Reseptit

Rosmariinimakkarat

Terästä valmiit tuoremakkarat rosmariininoksilla ja tarjoa bataattivuoan kanssa, tai Hakaniemen tapaan.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Mirva Kakko/Otavamedia

Bataattisoselaatikko suorastaan sulaa suussa.

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 tuoremakkaraa
  • vahvoja rosmariininoksia
  • 2 rkl sinappia
  • 2 rkl majoneesia

Valmistusohje

Hakaniemen herkkulautasella on makeaksi glaseerattuja ribsejä, rosmariinimakkaroita, bataattivuokaa, valkosipuli- korianterisilakoita ja sinappimajoneesia. Valikoimasta voit poimia sopivat makupalat omaan joulupöytääsi.

1. Leikkaa makkarat kolmeen osaan. Leikkaa rosmariinista oksia ja työnnä ne makkaroiden toisesta päästä sisään.

2. Kuumenna paistinpannulla vähän öljyä. Paista makkarat kypsiksi kohtalaisella lämmöllä välillä käännellen. Tarjoa makkaroiden kanssa sinapilla maustettua majoneesia.

Katso myös:

Chorizopuikulat, Ruoka.fi

Riistamakkarat, Ruoka.fi

Punajuuri-makkaravartaat, Kotiliesi.fi

 

X