Mustaherukka-hirssituorepuuro

Mustaherukka-hirssituorepuuro 

2 annosta
vähintään vuorokausi
Helppo

Ainekset

2 dl hirssisuurimoita
4 rkl cashewpähkinöitä
3 tuoretta, pehmeää taatelia
3 rkl kookoshiutaleita
3 dl vettä
2 dl pakastemustaherukoita
ripaus suolaa

Valmistusohje

Liotetuista hirssisuurimoista ja mustaherukoista syntyy soseuttamalla lempeä aamupuuro.

1. Huuhtele hirssisuurimot huolella tiheässä siivilässä ensin muutamaan kertaan kylmällä vedellä, sitten kerran kuumalla ja lopuksi vielä kylmällä. Nosta runsaaseen veteen likoamaan yön yli. Laita cashewpähkinät likoamaan toiseen astiaan.

2. Valuta ja huuhtele suurimot ja pähkinät ja aja ne tehosekoittimella huolellisesti tasaiseksi massaksi.

3. Lisää joukkoon taatelit, kookoshiutaleet, vesi ja sulatetut mustaherukat. Soseuta sileäksi puuroksi. Mausta ripauksella suolaa.

 

Lisää tuorepuuroreseptejä:
Tattarituorepuuro
Omena-puolukkaraakapuuro

Puolukka-ruistuorepuuro
Kotiliesi.fi: Vadelmainen tuorepuuro

Avainsanat