Glitz & Glam

Silmänympärysvoide talveksi – ostin suosikkiani tulevaksi talveksi

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kylmät ilmat ovat tulleet. Kyllä sen vaan jälleen huomaa, että iho vaatii enemmän kosteutta ja suojaa. Kesällä käytetyt tuotteet ovatkin liian keveitä. Siksi ostin silmänympärysvoiteen, joka on täyteläisempi ja suojaavampi.

Olen rakastunut Filorgan silmänympärysvoiteisiin. Ensin olen kokeillut etualalla näkyvää tuubia, joka oli Elevenin joulukalenterissa vuonna 2017. Rakastuin tuon erittäin riittoisan näytetuubin myötä Filorgan silmänympärysvoiteeseen, joten myöhemmin ostin kaksi muutakin merkin voidetta kokeiluuni.

Minulle kaikista mieleisin on ollut tuo näytetuubissa ollut Time-Filler Eyes -silmänympärysvoide, mutta pidin paljon kahdesta muustakin.

Lue vertailuni kolmesta Filorgan silmänympärysvoiteesta:

3x Filorgan silmänympärysvoide – silmäripsiä tuuheuttavat voiteet

Koska Filorga Time-Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream on suosikkini, ostin talvea varten tämän huippuvoiteen. Kerron ensin vähän Filorgasta, jos se ei ole entuudestaan tuttu.

Filorga on hoitolatasoinen ihonhoitomerkki. Tämä ranskalainen brändi sai alkunsa jo vuonna 1978, kun esteettinen lääkäri, Michel Tordjman, alkoi tutkia ihosolujen uusiutumista. Filorgan ihonhoitotuotteet nojautuvat korkeaan tasoon, tieteeseen sekä tutkimustyöhön, sillä merkillä on takanaan liki 40 vuoden kokemus hoitolakosmetiikasta sekä esteettisistä hoidoista.

Filorga on ollut edelläkävijä hoitolakosmetiikan saralla alusta lähtien tarjoamalla uudenlaisia kosmeettisia hoitoja sekä kehittänyt ihonhoitolinjoja kotona käytettäväksi. Filorga on yksi ensimmäisistä toimijoista, joka on tutkinut ja kehittänyt ihoa uudistavaa LED-valohoitoa sekä nykyään monille tuttuja hyaluronihappoinjektioita eli hyaluronihappopistoksia.

Tordjmania voitaisiin kutsua anti-age-toimenpiteiden pioneeriksi nykyään hyvinkin suosituille toimenpiteille: fillers, mesoterapia ja glykolihappokuorinta. Vuonna 2007 Filorga lanseerasi Ranskan ensimmäiset esteettisen lääketieteen innoittamat kosmeettiset tuotteet, jotka sisältävät ihon kuntoa sisältäpäin edistäviä ainesosia.

Filorgan ihonhoitotuotteet tarjoavat samoja ainesosia ja pitoisuuksia kuin esteettinen lääketiede, kuten hyaluronihappo, NCTF, glykolihappo.

”Filorgan ihonhoitotuotteet yhdistävät toisiinsa kosteutta iholle sitovan hyaluronihapon, yrityksen kehittämän NCTF®-yhdisteen ja mikroskooppisen pienet chronospheres-vektorit, jotka optimoivat tehoaineiden imeytymisen. Filorgan käyttämä hyaluronihappo on yhtä puhdasta, molekyylikooltaan samanlaista ja tasalaatuista kuin pistoksissa käytettävä hyaluronihappo.

NCTF®-yhdiste puolestaan sisältää tarkoin koostetun yhdistelmän aminohappoja, vitamiineja, koentsyymejä, ihoa ravitsevia mineraaleja ja antioksidantteja. NCTF®-yhdiste on käytössä myös Filorgan kasvohoidoissa, ja kotihoitotuotteet tukevat hoitojen vaikutuksia ihanteellisesti.”

Silmänympärysvoiteen kerrotaan sisältävän botoxmaisia aktiiviaineita, jotka yhdessä tehokkaiden peptidien kanssa auttavat häivyttämään ilmejuonteita ja tasoittamaan ihoa. Lisäksi voiteen matrikiinin kerrotaan parantavan silmäripsien kuntoa, joten voiteen käytöllä voi saada tuuheutta ripsiinsä.

Itse olen havainnut Filorgan silmänympärysvoiteiden parantavan silmäripsien kuntoa ja oikeasti tuuheuttavan niitä. En itse ainakaan ole kokenut näitä lupauksia hölynpölyksi tai teoreettisesti mahdollisiksi.

Tässä silmänympärysvoiteessa on vain yksi harmillinen seikka, se on pakattu purkkiin. Pidän tuubeista ja pumppupulloista eniten, koska niitä on hygieenisempi käyttää.

Silmänympärysvoiteella on täyteläinen koostumus, jonka vuoksi hyvin pieni määrä riittää silmänympärysihoa kosteuttamaan ja suojaamaan. Voide ei ole kuitenkaan rasvainen, vaan mukavan keveä täyteläisyydestään huolimatta.

Voide tasoittuu iholle helposti ja kaunistaa sekä tasoittaa välittömästi ihoa. Filorga Time-Filler Eyes ei huijaa silikonien avulla, sillä tuotteen ainesosaluettelon alkupäästä ei löydy yhden yhtäkään silikonia tai sen johdannaista. Jotta silikonit voivat toimia ihoa tasoittavana, niiden osuus tulee olla merkittävä kokonaismäärästä. Tämä silmänympärysvoide on paljon enemmän kuin pelkästään silikonien luomaa illuusiota.

Olen huomannut, että Time-Filler Eyes tasoittaa välittömästi silmänympärysihoa, mutta pidemmällä käytöllä saa selkeästi parempia tuloksia. Rypyt ja uurteet hieman häivyttyvät, silmänympärysihosta tulee kosteutuksen ja kuorivien aktiiviaineiden ansiosta tasaisempi.

Silmänympärysvoiteen kerrotaan kuorivan ihoa hellävaraisesti aktiiviaineiden avulla. Nämä kuorivat ainesosat yhdessä kasviperäisten tehoyhdisteiden kanssa lupaa häivyttää tummuutta silmien alla. Olen huomannut, että silmänympärysihosta tulee pidemmällä käytöllä kevyen tasoittumisen lisäksi virkeämmän näköinen.

Ja bonuksena vielä silmäripsiä ravitseva koostumus saattaa ”aiheuttaa” tuuheampia ja pidempiä silmäripsiä. Olen itse ainakin havainnut, että Filorgan silmänympärysvoiteita käyttäessä silmäripsetkin ovat paremmassa kunnossa.

Tämä on ihana silmänympärysvoide! Käytän voiteen alla silmänympärysiholle soveltuvaa seerumia tai hoitonestettä. Näin buustaan kosteuden maksimiin, mutta Time-Filler Eyes on mukavan kosteuttava yksinäänkin käytettynä.

Sopii erityisesti kuivalle ja kosteusköyhyydestä kärsivälle silmänympärysiholle. Tätä voin suositella kaikille yli 30-vuotiaille talviaikana, kun lämmitys kuivattaa huoneilmaa.

Tilasin Filorgan silmänympärysvoiteen tällä kertaa *Lykolta, mutta sitä myydään myös *Cocopandalla, *Bangerheadilla, *Elevenillä ja *Kicksissä.

Hinnaltaan tämä silmänympärysvoide on sen erinomaisuuteensa nähden edullinen. Normaalihinnaltaan voide on 50-55 euron välillä, mutta hyvin usein verkkokaupoilla on kampanjoita, joten voiteen saa 20 % edullisemmin normaalihinnasta eli reilulla 40 eurolla.

*Cocopandalla näyttää juuri nyt olevan todella hyvässä alennuksessa, 35,90 € / 15 ml. Itse maksoin melkein 10 euroa enemmän, vaikka oli 20 % alennus. Joten tuo tarjous on todella hyvä.

Onhan suojaava silmänympärysvoide hankittuna talven ja lämmityksen aiheuttavalta kuivumiselta?

Lue myös:

Atooppisen ihon silmänympärysvoide

5 parasta vinkkiä kuivalle ja ikääntyvälle silmänympärysiholle

5 parasta aurinkosuojaa silmänympärysiholle

Puuteri silmänympärysiholle – hyödyke vai turhake?

Lue myös

X