Glitz & Glam

Kaksivaikutteinen kasvokuorinta erityisesti aikuiselle iholle

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu PR-toimistolta

Syysillat viilenevät ja päivät lyhenevät. Toisina päivinä ulkona on niin mahdottoman harmaata. Tuntuu, että omat kasvotkin muuttuvat harmaaksi kesän päivetyksen haalistuttua.

Haluatko kuorinnan, joka kirkastaa ja tasoittaa ihoa AHA-hapoilla ja tuo myös välitöntä ihon tasaisuutta lempeästi kuorivilla rakeilla? Tänään esittelen kotimaista kosmetiikkaa, joka on kaksivaikutteinen kasvokuorinta. Se soveltuu todella hyvin ikääntyvälle iholle, ja on huippu tuote myös kuivalle iholle kuorinnaksi.

Suomessa suunniteltu ja Suomessa valmistettu BTB13 Pro-Age AHA-Duo Scrub on kaksivaikutteinen kasvojen kuorintatuote, joka myös ravitsee ja kosteuttaa ihoa kasvonaamion tapaan. Kyllä, tässä huipputuotteessa yhdistyy monta hyvää ominaisuutta.

BTB13 Pro-Age AHA-Duo Scrub sisältää kahta erilaista ihoa kuorivaa ainesosaa. Molemmat toimivat eri tavoilla.

Kemiallisesti ihoa kuorivat AHA-hapot eli alfahydroksihapot. AHA-happoja on eri voimakkuuksilla. Glykolihappo on AHA-hapoista tehokkain. Sitä esiintyy luontaisesti esimerkiksi hedelmissä ja marjoissa. Tuotteen INCI-luettelossa luontaisesti AHA-happoja sisältävät ainesosat ovat merkittyinä, joten ne on helppo löytää. AHA-hapot ovat erityisen hyviä ikääntyneelle iholle, sillä se stimuloi ihon uusiutumisprosessia. AHA-hapot auttavat silottamaan juonteita ja auttavat lukitsemaan kosteuden ihoon. Lisäksi ne auttavat häivyttämään pigmenttimuutoksia.

Mekaanisesti ihoa kuoriva bambujauhe tehoaa ihon pinnan kuolleeseen ihosolukkoon ja puhdistaa ihohuokosia. Bambujauheen mekaaninen kuorivuus antaa välittömän vaikutuksen, kun taas AHA-happojen tehokkuus paljastuu pidemmän käytön jälkeen.

Lisäksi tämä monivaikutteinen kasvokuorinta sisältää useita ihoa kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, joiden vaikutuksia huomaa välittömästi sekä ajan kanssa – riippuen siitä, miten ihoaan on aikaisemmin hoitanut. Mainittavimpina ainesosina hyaluronihappo ja allantoiini.

BTB13 Pro-Age AHA-Duo Scrub -kuorinta on samaan aikaan mekaanisesti ja kemiallisesti kuoriva. Lisäksi täyteläinen koostumus ravitsee ihoa ja kuivattavuuden sijaan kosteuttaa ihoa. Tämä on oikeastaan samaan aikaan kaksivaikutteinen kasvojen kuorinta, mutta myös ihoa ravitseva ja kosteuttava kasvonaamio. Yksi tuote ajaa kahden, jopa kolmen tuotteen asemaa.

Tuoksultaan kuorinta on mieto. Tuoksu muistuttaa hieman palasaippuaa, mutta paljon miedompana.

Valkea täyteläinen voide levitetään kuiville kasvoille. Kuorinnan annetaan vaikuttaa noin 3-5 minuuttia. Vaikutusajalla kuorinnan AHA-hapot irrottavat kuollutta ihosolukkoa ja kirkastavat kasvoja. Erilaiset kosteuttavat ja ravitsevat ainesosat hoitavat samalla, kun AHA-hapot kirkastavat ihoa.

Vaikutusajan jälkeen kasvoja hierotaan kostutetuin sormin minuutin tai pari. Voit tuntea bambujauheen hellän kuorinnan, joka poistaa mekaanisesti kuollutta ihosolukkoa ja viimeistelee hellävaraisen, mutta tehokkaan kuorinnan. Lopuksi kasvot huuhdellaan lämpimällä vedellä.

Iho tuntuu erityisen pehmeältä ja sileältä, mutta myös ravitulta. Kivan kimmoisa ja tasainen lopputulos. Tämä kuorinta on niin lempeä, ettei se aiheuta minkäänlaista kihelmöintiä tai jälkipunoitusta. Ei edes kuumota millään tavalla. Ihan varmasti huippu kasvokuorinta monille, joilla iho lehahtaa helposti punaiseksi happokuorinnoista.

Säännöllisesti käytettynä kuorinta kirkastaa ihoa ja nopeuttaa arpien ja muiden tummentumien haalistumista. Erityistä tästä kuorinnasta tekee sen kahden tyyppinen kuorinta sekä kasvonaamiomainen ominaisuus. Tykkään välillä kuoria ihoa mekaanisestikin, vaikka suosin pääasiassa happokuorintoja. Tämän kuorinnan jälkeen ei tarvitse laittaa kasvonaamiota, ellei sitten halua.

BTB13 on niin sanottu hoitola-/ammattilaissarja, joten tuotteita myydään kauneushoitoloissa ja ihonhoidon ammattilaisten ylläpitämissä verkkokaupoissa. Jos kiinnostuit, niin ainakin Hilla ja Ihokeskus myyvät kuorintaa.

Oletko kokeillut vastaavanlaista kasvojen kuorintaa?

Lue myös:

Ihana BTB13:n kasvoille ja silmänympärysiholle käytettävä naamio

Edullinen happokuorinta kasvoille

5 parasta kuorivaa kasvovettä

5 parasta happokuorintanaamiota

BHA-happoja mustapäiden poistoon

X