voi-sokeriseokseen puuhaarukalla sekoittaen.

3. Kun seos on jäähtynyt, lisää kananmunat yksitellen hyvin sekoittaen.

4. Kääntele taikinaan lopuksi rouhitut ja paloitellut suklaat.

5. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun ja paista 180-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia.

6. Anna brownien jäähtyä hyvin ja leikkaa se sitten paloiksi.

7. Koristele toffeebrownie kinuskikastikkeella ja tomusokerilla.

Katso myös: Suklaajäätelöä, suklaakeksejä vai suklaatorttua – mikä on sinun suosikkisi? 7 hurmaavinta suklaaherkkua

Katso myös Kotiliesi.fi: Brownie x 7 – muutamasta raaka-aineesta helposti täydellinen suklainen namupala

X