Reseptit

Tonnikala-kurkkurullat

Tonnikala-kurkkurullat antavat virtaa loppupäivään. Välipalana ne ovat helppo ja nopea suupurtava, jonka pakkaat kätevästi eväsrasiaan.
Teksti: Leena Valta Kuvat: Kristiina Kurronen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 3 täysjyvätortillaa
  • romaine- tai jääsalaattia
  • 1/4 kurkku viipaleina

täyte:

  • 1 prk tonnikalahiutaleita vedessä
  • 2 rkl kurkkusalaattia
  • 2 rkl majoneesia (rasvaa max 2 %)

Valmistusohje

Tonnikala-kurkkurullat kääritään täysjyvätortilloihin.

1. Sekoita ensin täyteainekset. Valuta tonnikala huolella ja hienonna se haarukalla. Sekoita tonnikala kurkkurelissin ja majoneesin kanssa tahnaksi.

2. Levitä vehnätortilloille tasaisesti ensin tonnikalatahna. Nosta jokaisen tortillan päälle muutama salaatinlehti ja levitä pinnalle kurkkuviipaleet.

3. Kääri tortillat rullalle ja anna mehevöityä kylmässä hetken aikaa tai yön yli. Leikkaa annospaloiksi.

X