Glitz & Glam

Minna testaa -sarja alkaa Instagramissani @glitz8glam, tule mukaan seuraamaan!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Pölyyntymään jäänyt Instagramini saa nyt buustia! Aloitan IG:ssäni Minna testaa -sarjan, jossa teen erilaisia kosmetiikkatestauksia itselleni uusilla tuotteilla. Kaikki ei välttämättä mene aivan kuin Strömsössä, mutta se tuo varmasti instasarjalleni aitoutta ja ehkä jopa viihdettä. En tiedä vielä, mitä kaikkea Minna testaa -sarjassa tulee tapahtumaan.

 

Maanantain postauksessa jo paljastinkin, että teen kehitystyötä Instagramilleni. Tänään torstaina lanseeraan ensimmäisen IG-sarjani. Täällä blogini puolella onkin muutama postaussarja, joten en koe uusien blogisarjojen tuovan lisäarvoa Glitz & Glamille.

Julkaisen jo 5 parasta -sarjaa joka sunnuntai, ja sen lisäksi säännöllisen epäsäännöllisesti Panosta tai pihistä ja Pieni meikkivinkki -blogisarjoja.

Tämä vuosi on Glitz & Glamin 10-vuotisjuhlavuosi, joten teen tästä vähän isomman jutun kuin olin ihan alkujaan ajatellut. Olen täällä taustalla jo konseptoinut kaikenlaista uutta. Blogini juhlavuoteen liittyvästä kerron tarkemmin vasta ensi kuussa. Sen sijaan tässä postauksessa rummutan Minna testaa -instasarjasta, jonka tosiaan tänään lanseeraan.

Lue myös: Glitz & Glam on 10-vuotias! Miten juhlistaisimme sitä?

Minna testaa -instasarjassa kokeilen kosmetiikkatuotteita. Koska haen tähän alkavaan sarjaan autenttisuutta eli aitoutta, saattaa mukaan mahtua pientä sähläilyä uuteen tuotteeseen tutustuessani.

En siis esittele alkavassa instasarjassani ainoastaan tuttuja luottotuotteitani, vaan mukana on minullekin täysin uusia kokeiluja. Toisinaan pääsette mukaan katsomaan, kun testailen jotain tuotetta ensimmäistä kertaa. Tällöin voi tapahtua mitä vain! Tiedän vuosien jos toisenkin kokemuksella, ettei aina entinen ammattilainenkaan onnistu ensimmäisellä kokeilullaan.

Syy, miksi en ole jo aikaisemmin ollut aktiivisempi Instassani on ahdistuksessa. Olen kokenut sen liian epärealistiseksi kanavaksi itselleni. En mitenkään yllä niihin kriteereihin, joita tuo somekanava tuntuu vaativan. Se on tietenkin aiheuttanut alemmuuden tunnetta.

Ahdistuksen aiheuttajana on toisiaan ollut oma riittämättömyys niin taidoiltani kuin ulkonäöltäni. Jos Instagramissa lukuisia kauneusleikkauksiakin teetättäneet muokkaavat kuviaan rajusti ja tekevät sitä työtä kokopäiväisesti, miten ihmeessä minulla voisi olla mitään annettavaa kenellekään? Omat sisäiset demoni ovat kuiskineet korviini kaikkea ikävää, mutta nyt olen päättänyt hiljentää ne.

Tein pitkään ajatustyötä itseni kanssa. Koska minulla itsellänikin alkaa jo tunkemaan korvista se liiallinen silottelu, niin haluan olla jotain muuta kuin pyrkiä samaan. Usein olemme itse omana esteenämme. Toki tämä maailma ja kaupallisuus rakastaa edelleen siloteltua, nuorta ja kaunista. Se asia ei tule ihan äkkiä muuttumaan.

En lähde taistelemaan tuulimyllyjä vastaan, mutta tulen mukaan vaihtoehtojen tarjoajiin. Olen ahminut voimaannuttavia tarinoita tosielämästä, kun ikäiseni tai minua vanhemmat naiset ovat oivaltaneet, että he voivat tehdä mitä haluavat. Ehkä olen parhaillaan matkalla siihen oivallukseen, toivon ainakin niin.

Jos sinulle on tärkeää seurata Instagramissa täydellisyyttä ja sen tavoittelua, en ole arvoisesi seurattava. Mutta jos haluat omalle feedillesi jotain, joka on lähempänä todellisuutta, saatan ehkä yltää seuraamisesi arvoiseksi.

Liity siis seuraajakseni @glitz8glam tai tämän linkin kautta, jos tunnistit itsesi tuosta jälkimmäisestä kuvauksesta.

Kiitos muuten jokaiselle teille, jotka olette jo olleet tämän aika passiivisen instailijan seuraajia. Sekä kiitos teille, jotka liityitte seuraajikseni tällä viikolla. 💖

Sneak peek Minna testaa -instasarjasta ja seuraavasta 5 parasta -postauksesta blogissa

Ensimmäisen Minna testaa -osan jo paljastinkin maanantain postauksessa. Testaan lid glossia eli luomikiiltoa. Tulevissa testauksissa tullaan näkemään kaksi erilaista eyelineria.

Toinen eyeliner kiinnittää tekoripset, toisella leimataan näppärästi symmetriset siipirajaukset. Vai onko kaikki sittenkään niin näppärää? Se selviää sitten Minna testaa -instasarjan tulevissa ”jaksoissa”.

Tulevana sunnuntaina (28.2.) 5 parasta -blogisarjani aiheena on 5 parasta ripsiväriä kasvomaskin kanssa. Tule kurkkaamaan parhaimmat maskarat, jos kasvomaskin kanssa ripsivärit meinaavat kosteuden vuoksi tuhriintua!

Oikein ihania helmikuun viimeisiä päiviä! Ensi viikolla alkaakin kevät, kun kalenterissa vaihtuu maaliskuu. 😍

 

Lue myös:

Glitz & Glamin luetuimmat postaukset – Näitä luettiin eniten!

Missä olen ollut ja vaikuttanut

Miksi olen harkinnut bloggaamisen lopettamista

Lue myös

X