Pippurivoi
Kalaa, nautaa tai porsasta, tämä pippurivoi sopii lihan kylkeen mainiosti. Sekoitettu pippurivoi muotoillaan tangoksi ja kovetetaan jääkaapissa.
Ainekset
Pippurivoi
- 1 rkl rouhittuja viherpippureita
- 1 rkl rouhittuja roseepippureita
- 1 rkl rouhittuja mustapippuria
- 250 g pehmeää voita
Valmistusohje
Pippurivoi tehdään näin:
1. Sekoita pippurit pehmeän voin joukkoon. Muotoile tangoksi, kääri voipaperiin ja anna kovettua jääkaapissa.
2. Pippurivoi sopii naudan, porsaan ja kalan kanssa.
Saatat pitää myös uusien perunoiden kanssa maistuvasta vaahdotetusta voista, tai täpäkästä yrtti-wasabiboista.
Lue myös Kotiliesi.fi: Maustettu voi x 3
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous