Tonnikala-kurkkurullat
Tonnikala-kurkkurullat antavat virtaa loppupäivään. Välipalana ne ovat helppo ja nopea suupurtava, jonka pakkaat kätevästi eväsrasiaan.
Ainekset
- 3 täysjyvätortillaa
- romaine- tai jääsalaattia
- 1/4 kurkku viipaleina
täyte:
- 1 prk tonnikalahiutaleita vedessä
- 2 rkl kurkkusalaattia
- 2 rkl majoneesia (rasvaa max 2 %)
Valmistusohje
Tonnikala-kurkkurullat kääritään täysjyvätortilloihin.
1. Sekoita ensin täyteainekset. Valuta tonnikala huolella ja hienonna se haarukalla. Sekoita tonnikala kurkkurelissin ja majoneesin kanssa tahnaksi.
2. Levitä vehnätortilloille tasaisesti ensin tonnikalatahna. Nosta jokaisen tortillan päälle muutama salaatinlehti ja levitä pinnalle kurkkuviipaleet.
3. Kääri tortillat rullalle ja anna mehevöityä kylmässä hetken aikaa tai yön yli. Leikkaa annospaloiksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous