Rosmariinimakkarat
Terästä valmiit tuoremakkarat rosmariininoksilla ja tarjoa bataattivuoan kanssa, tai Hakaniemen tapaan.
Ainekset
- 4 tuoremakkaraa
- vahvoja rosmariininoksia
- 2 rkl sinappia
- 2 rkl majoneesia
Valmistusohje
Hakaniemen herkkulautasella on makeaksi glaseerattuja ribsejä, rosmariinimakkaroita, bataattivuokaa, valkosipuli- korianterisilakoita ja sinappimajoneesia. Valikoimasta voit poimia sopivat makupalat omaan joulupöytääsi.
1. Leikkaa makkarat kolmeen osaan. Leikkaa rosmariinista oksia ja työnnä ne makkaroiden toisesta päästä sisään.
2. Kuumenna paistinpannulla vähän öljyä. Paista makkarat kypsiksi kohtalaisella lämmöllä välillä käännellen. Tarjoa makkaroiden kanssa sinapilla maustettua majoneesia.
Katso myös:
Chorizopuikulat, Ruoka.fi
Riistamakkarat, Ruoka.fi
Punajuuri-makkaravartaat, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous