Vegaaninen kuningatarbrownie
Vegaaninen kuningatarbrownie saa jäädä paistamisen jälkeen sisältä tahmean suklaiseksi. Vadelmat ja mustikat kirpeyttävät suklaista makua ihanasti.
Ainekset
Vegaaninen brownie
- 200 g vegaanista tummaa suklaata
- 1 dl kookosrasvaa
- 2 dl suklaista soija- tai mantelimaitoa
- 2 1/2 dl sokeria
- 3 1/2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
- 1 dl pakastevadelmia
- 1 dl pakastemustikoita
Lisäksi
- vegaanista turkkilaista jogurttivalmistetta
- tummaa kaakaojauhetta
Valmistusohje
1. Pilko suklaa mikronkestävään kulhoon. Lisää kookosrasva. Lämmitä mikrossa välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
2. Mittaa suklainen kasvimaito ja sokeri kulhoon. Lisää suklaaseos, jauhot ja suola. Sekoita tasaiseksi. Sekoita varovasti joukkoon pakastemarjat.
3. Levitä taikina piirakkavuokaan (halkaisija 24 cm). Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.
4. Jätä vegaaninen kuningatarbrownie jäähtymään hetkeksi. Siivilöi päälle kaakaojauhetta. Tarjoile vegaaninen brownie turkkilaisen jogurttivalmisteen kanssa.
Vinkki! Halutessaan brownien voi leipoa myös ei vegaanisesti käyttämällä tummaa suklaata ja korvaamalla suklaakasvimaidon tavallisella kaakaojuomalla. Kookosrasva antaa makua, mutta sen voi myös korvata vegaanisella margariinilla tai voilla.
Katso myös: Vegaaninen suklaakakku
Katso myös Kotiliesi.fi: Vegaaniset ja gluteenittomat mokkapalat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous