Kardemummaletut
Pullan ohella kardemumma maustaa myös letut. Ihana jälkiruoka pakkaspäiviin.
Ainekset
Kardemummaletut
- 2.5 dl maitoa
- 1 muna
- 1.3 dl vehnäjauhoja
- 0.3 tl suolaa
- 1 rkl sokeria
- 0.5 tl kardemummaa
- 1 tl raastettua sitruunan kuorta
- 1 rkl voisulaa
- paistamiseen voita
Valmistusohje
Kardemummaletut tehdään näin helposti:
Kardemummaletut maistuvat Nutellamoussen kanssa ja piristävät esimeriksik kirpeää pakkaspäivää. Ne maistuvat jälkiruokana tai välipalana hiihtolomalaisille. Letut ovat myös herkullisia retkieväitä, etenkin jos avotulenteko on mahdollista, kannattaa kokeilla lettujen paistoa avotulella nuotiolla vaikkapa muurikassa.
1. Mittaa kaikki lettutaikinan ainekset kulhoon ja sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota puolisen tuntia kaikessa rauhassa.
2. Paista taikinasta isoja lettuja tai pieniä ohukaisia lettupannussa tai muurikassa. Tarjoa kardemummalla maustetut herkkuletut Nutellamoussen kanssa.
Kaipaatko lisää herkullisten pannukakkujen tai lettujen ohjeita? Kokeile muhkeita amerikkalaisia pannukakkuja,
vaanilja-ricottapannareita, iki-ihanaa mummolasta tuttua vaniljapannukakkua tai meheviä banaani-kvinoapannareita.
Katso myös Kotiliesi.fi: Pannukakku x 9 – katso herkulliset ohjeet
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous