Tätä konjakkimurokakkua Annan lukijat rakastavat
Yksinkertaisen hyvän konjakkimurokakun ohje on yksi Annan ruokakorttien suosikeista. Maista vaikka itse!
Yksinkertaisen hyvän konjakkimurokakun ohje on yksi Annan ruokakorttien suosikeista. Maista vaikka itse!
Yksinkertaisen hyvän konjakkimurokakun ohje on yksi Annan ruokakorttien suosikeista. Maista vaikka itse!
250 g pehmeää voita
2 1/2 dl sokeria
3 huoneenlämpöistä munaa
2 dl vehnäjauhoja
2 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1/2 dl konjakkia
1. Vatkaa voi ja sokeri keskenään. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi seos taikinaan. Lisää viimeiseksi konjakki varovasti sekoittaen.
2. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan (1,8 l).
3. Kypsennä kakkua 175-asteisen uunin alaosassa 50–60 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen kumoamista.
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous