
Uunipyttipannu
Uunipyttipannu on nopea ruokaratkaisu arkeen. Siihen sopii mainiosti erilaiset makkarat tai edellispäivän kypsät lihapalat.
Ainekset
Uunipyttipannu
- 4-6 isoa rosamunda-perunaa
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1/2 tl savupaprikajauhetta
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 4 kananmunaa
- 1 pkt pekonia
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 2-3 rkl tuoretta timjamia
Valmistusohje
Uunipyttipannu tehdään helposti näin:
1. Lohko perunat kulhoon ja kääntele niiden joukkoon öljy, savupaprika ja suola sekä mustapippuri.
2. Kaada perunat leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja paahda niitä 220-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
3. Lisää pellille pekonit. Riko myös kananmunat sopiviin koloihin. Ripottele päälle vielä kirsikkatomaatit.
4. Jatka paistamista vielä 10– 15 minuuttia.
5. Viimeistele uunipyttipannu timjamilla ja tarjoa hyvän leivän kera, vaikka brunssipöydässä.
Katso myös: Paahdettu kasvis-härkäpapupelti
Katso myös Kotiliesi.fi: Asiantuntija suosittelee: Mikä perunalajike muusiin, mikä keittoon?
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous