Vihersalaatti
Klassinen vihersalaatti on parhaimmillaan, kun siihen käyttää erilaisia salaatteja, pinaattia ja versoja. Täpäkkä kastike kruunaa annoksen.
Ainekset
Vihersalaatti
- 200-300 g vihreitä salaatteja ja versoja
Kastike
- 1/2 dl auringonkukkaöljyä tai mietoa oliiviöljyä
- 2 rkl siideriviinietikkaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl dijoninsinappia (siemenillä)
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl sokeria
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
Vihersalaatti tehdään helposti näin:
1. Vispilöi kastikkeen ainekset keskenään kulhossa ja anna hetken tekeytyä. Tarkista maku.
2. Revi ja huuhtele salaatit. Kuivaa salaatti hyvin salaattilingossa ja laita kulhoon.
3. Kääntele kastike salaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Katso myös: Vinaigrette vihersalaatille
Katso myös Kotiliesi.fi: Rapsakka salaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous