Glitz & Glam

Glitz & Glamin 10v.-juhlavuosi alkaa pian!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Tämä vuosi on Glitz & Glamin 10v.-juhlavuosi. Haluan kertoa, miten tämä juhlavuosi tulee näkymään teille lukijoille.

 

Kuukausi sitten oli virallisesti Glitz & Glamin 10-vuotissyntymäpäivä. Kysyin silloin postauksessa teidän lukijoiden toiveita ja ideoita, miten synttäreitä juhlistettaisiin. Sain tosi kivoja toiveita ja ideoita. Täällä on omat ajatukset jalostuneet ja otin Anna.fin tiimiinkin yhteyttä. Taustalla on siis tapahtunut ja tapahtuu kaiken aikaa, vaikka aiheesta radiohiljaisuutta onkin ollut kuukauden päivät.

Viime viikolla lupasin palata aiheeseen Glitz & Glamin synttäreistä. Tänään kerron hieman lisää.

Stressasin aluksi sitä, kun virallisena synttäripäivänä en ehtinyt järjestää mitään. Puhun paljon miehelleni myös bloggaamiseen liittyvistä huolistani. Hän sanoikin, että miksi sitä pitäisi juhlia tiettynä ajankohtana, kun se voisi olla juhlavuosi. Samaa ehdottivat sivuston tiimikin. Siitä se ajatus sitten lähti omalta osaltani jalostumaan…

Sen sijaan, että pitäisin synttäriviikon, pidän synttärivuoden. Tämä tarkoittaa sitä, että vuoden jokaisena kuukautena Glitz & Glamin juhlavuosi näkyy jollakin tavalla. Joka kuukausi postaan synttäreiden teemalla 1-2 postausta. Tällä tavoin saan paljon enemmän vapautta suunnitella ja olla luova. Lisäksi tällainen juhlavuosikonsepti avaa monenlaisia mahdollisuuksia. Minun mielessäni maailma onkin jälleen paljon avoimempi kuin vielä silloin kuukausi sitten.

 

Sain teiltä lukijoilta erilaisia toiveita ja ehdotuksia. Kiitos niistä! Nyt kun 10-vuotissynttäreitä vietetään koko vuoden ajan, saatan pystyä toteuttamaan kaikki. Katsotaan nyt, en lupaa, mutta suurin osa toiveista/ehdotuksista tulee toteutumaan juhlavuoden aikana.

Näinä tulevina kuukausina välillä juhlavuoden postaukset ovat erilaisia toivepostauksia, välillä katsotaan 10 vuoden aikana tapahtunutta ja toisinaan ollaan nostalgisissa tunnelmissa. Välillä juhlavuoden postaukset ovat kaupallisia yhteistöitä, kun olen tarvinnut ulkopuolista sponsorointia toteutukselle. Ainakin arvontoja olette toivoneet, joten niitä kyllä lupaan teille. 😊

Tiesittehän muuten, että aina jos vaikuttaja järjestää arvonnan yhteistyössä jonkun yrityksen kanssa, tulee julkaisu merkitä kaupalliseksi yhteistyöksi kanavasta riippumatta. Silloinkin, vaikkei vaikuttaja saisi arvonnan järjestämisestä rahallista korvausta. Tässä on yksi syy, miksi en enää järjestä sponsoroituja arvontoja yhtä usein kuin ennen. Ne kun ovat kuitenkin ennalta sovittuja, joten silloin ne ovat kaupallisia yhteistöitä.

Tulkinta pohjautuu Kilpailu- ja kuluttajaviraston linjaukseen.

Mutta on minulla asiaa myös potentiaalisille yhteistyökumppaneille. Jos joku kauneus- tai kosmetiikkabrändi haluaa tällaisen aikuisen kauneusalalla työskennelleen ja pitkänlinjan vaikuttajan kanssa toteuttaa jotain spesiaalia seuraajien ja lukijoiden iloksi, kannattaa ottaa yhteyttä minuun tai mediatiimiin. Glitz & Glamilla on meinaan maailman parhaimmat lukijat sekä seuraajat!

Meitä aikuisia kauneusvaikuttajia näkyy harmillisen harvoin yhteistöissä. Se on sääli meidän kaikkien aikuisikään ehtineiden puolesta – niin vaikuttajana kuin seuraajana/lukijana. Minusta kosmetiikka ja kauneudenhoito on kaikenikäisten ilo ja mahdollisuus.

Päätän tämän tulevasta tiedottavan blogipostaukseni tähän. Jos vielä tulee toiveita tai ideoita juhlavuoden sisältöihin, niin ehdottomasti haluan kuulla niistä! Minulla on jo pitkä lista suunnitelmia, mutta uusia aiheita mahtuu edelleen.

Ensimmäinen juhlavuoden teeman postaus tulee sitten ensi viikolla. Ensi sunnuntaina tulee tuttuun tapaan 5 parasta -postaus, jonka teemana on tällä kertaa 5 parasta meikkituotetta kautta aikojen. Eli 5 parasta meikkituotetta, jotka ovat parhaista parhaimpia. Tätä on minulta toivottu vuosien saatossa aika montakin kertaa. Nyt sen julkaisen, koska olen nyt maaliskuusta lähtien julkaissut 5 parasta -postaussarjaa joka sunnuntai 6 vuoden ajan.

Olit sitten uusi tai pitkään Glitz & Glamin parissa viihtynyt lukija, tervetuloa mukaani viettämään tätä juhlavuotta! 💖

 

Lue myös:

Minna testaa -sarja alkaa Instagramissani @glitz8glam, tule mukaan seuraamaan!

Glitz & Glamin luetuimmat postaukset – Näitä luettiin eniten!

Glitz & Glam on 10-vuotias! Miten juhlistaisimme sitä?

Lue myös

X