Ruoka

Joululahjavinkkejä kokkaavalle miehelle

Teksti:
Anna.fi

Kokosimme nettikauppojen valikoimista parhaat joululahjaideat kokkaavalle miehelle. Katso löytyisikö näistä vielä kaipaamasi paketti pukinkonttiin?

Lahjavinkit

Nespresso UMilk -kapselikahvikone

Kapselikahvikone on monen joululahjatoivelistalla. Nespresson uutuuskone, Umilk-kahvikone, soveltuu erilaisiin keittiöihin. UMilk-kahvikoneessa on integroituna Aeroccino-maidonvaahdotin, jonka avulla voi valmistaa kuuman ja kylmän maitovaahdon.

Nespresso-kahvikoneet uuttavat kahvia 19 barin paineella. Kahvikapselit ovat valmistettu alumiinista ja ovat  nykyään täysin kierrätettäviä. Nespresso-kahvikoneiden mukana toimitetaan 16 kahvikapselin tutustumispakkaus. Koekäytimme Nespresso UMilk-kapselikahvikonetta, lue testin tulokset.

Nespresso UMilk kapselikahvikone

Sokoksen verkkokauppa, hinta 169€

SodaStream Pure -hiilihapotuslaite

SodaStreamin  Pure-hiilihapotuslaite on helppokäyttöinen ja pieneenkin keittiöön sopiva. SodaStream muuttaa kraanaveden hetkessä hiilihapotetuksi vedeksi tai virvoitusjuomaksi. Laite toimii riittoisan kaasupullon avulla, josta valmistuu  noin 50–60 litraa valmista soodavettä.

SodaStream Pure

Hiilihapotuslaitteen mukana on pakkauksessa yksi kaasupullo, sekä yksi litran vesipullo. Yhdestä SodaStream-hiilidioksidipullosta valmistuu noin 50 litraa hiilihappopitoista juomaa. Makuvaihtoehtoja veden maustamiseen löytyy runsaasti.

Sokoksen verkkokauppa , hinta 95,20€

Kai Shun kokkiveitset

Veitset ovat kokkaajan tärkeimpiä työvälineitä. Hifistelijä-kokkaajalle sopivien Kai-Shun kokkiveitsien terät on valmistettu erityisestä ruostumattomasta, 32 – kerroksisesta damaskiteräksestä ja niissä on todella kova ydin. Veitsien niitattu kahva on valmistettu laminoidusta PakkaWoodista, mikä on mukavasti käytettävä sekä oikea-, että vasenkätisille symmetrisen muotonsa ansiosta.

Käytön jälkeen veitsi pestään käsin haalealla vedellä, ja se kuivataan heti pesun jälkeen. Veistä suositellaan säilytettävän erillisessä, mieluiten puisessa telineessä. Oikein huollettuna KAI-veitsillä on ikuinen takuu.

Kai Shun kokkiveitset

Kokkiveitsi.fi-verkkokauppa, hinnat alk. 220€

Iittalan Sarpaneva-pata

Sarpanevan valurautapata on klassikko. Pata on yhtä käytännöllinen keittiössä kuin kaunis ruokapöydässä. Sisäpuolelta emaloidussa valurauta-padassa ruoka kypsyy tasaisesti ja ruskistustulos on hyvä.

Sarpaneva, pata puukahvalla 3l

Emaloidun pinnan ansiosta astiaan ei tartu makuja ruoka-aineista, joten samaa pataa voi käyttää esimerkiksi sekä lihan että kalan valmistamiseen. Padassa on irrotettava puinen kahva, jonka avulla voi nostaa koko padan tai pelkän kannen sormia polttamatta. Pata soveltuu käytettäväksi kaikilla liesillä sekä ilman puukahvaa myös uunissa.

Finnish Design Shop, hinta 199€

Heirolin Cerasfe+ -paistinpannu

Cerasafe+ -sarja on uudistunut versio TM-testivoittajasta (11/2011): paistoastioissa on kolminkertainen, tarttumaton, keraamisesti vahvistettu Cerasafe+ -pinnoite. Keraamisen vahvisteen ansiosta pannussa on hyvä naarmuuntumisen ja hankauksen kesto.

Ceasafe+ paistinpannu

Kokkiman, hinnat 35,90-58,90€ (koon mukaan)

Trudeau Trulever -viinipullonavaaja

Tämä Trudeaun huippukorkkiruuvi avaa viinipullon ilman hikipisaroita ja hammastenkiristystä. Avaaja on pakattu arvokkaaseen puukoteloon ja pakkauseen kuuluu myös kapselileikkuri.

Trudeau Trulever viinipullonavaaja

Inessa verkkokauppa, hinta: 89,90€

Eva Solo Limited edition -jääkaappikaadin

Eva Solo Jääkaappikaadin on suunniteltu muistuttamaan klassista maitopulloa ja kokonsa puolesta se sopii hyvin jääkaapin ovilokeroon. Kaatimen suuaukko on tarpeeksi leveä jääpaloille ja sitruunaviipaleille ja kokonaisuuden viimeistelee automaattikansi, joka aukeaa kaadettaessa. Kansi pitää jääkaapin tuoksut poissa.

Eva Solo ‐jääkaappikaatimia on valmistettu rajoitettu erä nahkaisissa kuoseissa. Kaatimen tilavuus on 1,0 l.

Eva Solo limited edition -jääkaappikaadin

Finnish Design Shop, hinta: 89,90€

Kuvat: Colourbox, Finnish Design Shop, Kokkiman, Inessa, Sokos verkkokauppa, Kokkiveitsi.fi

X