Vuohenjuusto-mansikkabruschettat
Vuohenjuusto-mansikkabruschettat vievät kielen! Vuohenjuusto ja mansikat ovat ihana makupari, jossa yhdistyy makea ja suolainen.
Ainekset
Vuohenjuusto-mansikkabruschettat
- 8 viipaletta patonkia
- 2-3 rkl oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- 100 g pehmeää vuohenjuustoa
- 8-12 mansikkaa viipaleina
- tuoretta basilikaa
- balsamicosiirappia
Valmistusohje
Vuohenjuusto-mansikkabruschettat tehdään helposti näin:
1. Lado patonkiviipaleet leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Sipaise pinnat oliiviöljyllä. Paahda ne rapeiksi 220-asteisessa uunissa, noin 5 minuuttia.
2. Puolita valkosipulinkynsi ja pyyhkäise leipien pinnat puolikkaillla.
3. Voitele patonkiviipaleet vuohenjuustolla ja lado päälle mansikkaviipaleet.
4. Viimeistele vuohenjuusto-mansikkabruschettat tuoreella basilikalla ja balsamicosiirapilla.
Katso myös: Vadelma-kinkkubruschettat
Katso myös Kotiliesi.fi: Bruschetta on alkupalojen klassikko
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous