Glitz & Glam

5 parasta pikakaunistavaa kasvonaamiota

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Oikein ihanaa sunnuntaita! Ajattelin tälle sunnuntaille listailla kasvonaamioita, jotka ovat todellisia ”pikakaunistajia”. Kun ei ole aikaa pitkille ihonhoitosessioille, mutta haluaa tehdä jotain pikaista iholleen.

Pikakaunistavat kasvonaamiot sopivat erittäin hyvin käytettäväksi silloin, kun on jokin tärkeä meno tai juhlat. Saat pikakaunistavalla kasvonaamiolla tasaisemman, kirkkaamman ja muutenkin vähän paremman ihon. Kun iho on pikakaunistettu, meikki asettuu sille kauniimmin, etkä välttämättä edes tarvitse meikkiä niin paljon.

ORIFLAME NOVAGE SKIN RENEWING PEEL

Tiedätte varmaankin niitä luonnonkosmetiikan pikakuorintoja, joissa geelimäinen happokuorinta levitetään kasvoille hetkeksi ja huuhdellaan pois. Kuorinta on tehokas, mutta jopa minun paksu ihoni lehahtaa niistä punaiseksi. Siksi en koe niitä kuorintoja pikakaunistaviksi, kun en voisi sillä punoituksella lähteä juhlimaan. Siksi en niitä kuorintoja uskalla suositella pikakaunistajiksi, vaikka pikatuotteita muuten ovatkin. Oriflamen aikuisemmalle iholle suunnatussa tuotelinjassa, NovAge, on uusi lempeä happokuorinta kasvoille.

Voidemainen happokuorinta ei ole ollenkaan tuju tavalliselle iholle. NovAge Skin Renewing -happokuorinta levitetään puhtaille, kuiville kasvoille. Annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia, hierotaan kasvoilla hetki ennen huuhtelua ja huuhdellaan pois. Tämän jälkeen kunnollinen kosteutus hoitonesteellä ja seerumilla sekä ihana kosteusvoide tai kasvoöljy lopuksi.

Ihosta tulee välittömästi pehmeämpi, tasaisempi, väri vähän kirkastuu, mutta iho ei punoita. Meikki asettuu iholle kauniimmin, eikä sen tarvitse olla niin peittävä. Huomautan kuitenkin, että koskaan ei voi tietää, kuka on herkistynyt millekin, joten, jos saat jostain ainesosasta reaktioita, tarkista tuotteen ainesosaluettelo ennen käyttöä. Pidän tätä niin itsestään selvänä, että unohtuu usein huomauttaa.

Lue täältä aikaisempi postaukseni!

Hinta: 24,00 € / 100 ml
Saatavuus: Oriflame

DIOR CAPTURE TOTALE DREAM SKIN 1-MINUTE MASK

Kaipaatko jotain vielä nopeampaa ratkaisua? Diorin ”minuuttinaamio” on nopea ja mahtava! Ihoa kuoriva kasvonaamio toimii minuutissa.

Hieman geelimäinen voide levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa ainoastaan yhden minuutin verran! Sitten kunnollinen huuhtelu vedellä.

Naamio vaahtoutuu hieman kasvoille levittäessä. Dior Capture Totale Dream Skin 1-minute Mask on mahtava! En ihan herkälle iholle suosittele ennen ulos lähtöä, mutta muille kyllä. Vaikka iholla saattaa tuntua jotain, joskus en tunne mitään, ihoni ei ole kertaakaan lehahtanut punaiseksi. Ei kuumotusta, ei mitään. Vain sileämpi ja tasaisempi iholle, jolle on ilo levittää kosteuttavat ihonhoitotuotteet ja meikkivoiteen.

Lue täältä postaukseni Diorin minuuttinaamiosta!

Hinta: 79,00-83,00 € / 75 ml
Saatavuus: Kicks*, Sokos- ja Stockmann-tavaratalot, Emotion-myymälät.

JOE BLASCO 10 HOURS FACE LIFT

Joe Blascolla on kasvonaamio, joka oikeasti tuntuu liftaavalta. Minulle vielä ehkä vähän turha, mutta kokeiltu on, ja oikeasti tuntuu liftaavalta.

Pakkauksessa on viiteen käyttökertaan jauhe ja neste, jotka sekoitetaan keskenään. Aktiiviaineet aktivoituvat toisiinsa sekoittaessa.

Jännä, liimamainen kasvonaamio levitetään puhtaille ja kuiville kasvoille, silmänympärysihoa välttäen. Annetaan vaikuttaa 10 minuuttia.

Tämä kasvonaamio ei tunnu miellyttävältä ja rentouttavalta, vaikka sen vaikutusajalla olisi hyvä rentoutua. Massa kuivuu kovaksi ja kiristäväksi. Se on kuin muovia kasvoilla. Ilmeily tuntuu pahalta. Muistelisin myös, että tuote tuoksuu vähän pahalle. Mutta sen kestää tuloksen vuoksi. Kun naamio on vaikuttanut sen 10 minuuttia, huuhdellaan se pois lämpimällä vedellä ja levitetään kosteuttavat ihonhoitotuotteet.

Iho tuntuu napakammalta. Naamio ei kosteuta, eikä välttämättä väriäkään tasoita, mutta pintaa se tasoittaa ja napakoittaa. Efekti kestää ilmeisesti sen 10 tuntia. Itse huomasin, että seuraavana päivänä iho ei enää ollut niin napakka kuin naamion käytön jälkeen se oli.

Lue täältä syvällisempi esittely naamiosta!

Hinta: 52,50-55,00 € / 5 x 5 ml
Saatavuus: Sokos ja Stockmann

LIERAC PREMIUM SUPREME MASK

Sitten haluan listalleni nostaa erityisesti varttuneelle iholle suunnatun, mutta nuoremmallekin iholle sopivan kasvonaamion Lieracilta. Lieracin Premium -tuotelinjan Supreme Mask on todellinen pikakaunistaja. Ihoa ravitseva, kosteuttava ja heleyttävä kasvonaamio. Supreme Mask ei kuori ihoa, se hoitaa sitä lempeästi.

Kuvassa näkyy silmänympärysvoide, joka on myös yksi suosikkejani.

Lierac Premium Supreme Mask lupaa nuorekkaammalta näyttävää ihoa ja pigmenttiläiskien vähentymistä. Kasvonaamiossa on hyvin korkea hyaluronihappopitoisuus, joten sen vuoksi kasvonaamio on hyvin kosteuttava.

Hyvin monet kauneusalan ammattilaiset suosivat tätä kasvonaamiota aikuisemman ihon pikakaunistajaksi ennen meikkausta. Tuotteen tarvitsee vaikuttaa vain 5-15 minuuttia, eikä sitä tarvitse huuhdella pois.

Koostumus on voidemainen, joka levittyy iholle helposti. Tuoksu on ihanan ylellinen. Naamiota voi käyttää yönaamionakin. Itse suosin erityisesti kuorinnan jälkeen yönaamioksi, niin aamulla oli heleät kasvot!

Täältä löydät syvällisemmän esittelyni!

Hinta: 70,00-76,00 € / 75 ml
Saatavuus: Apteekit sekä verkkoapteekit

EDULLISEMPI VINKKAUS!

LIERAC HYDRAGENIST MOISTURIZING RESCUE MASK

Jos Lierac Premium on liian kallis sinun budjettiisi, haluan vinkata melkein yhtä hyvän naamion Lieracilta. Tämä Lieracin Hydragenist Moisturizing Rescue Mask pääsi Vuoden 2018 parhaimmat -listalle.

Jo viidessä minuutissa syväkosteuttava kasvonaamio pelastaa pahimmalta kuivuudelta. Tätäkään naamiota ei huuhdella, vaan se levitetään puhtaille kasvoille ja annetaan vaikuttaa haluttu aika. Ylimääräinen naamio pyyhitään kasvopaperilla. Hydragenist Moisturizing Rescue Mask soveltuu loistavasti myös yönaamioksi.

Täältä löydät tämän vähän edullisemman Lieracin kosteusnaamion esittelyn!

Hinta: 27,00 € / 75 ml
Saatavuus: Apteekit ja verkkoapteekit

KANGASNAAMIOT

Mitä elämä olisikaan ilman kangasnaamioita? Ehkä vähän kuivempaa ja tylsempää. Pakko nostaa kangasnaamiot pikakaunistajiin, vaikka tähän olisi ollut monta muutakin tulijaa.

Kangasnaamiot ovat lähinnä kosteuttavia. Ohut kangas on kyllästetty ihoa hoitavalla seerumilla. Kangasnaamioita on monenlaisia, mutta pääasiassa ne ovat kosteuttavia eli iholle kosteutta pakkaavia.

On jopa kuivakangasnaamioita. Muistatko Swiss Clinicin kuivanaamion, jota voi käyttää kolme kertaa? Jos iho on kosteutettu, mutta se tarvitsee hehkua ja hieman rasvatasapainoa, suosittelen tätä kangasnaamiota.

Yleensä kuitenkin kangasnaamiot ovat kertakäyttöisiä, harsomaisen ohutta kangasta ja erittäin kosteita.

Kangasnaamioita löytyy erilaisialla kuvioilla, kuten eläinkuosilla, mutta myös valkoisina tai värillisiä sekä esimerkiksi hedelmien viipaleina. Kangasnaamiot yleensä annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia. Niillä on erilaisia funktioita, kuten kirkastavaa, syväpuhdistavaa, anti-aging jne. Kuitenkin kaikissa oikeastaan löytyy kosteuttava ominaisuus ja mielestäni se niiden käytössä vaikuttaa olevan se selkein hyöty.

Kangasnaamiot pakkaavat runsaasti kosteutta ihoon. Usein pakkaukseen jää seerumia, joten ne kannattaa säästää ja käyttää seuraavien päivien aikana, jos iho ei enää naamion jälkeen vastaanota enempää.

Kangasnaamio on loistava pikakaunistaja pintakuivalle iholle sekä silloin, kun halutaan tehdä se todella trendikäs lasi-iho. Siinä ideana on, että iho näyttää ihonhoitotuotteista kostealta. Tulen palaamaan aiheeseen, lasi-iho, vielä monet kerrat. Jos et vielä tiedä, mistä trendistä nyt puhutaan, se tulee selviämään Glitz & Glamissa tässä talven aikana.

Hinnat: haitari on valtava, voitaisiin sanoa, että kangasnaamiot ovat parista eurosta alkaen.
Saatavuus: kaikkialta löytyy! Niin marketeista kuin tavarataloista. Verkkokaupoista kannattaa kurkata Eleven*. Sieltä itse pääasiassa tilaan kangasnaamioni.

Tässä olivat 5 parasta ja 1 bonus. Parhaimmat pikakaunistajat iholle. Kun tarvitsee tehdä nopeasti taikoja ennen ulos tai juhliin menoa, niin aloita ihosta! Kun iho näyttää hoidetulta, on meikki helpompi tehdä ja sitä ei tarvitse niin paljon.

Mikä on sinun ”pikakaunistajasi” eli tuotteesi, jolla saat nopeasti ihostasi paremman?

X