Kinuskitangot
Kinuskitangot ovat maailman helppotekoisimmat ja monen mielestä parhaat pikkuleivät.
Ainekset
- 1 dl sokeria
- 2 rkl vaaleaa siirappia
- 100 g huoneenlämpöistä voita
- 21/2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl soodaa
- 2 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
1. Vatkaa sokeri, siirappi ja voi tasaiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voiseokseen.
2. Tee taikinasta kaksi pitkää pötköä ja pane yksi pötkö kerrallaan leivinpellille paperin päälle. Litistä pötköjä hieman.
3. Kypsennä pötköä 175-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia tai kunnes levy on kauniin ruskea. Kypsennä pötkö kerrallaan. Anna valmiin levyn jäähtyä hetki ja leikkaa se lämpimänä vinottain kapeiksi tangoiksi.
Lisää herkullisia pikkuleipiä:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous