Paistettu jogurtti
Paistettu jogurtti maistuu ja tuntuu suussa aivan juustokakulta. Nopeasti sekoitettava herkku syntyy vain neljästä raaka-aineesta. Jogurtin voi paistaa myös pienissä annosvuoissa. Herkun voi valmistaa edellisenä päivänä jääkaappiin odottelemaan.
Ainekset
Paistettu jogurtti
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- 2 dl kuohukermaa
- 2 dl kondensoitua maitoa
- 1 sitruunan raastettu kuori
Lisäksi
- 250 g mansikoita
- 1 dl tuoretta vahvaa minttua
Valmistusohje
Paistettu jogurtti tehdään helposti näin:
1. Sekoita kulhossa jogurtti, kuohukerma ja kondensoitu maito. Pese sitruuna ja raasta sen kuori jogurttiseoksen joukkoon.
2. Kaada jogurtti laakeaan, noin 20 cm x 15 cm kokoiseen uunivuokaan. Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä puolisen tuntia.
3. Huuhtele mansikat tarvittaessa, poista kannat ja leikkaa viipaleiksi. Hienonna mintunlehdet. Lisää mansikat ja minttu paistetun jogurtin päälle.
Katso myös: Kookosjogurtti
Katso myös Kotiliesi.fi: Mitä tehdä maustamattomasta jogurtista?
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous