![](https://anna.fi/awpo/img/2018/05/vadelma_suklaaleivat.jpg?s=38bc8cb3f857bc701f0d3362721c6881&fit=crop)
Vadelma-suklaaleipä
Rapeaksi paahdetut ranskanleivät täytetään tuorejuustolla, vadelmilla ja suklaalevitteellä.
Ainekset
- 8 paksua viipaletta ranskanleipää
- 75 g vaniljatuorejuustoa
- 2 dl tuoreita vadelmia
- 1/2 dl sitruunamelissan lehtiä
- tomusokeria
- 1/2 dl hasselpähkinä-suklaalevitettä
Valmistusohje
1. Paahda ranskanleipäviipaleet leivänpaahtimella rapeiksi. Voit myös grillata leivät keskilämmöllä käännellen pari minuuttia.
2. Levitä neljälle leivälle reilusti tuorejuustoa. Lisää päälle tuoreita vadelmia ja sitruunamelissanlehtiä. Siivilöi päälle tomusokeria.
3. Levitä lopuille leipäviipaleille suklaalevitettä. Nosta nämä kanneksi vadelmilla täytettyjen leipien päälle. Nauti pian.
Vinkki! Jos haluat nauttia leivät piknikillä rapeana, pakkaa täytteet rasioissa mukaan, paahda leivät valmiiksi ja täytä vasta juuri ennen tarjoilua.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous