Toffeebrownie
Suklainen ja tahmea toffeebrownie on täydellinen viikonloppuherkku. Voit tehdä browniesta myös jälkiruoan tarjoamalla sen jäätelön kera.
Ainekset
Toffeebrownie
- 300 g voita
- 6 dl sokeria
- 3 dl vehnäjauhoja
- 3 tl vaniljasokeria
- 1 dl kaakaojauhetta
- 4 kananmunaa
- 100 g Daim-rakeita
- 100 g Dumle-makeisia
Viimeistelyyn
- 1 dl kinuskikastiketta
- tomusokeria
Valmistusohje
Toffeebrownie leivotaan helposti näin:
1. Sulata voi isossa kattilassa ja sekoita joukkoon sokeri.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voi-sokeriseokseen puuhaarukalla sekoittaen.
3. Kun seos on jäähtynyt, lisää kananmunat yksitellen hyvin sekoittaen.
4. Kääntele taikinaan lopuksi rouhitut ja paloitellut suklaat.
5. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun ja paista 180-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia.
6. Anna brownien jäähtyä hyvin ja leikkaa se sitten paloiksi.
7. Koristele toffeebrownie kinuskikastikkeella ja tomusokerilla.
Katso myös: Suklaajäätelöä, suklaakeksejä vai suklaatorttua – mikä on sinun suosikkisi? 7 hurmaavinta suklaaherkkua
Katso myös Kotiliesi.fi: Brownie x 7 – muutamasta raaka-aineesta helposti täydellinen suklainen namupala
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous