Tonnikala-mozzarella-sitruunapasta
Tonnikala-mozzarella-sitruunapasta tehdään Tina Nordströmin ohjeella. Tina Nordströmin arkiruokabravuuri on todella helppotekoinen tonnikala-mozzarellapasta, jonka maku viimeistellään pannulla paahdetun sitruunan mehulla.
Ainekset
Tonnikala-mozzarella-sitruunapasta
- 400 g tagliatellea
- 2 viipaletta kuivahtanutta juurileipää
- 1 sitruuna
- 1/2 punasipuli
- 2 valkosipuinkynttä
- 2 palloa (à 125 g) mozzarellajuustoa
- 2 prk (à 200) tonnikalaa öljyssä
- oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Tonnikala-mozzarella-sitruunapasta tehdään helposti näin:
1. Revi leipäviipaleet paloiksi. Levitä palat uunipellille, valuta päälle vähän oliiviöljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi.
2. Puolita sitruuna ja paahda leikkuupinnat ruskeiksi paistinpannulla. Silppua punasipuli. Hienonna valkosipuli. Revi mozzarella paloiksi.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Kaada paistinpannulle 1 rkl oliiviöljyä ja tonnikalapurkin öljyä. Lisää puna- ja valkosipuli. Kuumenna sekoittaen. Lisää pasta ja sekoita.
4. Kaada pasta tarjoiluvadille. Lisää pinnalle tonnikala sekä mozzarella- ja leipäpalat. Mausta reilusti pippurilla ja ripauksella suolaa. Puserra päälle paahdettujen sitruunoiden mehu. Tarjoile tonnikala-mozzarella-sitruunapasta heti.
Katso myös: Salviavoissa paistettua pastaa
Katso myös Kotiliesi.fi: Pasta on täydellinen arkiruoka: Nopea, helppo ja monipuolinen – herkuttele carbonaralla ja muilla italialaisilla klassikkopastoilla!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous