Grillattu raparperi ja hunaja-jogurttikastike
Grillattu raparperi ja hunaja-jogurttikastike on helppotekoinen jälkiruoka, joka sopii erinomaisesti grilliaterian päätteeksi
Ainekset
Grillattu raparperi:
- 4 raparperin vartta
- 1 rkl voita
- 2 rkl ruskeaa sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Hunaja-jogurttikastike:
- 2 dl paksua jogurttia
- 1 rkl hunajaa
- 2 rkl unikonsiemeniä
Valmistusohje
Grillattu raparperi ja hunaja-jogurttikastike tehdään näin:
1. Sekoita hunaja-jogurttikastikkeen ainekset ja laita jääkaappiin.
2. Huuhtele raparperinvarret ja leikkaa 10 cm:n pätkiksi. Laita grilliin, vuokaan tai paistinpannuun. Sekoita sokerit joukkoon ja laita päälle nokare voita.
3. Kypsennä grillissä käännellen. Koristele laventelilla, sitruunamelissalla tai mintulla. Nauti grillattu raparperi hunaja-jogurttikastikkeen tai vaniljajäätelön kera.
Katso myös: Raparperi-herukkahillo ja paahtoleipää
Katso myös Kotiliesi.fi: Raparperikiisseli
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous