Tonnikalahyve
Tonnikalahyve sopii hienosti uusien perunoiden kanssa nautittavaksi tai syksymmällä uuniperunan täytteeksi.
Ainekset
Tonnikalahyve
- 2 prk tonnikalapaloja öljyssä (tai villikalasäilykettä)
- 1 dl majoneesia
- 1 dl ranskankermaa
- 1 dl ruohosipulia hienonnettuna
- 1/2 tl chililastuja
- 1 kirpeä omena kuutioina (granny smith)
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 1-2 rkl sitruunamehua
Tarjoiluun
- rapeita ruislastuja, ohuita keksejä tai leipää
Valmistusohje
Tonnikalahyve tehdään helposti näin:
1. Valuta tonnikala ja lusikoi se kulhoon.
2. Sekoita joukkoon majoneesi, ranskankerma, ruohosipuli, chililastut ja omenakuutiot.
3. Sekoita ja mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.
4. Levitä ruislastuja tai ohuita keksejä vadille tai lautasille ja lusikoi hyve niiden päälle.
5. Koristele tonnikalahyve murskatuilla ruislastuilla ja ruohosipulilla.
Katso myös: Herkullinen savulohitahna
Katso myös Kotiliesi.fi: Savusärkitahna, varhaisperunat ja munakastike
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous