Rapeat kanaleikkeet
Kullanruskeat ja rapeat kanaleikkeet ovat hitti! Parmankinkku, mozzarella ja rapea parmesaani-pankokuorrutus loihtivat kanasta herkkua.
Ainekset
Rapeat kanaleikkeet
- 6 broilerin ohutleikettä
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 1 pallo mozzarellajuustoa viipaleina
- 25 g tuoreita basilikanlehtiä
- 6 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- 3 dl pankojauhoja
- 2 dl parmesaanijuustoa raastettuna
- 1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
- n. 1 dl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Nosta ohutleikkeet leivinpaperin päälle työlaudalle ja mausta ne molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla.
2. Lisää jokaisen leikkeen päälle mozzarellaviipale ja tuoreita basilikan lehtiä. Kääräise ympärille kinkkuviipaleet.
3. Nostele paketoidut leikkeet uunipellille.
4. Sekoita pankojauhojen joukkoon parmesaani ja lehtipersilja. Lisää myös ripaukset suolaa ja mustapippuria. Lusikoi seos leikkeiden päälle.
5. Valuta pinnoille reilusti oliiviöljyä.
6. Paista rapeat kanaleikkeet 200-asteessa uunissa noin 20 minuuttia.
Lue myös: Chimichurri-broileri
Lue myös Kotiliesi.fi: Yrttikuorrutettua broileria
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous