Glitz & Glam

Kesämeikki aurinkopuutereilla ja bronzereilla - meikki ilman luomiväriä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Ai että, kun oli ihana viikonloppu! Kesäinen fiilis on herännyt, kun aurinko paistaa ja lapsetkin kaivelevat kaapeistaan kesäisempiä vaatteita ulos mennessään. Kesäinen viikonloppu inspiroi minuakin meikkaamaan auringonpaisteisen meikkilookin. Olipa lauantai-iltana vaimo tällingissään, kun miehen kanssa paljuun istahdettiin ja musiikkia Spotifystä kuunneltiin sekä keskusteltiin aamutunneille asti.

Tiesithän, että aurinkopuuterit ja bronzerit ovat mitä mainioimpia tuotteita myös silmämeikkiin. Käytän aina välillä aurinkopuutereita ja bronzereita silmämeikissä sekä vaaleaa highlighteria tuomaan valoa. Yleensä just kesämeikkini on tällainen, missä ei välttämättä luomiväriä käytetä ollenkaan, vaan silmissä on samoja tuotteita kuin kasvoilla.

Tällä tavoin toteutettu meikki on minusta ihanan aurinkoinen, eikä tällaista varten tarvitse haalia luomiväripalettia, jossa on aurinkopuuterisia luomivärisävyjä.

Lisäksi tällaiseen silmämeikkiin voi näppärästi hyödyntää niitä aurinkopuutereita, jotka kasvoilla näyttävät liian oranssisilta. Minulla on silmissä ja poskilla saman aurinkopuuteripaletin sävyjä, mutta silmäluomilla samat sävyt ovat intensiivisemmin kerrostettuna. Liikkuvalle luomelle käytin hohtavaa bronzeria, joka sopii päivettyneelle iholle korostuspuuteriksi, mutta näin kalpealle iholle kuin minulla vielä nyt, se näyttäisi poskilla vähän liian tunkkaiselta. Kaunis sävy silmissäkin, vai mitä?

Varjostin luomivaon vaalealla aurinkopuuterilla. Syvensin varjostusta luomivaossa ja varjostin silmäluomen ulkonurkan vähän tummemmalla aurinkopuuterilla. Nostin varjostuksen kulmakarvoille asti häivyttyen silmän sisänurkan puolella, ja jatkoin samalla aurinkopuuterilla kulmakarvoista nenänselän sivureunojen varjoja, jotta aurinkopuuteri muotoilee nenää selkeämmäksi.

Liikkuvalle luomelle levitin hohtavaa bronzeria ja silmän sisänurkan ja kulmaluun korostin hohtavalla, vaalealla korostuspuuterilla. Hyvin simppeli ja yksinkertainen silmämeikki, jossa ei ole ainuttakaan luomiväriä, vain aurinkopuutereita ja hohtavia korostajia.

Sitten lisäsin näyttävyyttä eyelinerilla ja tekoripsillä, koska olen niin kaivannut tällaista kunnolla meikkaamista! Kyllä siellä paljussa kelpasi istuskella räpsyripsissä ja tuntea itsensä viehättävämmäksi kuin tavallisesti olen tässä viime kuukausien aikana tuntenut. 😊

Tällaisen aurinkopuuterisen sävymaailman meikin vastapariksi toimivat raikkaat poskipunat ja huulimeikit. Käytin marjaisia ja persikkaisia sävyjä, ehkä aavistuksen korallista. Näin kokonaisuudesta tulee lämmin, kesäinen ja silti raikas.

Mitä pidät? Kokeilisitko aurinkopuuterista silmämeikkiä?

X