Glitz & Glam

5 parasta ripsiväriä kasvomaskia käytettäessä

Mitä ripsiväriä kannattaa käyttää kasvomaskin kanssa, jotta vältytään hengityshöyryjen aiheuttamalta tuhriintumiselta? Tässä viisi potentiaalista vinkkiä!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Mitä ripsiväriä kannattaa käyttää kasvomaskin kanssa, jotta vältytään hengityshöyryjen aiheuttamalta tuhriintumiselta? Tässä viisi potentiaalista vinkkiä!
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Moni silmälaseja käyttävä valittelee linssien huurtumista kasvomaskia käytettäessä. Koska itse olen pärjännyt ilmankin laseja, en ole jaksanut viritellä niitä maskin kanssa. Olen huomannut, että meikkivoiteen lisäksi ripsivärinkin kestävyys joutuu koetukselle kasvomaskia käytettäessä.

Siitä sitten syntyikin ajatus, että jaan vinkit ripsiväreistä, jotka olen todennut kestäviksi kasvomaskia käytettäessä. Nämä 5 parasta kestävät kostean hengityksen, vesisateen, vuotavat silmät ja vaikka päiväunet!

Sensai Lash Volumiser Mascara 38°C

Legendaariseen Sensain 38-maskaraan voi aina luottaa! Luotin siihen meikkaajanakin työskennellessäni, sillä meikkipakistani aina löytyi Sensaita.

Kätevä maskara, sillä se kestää vettä, hikeä, pakkasta ja jopa silmäluomien rasvoittumista. Maskara puhdistuu pelkällä vedellä, joka on vähintään 38-asteista, mutta ripsille ystävällisempää on käyttää öljyistä puhdistajaa. Pelkällä vedellä puhdistaessa maskaraa tulee ensin pehmitellä riittävän lämpimällä vedellä, jonka jälkeen se ”nyhdetään” irti ripsistä. Puhdistusöljyllä Sensai irtoaa vaivattomammin, siksi suosittelen sitä.

Sensailta löytyy erilaisia 38-maskaroita, mutta oma suosikkini on tämä uusin versio, Lash Volumiser Mascara. Sensain ripsivärit eivät ole tunnettuja runsaasta tuuheuttavuudesta tai pidentävyydestään, mutta tämä Lash Volumiser antaa jo hieman paremmin volyymia ja pituutta kuin edeltäjänsä antavat.

Näitä olen kuluttanut jo monen monta kappaletta!

Hinta: 35,00-39,90 € / 10 ml
Saatavuus: *Skincity, *Bangerhead, *Kicks ja Sokos sekä Stockmann

Lue lisää: 5 parasta aurinkomatkalle – Minun tärkeimmät kosmetiikat

Clinique Lash Power Mascara

Tässä sitten taas Cliniquen vastine kaiken kestävästä ripsiväristä. Lämmin höyry ei paljon tätäkään ripsiväriä hätkähdytä, sillä Lash Power kestää sateet, uinnin ja vaikka saunan. Paljun höyryissäkin on aikaa vietetty aamuun asti tämä ripsillä, joten vannon myös Cliniquen kestävyyden nimiin.

Idea on siis täysin sama kuin Sensain 38-maskaroissa. Puhdistuu pelkästään vedellä, jos ensin pehmentelee ripsivärin riittävän lämpimällä vedellä ja sitten nyhdetään irti ripsien päältä. Edelleen suosittelen puhdistusöljyä, jonka avulla puhdistamisen voi tehdä ripsillensä hellävaraisemmin.

Harja on näppärä siron kokonsa vuoksi. Maskaran massan koostumus on nestemäisen ja geelimäisen välimaastosta. Vetisemmästä koostumuksestaan huolimatta tämä maskara on kerrostettavissa ripsille niin, että sillä saa todella tuuheatkin ripset.

Clinique Lash Power -maskara on kanssa jo sen verran tuttu, että 2-3 kolme olen näitäkin ehtinyt käyttämään. Koskaan ei ole pettänyt minua.

Hinta: 20,60-29,00 € / 6 ml
Saatavuus: *Nordicfeel, *Kicks, *Cocopanda, *Eleven, *Lyko sekä Sokos ja Stockmann

Lue lisää: 5 parasta 38-maskaraa – sateen, hien ja itkun kestävät ripsivärit

Maybelline Lash Sensational Sky High

No kaipaatko jotain uutta ja vesiliukoista? Ostin vasta hiljattain tämän Maybellinen joka paikasta loppuunmyydyn ripsivärin. Sky High -ripsivärin ympärillä on mieletön pöhinä.

Itse en koe Sky High -maskaraa mitenkään erityisen pidentävänä, tuuheuttavuuttakin saa paljon kerrostamalla. Mutta kyllä tämä minun ripset korkeuksiin nostaa ja hyvältä näyttää. Postauksen ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa minulla on juuri tätä Maybellinen ripsiväriä.

Parasta tässä ripsivärissä on sen kestävyys. Sky High -maskaraa ei edes markkinoida kestävänä ripsivärinä, miksi? Kestää maski kasvoilla, kestää hoitonesteillä, seerumeilla ja silmänympärysvoiteilla kyllästettyjen silmäluomien ympärillä olevilla ripsillä. Ei tuhriinnu, ei varise, ei leviä silmien vuotaessa.

Olen kolmet päiväunetkin testannut. Ei mitään suttua herätessä, vaikka pari kertaa nukuin kolmen tunnin päikyt. Olen ollut joinakin päivinä todella väsynyt, niin on ollut pakko ottaa päiväunet työpäivän jälkeen ennen kun olen jaksanut kirjoittaa blogia. Noh, tulipa testattua tämän ripsivärin kestävyyttä päiväunillakin.

Hinta: 11,45-13,90 € / 9,6 ml
Saatavuus: loppuunmyyty useissa myyntipaikoissa, saattaa löytyä joistakin marketeista tai tavarataloista, verkkokaupoista löysin *Lookfantasticin tällä hetkellä.

Katso lisää: Instagramini kohokohdista (Minna testaa) löydät videosarjan, jossa minulla on Maybellinen Sky High -maskaraa

IsaDora Lash Energy Treatment Mascara Clear

Loput kaksi ripsituotetta lähestyy asiaa vähän eri näkökulmasta. Sen sijaan, että esittelisin vain parhaiten kestäviä mustia ripsivärejä, otan toisenlaisen ajattelutavan mukaan aiheeseen.

Väritön ripsiväri on siitä kiva, ettei se käytännössä voi sotkea meikkiä. Värittömällä ripsivärillä ei tietenkään voi saada samanlaista näyttävyyttä silmäripsiin kuin perinteisellä maskaralla, mutta erityisen hyvä luonnollisuutta tavoittelevalle. Siksi voidaankin sanoa, että tämä läpinäkyvä maskara antaa luonnollisen “omat ripsesi, mutta paremmat” -lookin.

Todella toimiva, jos sinulla on:

  • luonnostaan tummat ja näyttävät ripset
  • kestovärillä tummiksi värjätyt ripset
  • Lash Lift kestotaivus ja luonnostaan tummat tai tummiksi värjätyt ripset.

IsaDoran väritön maskara on uutena aika märkä, joten sen käyttöominaisuudet paranevat muutamassa viikossa. Maskara antaa hieman nostetta ja jäsentelee ripsiä. Ripsivärin vannoutuneelle käyttäjälle riittämätön tuote, mutta oiva luonnollisuutta haluavalle.

Ostin tämän tuotteen kotoilua varten. Kun teen töitäkin kotona, voisi olla joskus kiva sipaista väritöntä maskaraa ripsille, harjata kulmat sävyllisellä kulmageelillä, levittää sävyllistä päivävoidetta kasvoille ja sävyllistä huulivoidetta huuliin. Heti tulee itsellekin virkeämpi fiilis, eikä Teamsissä kameran avaaminen tunnu niin nololta.

Olen meinaan kerran joutunut näyttäytymään eräässä Teamsissä, kun minulla oli likaiset hiukset, olin tietty meikittä, päällä yöpaita, eikä edes rintaliivejä alla. Jestas, kun hävetti! Ei varmaan muut mitenkään ajatelleet, että jestas, mikä nukkavieru. Mutta minulla oli just sellainen nukkavierumainen olo, eikä se näyttäytyminen parantanut oloani. 😅

Niin, sellainen vinkki vielä, että tätä väritöntä maskaraa voi käyttää ripsille yöhoitona.

Hinta: 18,90-21,90 € / 14 ml
Saatavuus: *Bangerhead, *Nordicfeel, *Lyko, *Kicks, *Eleven sekä jotkut tavaratalot ja marketit

Clarins Double Fix’ Mascara

Entä jos on jo suosikkimaskara, eikä halua mitään muuta käyttää, mutta kasvomaskia käytettäessä ripsiväri meinaa tuhria? Oletko ajatellut kokeilla vedeltä, kosteudelta ja rasvalta suojaavaa päällysmaskaraa suosikkiripsivärisi päällä?

Clarinsilla on todella hyvin toimiva päällysmaskara eli top coat, joka suojaa ripsivärillä meikatut silmäripset. Saa tulla vaikka räntäsade silmille ja aivastus yllättää, mutta ripsiväri ei leviä! Se pysyy! Katso vaikka tästä postauksestani, jossa teen vesitestin Clarinsin Double Fix’ Mascaralla.

Tuotehan toimii todella hyvin myös kulmageelinä. Kannattaa kokeilla!

Hinta: 17,95-29,90 / 7 ml
Saatavuus: *Bangerhead, *Kicks, *Lyko, *Hajuvesi.fi, *Cocopanda jne.

Lue lisää: Muuta vesiliukoinen ripsiväri vedenkestäväksi + kestävyystestaus kuvineen

Jaksamisia kaikille tässä haastavassa ajassa! Alkaa olla henkinen pääoma aika koetuksella tämän koronan kanssa. Vaikka yritän pysytellä positiivisena ja jatkaa elämää näillä, mitä nyt on, niin kyllä tämä vuoden kestänyt epätietoisuus ja epävarmuus sekä eristäytyminen on alkanut painamaan uudestaan. Siihen tottui, mutta nyt tämä pahentuva tilanne alkaa tuntumaan loputtomalta. Mielessä pyörii: ”Eikö tämä lopu koskaan?

Onko sinulla suosituksia ”maskimaskarasta”? Kerro kommenteissa vinkkisi muillekin!

 

Lue myös:

Kokemuksiani Lash Lift -kestotaivutuksesta

Vaikuttaako ripsivärin harja lopputulokseen?

5 parasta tuuheuttavaa maskaraa – Maksimaalista tuuheutta ripsille

X