Glitz & Glam

5 parasta öljyjä sisältävää hoitoainetta hiuksille

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Minulla on ollut öljyisiä aiheita viime aikoina. Oletko huomannut? Kasvoöljyistä viikko sitten ja ihanasti karkilta tuoksuvasta hiusöljystä iloitsin aikaisemmin tällä viikolla. Tänä sunnuntaina haluan nostaa parhaimmat hiusten hoitoaineet esiin. Näissä parhaimmissa on yhdistävänä tekijänä öljyt. Kun hiukseni ovat olleet kiillottomat, veltot ja kuivat, niin öljyistä saan niihin elinvoimaisuutta. Öljyt eivät korjaa tapahtuneita vaurioita hiuksissa, mutta häivyttää niiden näkymistä. Kuiva, katkeileva ja vaurioitunut hius hyötyy öljyjä sisältävistä hiustuotteista – uskokaa tai älkää! Vaikutuksen huomaa joskus välittömästi, joskus viikon päästä. Rasvahapot hoitavat hiusta, antavat kiiltoa, sileyttä ja selvittävät hiusta. Hius on vastustuskykyisempi, eikä välttämättä sähköisty yhtä helposti. Varsinkin nyt alkaa huomaamaan hiusten sähköistyvän helpommin. Minulla se usein tapahtuu tässä lokakuun lopulla.

Tässä ovat parhaimmat öljyjä sisältävät hoitoaineet hiuksille.

AVON ADVANCE TECHNIQUES SUPREME OILS WITH NUTRI 5 COMPLEX

Viittä öljyä sisältävä hoitoaine kuiville ja sameille hiuksille. Supreme Oils sisältää macadamia-, kamealiansiemen-, manteli-, rypäleensiemen- ja marulaöljyjä. Hoitoaine sulautuu hiuksiin välittömästi. Huuhdeltua hiukset ovat kivasti selviytyvät. Supreme Oils antaa kivasti pehmeyttä ja kiiltoa hiuksille. Hiuksista tulee vastustuskykyisemmät ja vähemmän katkeilevat. Hoitoaine soveltuu päivittäiseen käyttöön, mutta sitä voi käyttää hiusnaamionakin hyväkuntoisille hiuksille, jotka kaipaavat pientä ”elvytystä”. En odottanut Avonin Supreme Oils shampoolta ja hoitoaineelta erityisiä tuloksia, tai että pitäisin niistä edes. Toisin kävi, ja oli todella kiva yllättyä positiivisesti. Sarjasta löytyy myös shampoo, josta siitäkin pidän todella paljon.

Avonin tuotteet ovat todella edullisia normaalihintaisinakin. Usein tuotteilla on kampanjahintoja, joiden vuoksi hinnat ovat vieläkin edullisemmat. Tälläkin hetkellä tämä hoitoaine on todella edulliseen kampanjahintaan.

Lue aikaisempi esittelyni täältä!

Hinta: 6,00 € / 250 ml (norm.)
Saatavuus: Avon

MOROCCANOIL HYDRATION KOSTEUTTAVA HOITOAINE

Moroccanoil on ihana hiusbrändi! Tykkään todella paljon Moroccanoilin hiustuotteista, mutta myös vartalotuotteista. Moroccanoilin tuotteissa käytetään marokkolaista arganöljyä. Koko brändin ydintuote on Moroccanoil Treatment -hoitoöljy hiuksille. Kaikki tietävät sen legendaarisen hiusöljyn, jonka ansiosta hiusöljyt nousivat suosioon 2010-luvun alussa.

Moroccanoilin kosteuttava hoitoaine on loistava tuote kuiville ja katkeileville hiuksille. Se kosteuttaa, selvittää ja antaa pehmeyttä sekä kiiltoa. Hius ei katkeile yhtä paljon harjatessa, sillä hoitoaine selvittää todella hyvin hiuksia. Hoitoaineen koostumus on jännä. Kun sen levittää pyyhekuiviin hiuksiin, tuntuu se katoavan hiuksiin välittömästi. Tulee sellainen tunne, ettei tämä tekisi mitään hiuksille. Kun hiukset huuhtelee parin minuutin päästä, huomaa hoitoaineen todellisen tehokkuuden. Suihkun vesi selvittää takut hiuksista. Harjaamista ei jää pahemmin.

Lue esittelyni Hydration shampoosta ja hoitoaineesta täältä!

Hinta: 21,95-27,00 € / 250 ml
Saatavuus: Jälleenmyyvät kampaamot, Sokos- ja Stockmann-tavaratalot, Bangerhead* (kannattaa hyödyntää edullisemmat duo-* ja trio-pakkaukset*!), Hiusverkko* sekä maahantuojan verkkokauppa.

KAYPRO MACADAMIA REGENERATING CONDITIONER

Kaypro on aika edullinen ja vähän heikosti tunnettu hiusbrändi. Ihastuin joitakin vuosia sitten Kaypron hopeashampooseen, ja sitä kautta sitten merkin muihinkin hiustuotteisiin. Macadamiaöljyjä sisältävä Macadamia -sarja ihastutti minua kovasti. Hauraille ja käsitellyille hiuksille suunnattu Macadamia hoitoaine hoitaa ja pehmentää kovaa, kuivaa ja ritisevää hiusta. Se palauttaa hiuksiin joustavuutta, pehmeyttä ja jopa parantaa hiuksen kestävyyttä. Todella hyvin hiusta selvittävä ja silottava hoitoaine, joka sopii päivittäiseen käyttöön.

Lue esittelyni Kaypro Macadamia -tuotteista!

Hinta: 9,90 € / 350 ml
Saatavuus: Jälleenmyyvät kampaamot, Bellamo -verkkokauppa.

MARC ANTHONY REPAIRING MACADAMIA OIL CONDITIONER

Muistatteko Bette Boxissa olleen Marc Anthonyn hoitoaineen? Testasin hoitoaineen ja ihastuin! Todella hiuksia ravitseva ja hoitavan hoitoaine. Kuiva ja koppurainen hius muuttuu pehmeäksi ja kauniimmin laskeutuvaksi. Marc Anthony on vasta hiljattain tullut Suomeen. Ei vielä ainakaan mitenkään laajasti myynnissä. Huomasin myös, että tätä ihanaa macadamiaöljyä sisältävää hoitoainetta tai samaan sarjaan kuuluvaa shampoota ei enää löydy. Toivottavasti syynä on vain katko saatavuudessa tai menekki yllätti.

Lue esittelyni Marc Anthonyn hoitoaineesta täältä!

Hinta: 13,90 € / 250 ml
Saatavuus: Kicks* ja Stoorla.fi* myy Marc Anthonyn tuotteita, mutta juuri nyt tämä hoitoaine ei ole saatavissa.

L’ORÉAL PROFESSIONNEL SERIE EXPERT GLYCEROL + COCO OIL NUTRIFIER

Täysin silikoniton hoitoaine, joka sisältää kosteuttavaa glyseriiniä sekä kookosöljyä. Harvoin lämpenen silikonittomalle hoitoaineelle. Shampoossa ei silikoneja tarvitse olla, mutta hoitoaineessa ne auttavat minun hiuslaatua. Siksi äärimmäisen harvoin suitsutan silikonittomia hoitoaineita, koska on vaikea sanoa mikä on hyvä, kun ne eivät yleensä minulla toimi. L’Oréal Professinnelin Nutrifier -sarjan hoitoaine on yksi näitä harvoja poikkeuksia. Vaikka hoitoaineessa ei ole silikoneja, se selvittää hiuksia. Sen lisäksi hiukset saavat suojaa, kiiltoa ja pehmeyttä. Hius tuntuu vahvemmalta, mutta ei millään aineella kuorrutetulta. Loistava hoitoaine!

Vinkkinä vielä, että ihan loistava hoitoaine haudehoitoon tai hiusnaamioksi. Pitkä vaikutusaika lämmössä, tekee hoitoaineesta vielä paremman!

Lue tämän silikonittoman hoitoaineen esittely täältä!

Hinta: 16,50-19,90 € / 200 ml
Saatavuus: Jälleenmyyvät kampaamot, Sokos- ja Stockmann-tavaratalot, Bangerhead*, jossa todella edulliseen hintaan!

Tässä olivat parhaimmat öljyjä sisältävät hoitoaineet hiuksille. Olen todella huomannut, että öljyjä sisältävät hoitoaineet parantavat hiusten tuntumaa ja saa ne näyttämään paremmilta. Öljyä sisältävät hoitoaineet ovat mitä parhaimpia vaurioituneille, kuiville ja katkeileville hiuksille. Hiuksiaan kasvattaville myös loistavia, sillä usein paikoillaan junnaavan pituuden syynä on hiusten katkeilu, ei se, että hiukset eivät kasvaisi.

Olivat hiuksesi sitten värjätyt, vaalennetut tai käsittelemättömät, öljyjä sisältävät hiustuotteet antavat pehmeyttä ja kiiltoa.

Onko sinulla vinkata minulle jokin loistava öljyjä sisältävä hoitoaine?

Lue myös

X