Viikon 48 ruokalistalla punajuurta, kevyttä broileria, uunilohta uudella tavalla sekä gluteenittomia herkkulettuja
Viikon alussa nautitaan kauden juureksesta punajuuresta sekä kepeistä kasvisherkuista. Perjantaina herkutellaan hunajaisella limetti-uunilohella. Sunnuntai-aterialle valmistetaan Provencen kananpoikaa ja jälkiruoaksi gluteenittomia herkkulettuja sekä suklaakinuskia.
Sunnuntai
Provencen kananpoikaa
Yli 2 h
Keskitaso
Gluteenittomat herkkuletut ja suklaakinuski
30 – 60 min
Keskitaso
—————-
Kuvat: Kuvapalvelu/Otavamedia
Kommentit
Linkki Provencen kananpoikareseptiin on virheellinen. Vie Lasagneen.
Kommentit
Linkki Provencen kananpoikareseptiin on virheellinen. Vie Lasagneen.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous