Villikalatahna
Villikalatahna sopii pikkunaposteluun. Kaladipin salaisuus on joukkoon raastetussa parmesaanissa ja reippaassa lorauksessa sitruunamehua. Villikalasäilykkeitä on tarjolla monelta merkiltä, ja ne ovat säilöttyä tonnikalaa maukkaampia.
Ainekset
Vilikalatahna
- 1 prk (150 g) villikala- tai leppäsavukalasäilykettä öljyssä
- 1 dl ranskankermaa
- 1 dl raastettua parmesaanijuustoa
- 1/2 sitruunan mehu
- 2 rkl hienonnettua tilliä
- 1 rkl kapriksia
- 1 tl täysjyvädijoninsinappia
- 1/4 tl suolaa
Lisäksi
- ruissipsejä tai paahdettua saaristolaisleipää
Valmistusohje
Villikalatahna tehdään helposti näin:
1. Sekoita kulhossa kalasäilyke öljyineen, ranskankerma, parmesaaniraaste, sitruunamehu, tilli, kaprikset ja dijoninsinappi. Mausta ripauksella suolaa. Dippaile villikalatahna paahdettujen saaristolaisleipäpalojen tai ruissipsien kanssa.
Katso myös: Skagenröra
Katso myös Kotiliesi.fi: Tahnat, dipit ja kastikkeet – näillä ohjeilla saat arkiruokaan hetkessä uutta makua
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous