
Vaniljasemifreddo
Ainekset
- 4 isoa kananmunaa
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 ½ dl sokeria
- ½ sitruunan raastettu kuori
- 5 dl kuohukermaa
Valmistusohje
Erottele kananmunien keltuaiset ja valkuaiset toisistaan. Vatkaa ensin valkuaiset kovaksi vaahdoksi, vaahdota sitten keltuaiset, raastettu sitruunankuori ja sokerit keskenään.
Vatkaa lopuksi kerma ja yhdistä kaikki kolme vaahtoa toisiinsa. Jaa semifreddoseos annoskulhoihin, peitä kulhot kelmulla ja pakasta vähintään 4 tunniksi.
Ota kulhot pakastimesta ja pane jäädykeannosten keskelle kourallinen kesämarjoja. Tupsauta pinnalle tomusokeria.
Katso myös:
Raparperi-semifreddo, Ruoka.fi
Hedelmäsorbet, Ruoka.fi
Viinimarjasorbetti, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous