Yleinen

7-vuotias Glitz & Glam – 5 parasta asiaa 7 vuoden bloggauksessa

4.2.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänä sunnuntaina haluan postata toisenlaisesta viidestä parhaasta. Eilen oli 3. helmikuuta. Tuo päivä on Glitz & Glamin syntymäpäivä. Koska en postaile perjantaisin ja lauantaisin, niin otetaan vuosipäivä aiheeksi näin päivän myöhässä.

Tuntuu aika häkellyttävältä, että 7 vuotta on vierähtänyt. 7 vuotta! Miten aika voikaan mennä näin siivillä? Näihin vuosiin mahtuu kaikenlaista – niin iloa kuin suruakin. Sitähän se elämä on. Välillä olen ollut 7. taivaissa, välillä 6 jalkaa maan alla – kuvainnollisesti. Näinä vuosina olen saanut toisen lapseni ja joutunut hautaamaan kaksi kissavanhustani. Olen menestynyt tai junnannut paikoillaan. Välillä olen ollut masentunut, mutta olen myös noussut sieltä takaisin ylös. Olen lähtenyt opiskelemaan, olen keskeyttänyt opinnot. Syksyllä 2016 lähdin opiskelemaan ammattikorkeakouluun, mutta sieltä kyllä tulen valmistumaan. Löysin oman juttuni! Eli alan vaihtokin tässä hiljakseen tapahtuu. Glitz & Glam on elänyt tätä kaikkea kanssani, vaikka pääpaino blogissa on kauneus ja kosmetiikka.

Haluan nyt pysähtyä miettimään 7 vuoden bloggauksen parhaita juttuja. Mitkä ovat ne jutut, joiden vuoksi olen jaksanut olla aktiivinen kaikki nämä vuodet? Mitä olen niistä saanut ja mitkä asiat koen parhaimmiksi asioiksi tässä?

Postauksen lopussa minulla on tärkeä kysymys. Luethan senkin? 🙂

Olla hyödyllinen ja avuksi

Mikään ei anna parempia säväreitä, kun olla avuksi tai hyödyksi. Se on Glitz & Glamin pohjimmainen tarkoitus ja ydin. Olla avuksi ja hyödyksi lukijoilleen. Kun esittelen esimerkiksi silmänympärysvoidetta tai meikkivoidetta, ei ideana ole suositella sitä kaikille. Idea on suositella sitä niille, joille se voisi sopia. Haluan näyttää miltä tuotteet näyttävät, kuvailla miltä ne tuntuvat ja kertoa miten koin sen toimivan.

Meikkivinkeillä ja tutoriaaleilla pyrin näyttämään tekniikoita ja samalla näyttää miten tuotteet toimivat. Kaikki pääsevät katsomaan minkälainen ero syntyy meikillä. Sen lisäksi pystyy havaitsemaan, miten erilaiseksi yksi ihminen pystyy muuttumaan ulkonäöllisesti vaihtelevilla sävyillä, tummuuksilla sekä tekniikoilla.

Jos olen antanut jollekin vinkkejä ja apua, olen kokenut onnistumista.

Vuorovaikutus ja ymmärtäminen

Vaikka nykyään minulla menee kauemmin kommentteihin vastailussa, pidän vuorovaikutuksesta äärimmäisen paljon. Palaute ja ihan vain kuulumisista kuuleminen ovat minulle tärkeitä. On mielenkiintoista aina lukea juuri sinun kokemuksestasi jotain tuotetta kohtaan. Rakastan monien teidän analyyttisiä kokemusten jakoja kommenteissa. Ne lisäävät minun tietoa ja ymmärrystäni tuotetta kohtaan.

Ymmärryksen lisääntyminen on kanssa huippua. Kun keskustelen jostain kommenteissa ja pohdin kommentoijan kertomaa, se pitää minut paremmin ulkona kuplastani. Valitettavasti meistä jokainen elää erilaisissa kuplissaan – minäkin. Haluan kuitenkin ulos niistä ja sen vuoksi aina pyrin ymmärtämään jokaisen kokemuksia ja sanottua asiaa. Valitettavasti kupliin ajautuu helposti takaisin. Siksi en aina ymmärrä kertoa ja perustella asioita riittävästi. Sitä helposti kuvittelee kirjoittavansa samanmielisille ja samoja asioita tietäville.

Kehittyminen ja oppiminen

Olen oppinut ja kehittynyt lukuisissa asioissa pelkästään vain bloggauksen kautta. Kirjoitustaitoni ovat kehittyneet, kielioppi, kuvaustaidot, kameran käyttö, visuaalinen silmä ja erilaisten sovellusten ja ohjelmien haltuunotto ovat kehittyneet. Kun bloggaajana tekee niin monia asioita, ne vääjäämättä harjaantuvat ja kehittyvät. Mitä enemmän kehittyy, sitä nopeammin oppii seuraavan uuden asian. Näin se menee monessa asiassa. Ihminen on sellainen, että jos se jää liian pitkäksi aikaa paikoilleen kehityksessä, ja sitten tarvitseekin oppia jotain uutta, se opittava asia vaatii enemmän ponnisteluja. Tietenkin tässäkin asiassa voidaan mennä yli, kuten aina kaikessa. Liikaa ei voi kerralla sisäistää, mutta pointtini varmasti ymmärtää. Bloggaus on vienyt minua eteenpäin monessa asiassa. Nyt opiskeluissani niistä on minulle äärettömän paljon hyötyä.

Tienaus ja muut edut

Kyllä! Olisi suorastaan törkeää väittää, että tienaaminen ei merkitse mitään. Kyllä se merkitsee, vaikka se on tullut kuvioihin vasta 3 vuotta sitten. Minulla on kuitenkin tunne, että bloggaisin edelleen, vaikka en tienaisikaan. Jokainen tietää, että sitä työtään tulee rakastaa, jotta sitä jaksaa silloinkin, kun on haastavaa. Minä rakastan bloggausta, vaikka myönnän, että viime vuonna kävi mielessä useaan kertaan, että lopettaisin bloggauksen. Koska kuitenkin teen asioita harkiten ja tutkin itseäni syvälle pitkään ennen kun sanonkaan asioita ääneen. Se minun ensimmäisen vuoden opiskelujen kuormittavuus helpotti, eheydyin kesän aikana ja olen nukkunut enemmän kuin vuosiin. Kas kummaa, sitä ei enää mieti lopettamista. Eli ei se raha saa jatkamaan, vaan se, että rakastaa mitä tekee. Rahasta huolimatta harkitsin lopettamista, koska elämä oli sillä hetkellä liian kuormittavaa. Onneksi ratkaisu löytyi hölläämällä omia, itselleen asettamia vaatimustasoja ja ihan vain nukkumalla enemmän.

Itseluottamus

Tästä kiitos kuuluu teille lukijoille. Aloitin bloggauksen 7 vuotta sitten hyvin epävarmana. Pelkäsin kaiken aikaa, että vielä joku huomaa minun epätäydellisyyteni, joten minun piti se itse kertoa, jotta kukaan ei pääsisi sanomaan. Monessa postauksessa sanoin jotain rumaa itsestäni, jolla pyrin välttämään nälviviä kommentteja. Kun sen olin itse sanonut, niin ehkä kukaan muu sitä ei sano. Enää tuota tarvetta ei ole. Vaikka saisin jonkun ei-niin-kivan kommentin, joka koskisi minua, ei se enää pääse ihoni alle. Kun on saanut paljon kannustusta ja hyvää teiltä, ei ne muutamat negatiiviset enää mieltäni horjuta. Itsevarmuuteni ei rajoitu vain blogiin, vaan olen itsevarmempi ulkomaailmassakin. Minun ei enää tarvitse piiloutua kovan ulkonäön taakseni, vaan voin olla lempeämmän näköinen. Tietysti ikä tuo itsevarmuutta, sillä aloittaessani olin juuri täyttänyt 28 vuotta. Olin silloin vielä toipumassa vakavasta masennuksesta. Nyt olen 35-vuotias, enkä koe olevani masentunut, vaikka en hallitsekaan kaikkea elämässäni. Kun on kontrollifriikin vikaa, niin se hallitsemattomuus kaikessa on sellaiselle ihmiselle aina vähän haastavaa.

Itseluottamukseni kohentuminen näkyy sillä, että uskalsin hakea ammattikorkeakouluun, uskallan esiintyä ja se tärkein, en enää niin paljon dissaa itseäni. Ok, välillä sitä teen, mutta en ulkoisista asioista, vaan enemmänkin sellaisia: ”joo, siellä tuo nobody Minna Hirvonen on muiden isojen nimien seassa”. Eli koen välillä alemmuuskompleksia, kun nimeäni käytetään markkinointina jossain asiassa. Ajattelen aina, että ihmiset ovat ”Minna who?” Neste ei siis ole noussut hattuun, vaikka en enää itsestäni niin rumasti ajattele ja puhu. Haluan tällä olla esimerkki muillekin, ja muut ovat olleet minulle esimerkkejä.

Aikaisempina vuosina on juhlittu Glitz & Glamin synttäreitä. Viimeisimpinä vuosina koko viikon. Viime vuonna synttärit vietettiin näihin aikoihin, kun Glitz & Glam avautui täällä Annalla. En skippaa synttäreitä tänäkään vuonna, mutta joudun niitä siirtämään. Joulukalenteri oli vasta ja joululomalla hengähdin. Tammikuussa jatkuivat opiskelut ja niissä on nyt tiukka tahti. Minulla alkoi kuusi kurssia, joka ei sinällään ole paljon, koska monesti minulla on ollut enemmänkin. Nyt vaan kurssit ovat aika hankalia, ja myönnetään, eivät ehkä niitä kaikista kiinnostavimpia ja motivoivimpia. Siksi joudun tekemään enemmän työtä niiden parissa. Yksi kursseista päättyy jo ennen hiihtolomaa ja yksi sitten heti hiihtoloman jälkeen. Näissä kursseissa onkin sitten hurja tahti, joka työllistää. Lisäksi minulla on nyt hieman stressaava harjoittelupaikan haku käynnissä, josta kerroinkin torstain postauksessa. Siksi minulla ei nyt riittänyt paukkuja, eikä luovuuttakaan blogisynttärien juhlistamiseen.

Siksi kysynkin tällä kertaa sinulta. Mitä blogisynttärit voisivat olla tänä vuonna? Rakastan sitä, että nostan tasoa joka vuosi. Haluan myös, että minulla on jokin punainen lanka, enkä tykkää toistaa samaa vanhaa kaavaa. Kun olen itselleni vähän vaativa, niin siksi tässä siviilielämän härdellissä ei meinaa luovuus kukoistaa. Mutta onhan tämäkin uutta, että kysyn sinun mielipidettäsi. Haluan, että Glitz & Glamin lukijat pääsevät itse vaikuttamaan asiaan, koska lukijoita varten niitä synttäreitä järjestän. Ne ovat kiitokseni lukijoille, eli sinulle. Joten mitä haluaisit tänä vuonna? Jos olet uudempi lukija, niin mielipiteesi on minulle yhtä tärkeä kuin aikaisempiin blogisynttäreihin osallistuneiden. Kerro ihmeessä mielipiteesi. Olen kiitollinen jokaisesta ehdotuksesta.

No niin, nyt kommentteihin vaikuttamaan ja auttamaan tätä bloggaajaa jumitustilassaan!

Kommentit (37)

Kiitos Mira! <3

On tullut paljon toiveita, joista olen inspiroitunut. Ja on myös ihanaa tietää vähän, että mikä kiinnostaisi lukijoita. 🙂

Onnea 7-vuotiaalle 🙂 Nyt en aamutuimaan mitään erityisempiä niksejä kyllä synttärijuhlintaan keksi, uskon kylläkin, että sinä keksit jotain kivaa itsekin. Ihmiset toki rakastavat arvontoja, mutta mielestäni se ei edes ole välttämätöntä, voihan sitä blogisynttäreitä juhlia ilmankin – varsinkin kun koko joulukuu oli täällä blogissa arvontaa 🙂

Kiitos Mira! <3

On tullut paljon toiveita, joista olen inspiroitunut. Ja on myös ihanaa tietää vähän, että mikä kiinnostaisi lukijoita. 🙂

Ensinnäkin ONNEA seitsemän vuotias Glitz&Glam! Olen sanonut tämän tosi monta kertaa ennenkin, mutta tämä on vain vuodesta toiseen yksi lempiblogeistani <3 Nyt vauvavuonna kun aika on ollut kortilla (siis blogien lukemiseen käytettävä aika :D) olen joutunut vähän karsimaan seuraamiani blogeja, mutta kyllä tämä on vain edelleen se, jonka ensimmäisten joukossa avaan, kun siihen aikaa löytyy.

Seitsemän vuotta, seitsemän päivää viikossa. Eikös nyt olisi hienoa muistella kuluneita vuosia ja nostaa viikon ajan joka päivälle joku merkittävä/hauska/itseäsi näin jälkikäteen nolottava tai ihan muuten vain jollain tapaa merkityksellinen postaus esiin blogin syövereistä? 🙂 Ja hauskinta olisi, jos sitten samalla nostaessasi vanhan postauksen esiin kommentoisit siihen liittyen jotain, esim. ajatteletko jotenkin eri tavalla nyt, kirjoittaisitko postauksen eri tavoin vai voisiko sama teksti tulla kynästäsi myös juuri tänä päivänä.

Kiitos Aurora/Noora! Tosiaan, en edes tajunnut, että sinulla on käynyt ajatusvirhe nimimerkin kanssa, kun itse näen kommentoijien sähköpostiosoitteet ja siinä näen nimesi. 😀

On ihana kuulla, että olen edelleen aikasi arvoinen. 🙂 Suuri kunnia ja tuntuu uskomattomalta. Tiedän itsekin, miten joutuu priorisoimaan, kun elämäntilanteet muuttuvat. On siis todella suuri kunnia olla aikasi arvoinen. <3

Kiitos toiveestasi! Vanhojen kaivelu on ollut paljon toiveena. Loistava toive, jota en todellakaan ole älynnyt ajatella mielenkiintoa herättäväksi.

Heh, äitiysaivot. Huomasin, että näemmä tullut kommentoitu ihan ”väärällä” nimimerkillä. Käytin tuota Auroraa aikanaan paljon, mutta myöhemmin muutin ihan omalle nimelle kommentoinnit. Nyt näköjään pomppasi jostain muistin syövereistä takaisin. Ehkä silti tunnistit minut 😀

Heh, en ole edes tajunnut, että olet käyttänyt ”väärää” nimimerkkiä. 😀 Itse kun näen kommentoijien sähköpostiosoitteet, niin siitä olen tiennyt sinut kommentoijaksi.

Ikävää sanoa, mutta tuntuu, että vuosi vuodelta aivot toimii huonommin. Synnärillä tehtiin jokin lobotomia minulle. 😀

Tuo kuulostaa niin tutulta tuo itsensä vähättely. Siihen tulee kyllä itsekin syyllistyttyä liiaksikin. Ehkä suomalaiseen tapaan on vaikea kehua toista, mutta jopa vielä vaikeampaa ottaa itse niitä kehuja vastaan.

Pitkän ja ansiokkaan uran olet jo bloggaajana tehnyt, voit olla reilusti ylpeä siitä!

Pistitpä pahan kysymyksen! Nyt ihmettelenkin, miten aina keksit erilaisia postausideota, arvontoja ja joulukalentereita. No sellainen idea tuli mieleen, että jos valitsisit yhden vanhan postauksen jokaiselta aiemmalta vuodelta ja ”päivittäisit” ne tähän päivään. Eli esim. jokin meikkitutoriaali tai luomiväripaletin esittely –> millaisen meikin tekisit nyt vs. silloin muutama vuosi sitten. Tai jokin 5 parasta postaus –> mitkä olisikaan suosikkituotteesi nyt vs. silloin vuosia sitten.

Sorrun edelleen itseni vähättelyyn, mutta teen paljon töitä, että saan sen muutettua. Olen paljon edistynyt, mutta onhan tällaisessa asiassa työn sarkaa. Ei hetkessä muututa. Suomalainen kulttuuri suorastaan ruokkii tuollaista itseänsä vähättelevää mentaliteettia. Uskon, että olisimme kaiken osaamisemme kanssa menestyksekkäämpiä maailmalla, jos kulttuurimme olisi toisenlainen. Ihan tällainen vitsikin on, että meillä on yrittäjiä. Eli meillä vaan yritetään, ei tehdä bisnestä.

Ehdotuksesi on loistava! Olen saanut paljon loistavia ehdotuksia. Tämä vanhojen juttujen nosto on kyllä hauska. 🙂

Olen lukenut blogiasi vasta viimevuodesta alkaen. Auroran idea oli hyvä! Muistelisit menneitä ja voisit esitellä joskus tekemäsi meikin ja miten se on muuttunut.
Suosikkituotteet tulevat ja menevät, mutta jotkin vain pysyvät. Onko sinulla sellaisia?

Tämä vanhojen muistelu on hauska idea. 🙂 Vaikka on sanonta, että se joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään, niin täytyy todeta, että tulee tuntea historiansa, jotta ei toista virheitään. Eli vanhoja asioita on hyvä aina muistella, vaikka siellä ei mitään virheitä olisikaan. Muutosta tapahtuu aina. 🙂

Hei ihana Minna!
Lämpimästi onnitellen ja oikein iso KIITOS blogiurastasi! Minulle olet ollut pelastava enkeli ja olen saanut paljon erinomaisia vinkkejä ja ohjeita meikkauksen ja ihonhoidon saralla.
”Mitä tänä vuonna?” Huh, tykkään kovasti tavastasi ohjeistaa meikkauksessa askel askeleelta kuvin ja tekstein. Arvostan myös sitä, että valitset esiteltävät tuotteet niin, että sinulla on perustuotteita ja selektiiviseltä puoleltakin. Itse en tilaile ulkomailta, joten Suomesta saatavat tuotteet ovat aina etusijalla.
Synttäreidesi kunniaksi olisi aivan huikeaa, jos pystyisit järkkäämään pienelle ryhmälle, tai vain muutamalle onnekkaalle tapaamisen, jossa tutustutaan omaan ihoon sopiviin tuotteisiin ja ehkäpä kädestä pitäen ohjeistaisit ihonhoitoon ja meikkaukseen…siellä yhdessä mietittäisiin mitä kannattaisi käyttää ja mikä tuote sopisi juuri sen ihmisen budjettiin.
Se toki olisi hurja satsaus, eikä mahdollisuutta pystyisi järkkäämään kuin muutamalle onnekkaalle. Ja monelle koituisi varmasti onglemaksi liikkuminen. Mutta tätä rohkenen silti ehdottaa mietintämyssyyn 🙂

Kiitos sinä ihana! <3

Tuossa -klaudia esitti samaa ehdotusta. 🙂 Tiedätkö, on minun haaveeni ollut jo vuosia. Pari vuotta sellainen melkein saatiin järjestettyä, mutta peruuntui viime tingassa, että minun piti äkkiä keksiä muuta. Muistan, että vuonna 2015 synttäreillä mainitsin, että kyhäsin nyt äkkiä plan B:n, kun se A meni pieleen. Vielä sen järjestän ja haluan, että päivään kuuluu lukijoiden hemmottelua bloggaajien tyyliin. Se on ollut koko jutun idea. Haluan tarjota muutamalle onnekkaalle ikimuistoisen päivän ja päästä tapaamaan teitä. 🙂

Onnea blogille ja sen emännälle! 😀 Työsi laadukas jälki on varmasti yksi asia, joka pitää meitä lukijoita mukanasi vuodesta toiseen. Sekä tietysti sinä. Ihan aito oikea ihminen, joka tulee lähelle lukijaa avaamalla omaakin elämää ja ajatuksia. Kiitos siitä. 🙂 Monta kertaa olen miettinyt miten hauska olisi päästä tapaamaan sinut ihan oikeassakin elämässä, siitä juontaakin tämä idea eli blogimiitti synttäreiden kunniaksi! No, saattaa toki olla haasteita sellaisen järjestämisessä, kun lukijatkin jo asuvat pitkin poikin maailmaa (?) mutta ehkä joskus…? 😉

Kiitos -klaudia! <3 Ihanasti ja tsemppaavasti sanottu.

Miitti on yksi haaveeni. Sellaista järjestelin yhteistyökumppanin kanssa reilu 2 vuotta sitten. Oli jo päivämäärä ja paikka varattu, mutta yhteistyökumppanilla meni kaikki uusiksi yrityksessä ja budjetti supistui niin pieneksi, että suunnitelma piti perua. Viime ja tänä vuonna ei ole riittänyt minulla rahkeet ryhtyä uudestaan vastaavaan, mutta olen haaveillut kymppipäivistä viimeistään sellaista. Katsotaan nyt, mutta se on selvää, että vielä joskus sellainen tulee. Jos ei vielä tänä vuonna, niin seuraavina. On meinaan ollut minun pitkäaikainen haaveeni. 🙂

Paljon onnea 7-vuotiaalle <3 Mulla ei ole synttäripostausideaoita, mutta halusin onnitella hienon blogiuran johdosta:)

Kiitos onnitteluista Sissi! <3

Onnea 7-vuotiaalle. Itsellä on sama juhlapäivä blogin osalta huhtikuussa. ^_^

Kiitos Jonna! <3 Niin meillä on samanikäiset virtuaalilapsukaiset. 🙂 Aika monella taitaa tänä vuonna olla 7-vuotisjuhlat. Vielä 3 vuotta lisää, niin kymppejä juhlitaan. Ajatella!

Onnea blogille! Ei ole erityisiä toiveita tai postausideoita. Olen vuosia seurannut sinun blogiasi ja saanut sinusta positiivisen kuvan empaattisea, aitona ja ajattelevana ihmisenä. Kerrot myös vaikeista ja hyvin henkilökohtaisista asioista, mikä on tärkeää sekä meille lukijoille että itsellesi.Vielä kerran onnea! Tsemppiä kouluhommiin. Tentti ja tehtävä kerrallaan!

Kiitos Nina! <3 Kiitokset myös tsemeistä. Nyt niitä tarvitaan. Kaksi seuraavaa viikkoa ovat pahimmat rypistykset, mutta näistä selvitään. On sitä pahemmistakin selvitty, niin kyllä tästäkin vielä selvitään. 🙂 Mutta sitä ennen on tehtävä hirveästi hommia. Tentti ja tehtävä kerrallaan. 🙂

Onnea 7 vuotias Glitz and Glam 🙂 Oon iloinen et sun intohimo kirjoittamista ja bloggausta kohtaan jatkuu ja saat siitä korvauksenkin 🙂 Mä harrastin myös vuosikausia tota itseni dissaamista ääneen, ennenku joku muu ehtisi sanoa sen, mun tyhmyyteni, ruman ulkonäön tai vastaavaa. Nyt tekis mieli tirauttaa kyynel, et miten sitä olikin niin julma itelle. Ilmeisesti se vaatii enemmän ikää et alkaa ajattelemaan positiivisemmin itsestään <3 Sekä JohannaG:llä että -klaudia:lla oli huima idea synttäreiden viettämiseen, nostan heidän idealleen peukun pystyyn 😀

Kiitos Tuuli! <3

Joo, tuo itsensä dissaaminen on pahinta mitä me ihmiset teemme itsellemme. Miksi? Miksi emme meinaa riittää ja kelvata itsellemme? Vieläkin sorrun siihen, mutta huomattavasti vähemmän ja harvemmin kuin ennen. Kiitän tästä parannuksesta teitä lukijoita ja ihania kommentteja. En tiedä olisinko muuttunut näin paljon ilman teitä. Tietysti ikä lisää kokemusta ja ymmärrystä, mutta on muillakin tekijöillä osuutta asiaan. 🙂

Paljon Onnea! Sun blogi on ihan mahtava!
Parhaimpia on olleet meikkitutoriaalit ja 5 parasta postaukset. Kuten täällä jo muutkin mainitsi niin niistä voisi valita joitain ja päivittää tähän päivään.

Kiitos Anna! <3 Tuo toive on todella hyvä. 🙂 Olisi puoli blogillista, joka vaatisi päivittämistä. 😀 Mutta jos tästä ei tule synttäriaihetta, niin tässä on ideaa arkipostauksiinkin. Oikeasti kiva idea!

Onnea! Tää on kyllä kiva, mä usein etsin tuolla ”suurennuslasilla” kaikenlaista ja infoa löytyy kyllä ihan kaikesta mahdollisesta blogistasi.
Tuolla tuli hyviä ideoita kyllä!
Minulle tuli mieleen 7 vuotis-synttäreistä 7-vuotiaan synttärit.. hehhee. Itselläni on 4 ja 11 vuotiaat tytöt. Eihän ne toki vielä meikkaa, 4-vuotias ruikkii Frozen hius-suihketta lähietäisyydeltä pään märäksi ja 11-vuotiaalla on kynsilakkoja ja baby lipsejä. Mutta mietin mitä hyvää ja hyödyllistä kosmetiikkaa olisi lapsille. Siis shampoot takkutukalle, myrkyttömät (?) vartalorasvat kuivalle iholle, kestävät aurinkorasvat, ja kenties jotain hupsua ja pikkutyttömäistä juhliin tms. …hmm…

Kiitos ehdotuksestasi, joka on hauska! 😀 Itselläni on pian 9 vuotta täyttävä neiti. Arvaa vaan onko meillä kateutta aina havaittavissa, kun äiti saa PR-lähetyksinä jotain ihanaa, joka iskee häneen. Nyt uusimpana olivat ne Jeffree Star punat. 😀 Juu, en anna niitä hänelle, mutta maalasin eräs ilta hänen mielikseen hänen huulet sillä vaaleansinisellä. Olen sanonut, että kun olet vanhempi, niin ei sinulla meikeistä tule olemaan pulaa. Mutta nyt sinä vielä kasvat ja olet lapsi.

Onnea blogillesi! Tykkäisin kyllä arvonnasta, erityisesti jos palkintona olisi ihonhoitotuotteita tai tuoksuja.

Kiitos Donja! Sekä kiitokset ehdotuksestasi. 🙂

Anteeksi, en ehkä nyt vastaa kysymykseen, eikä se minulle niin tärkeää olekaan millaiset blogisyndet tulee olemaan. Halusin vain äkkiä tulla huikkaamaan suurensuuret onnittelut 7v synttäreiden johdosta ja olet kyllä Minna supersitkeä ja inspiroiva tyyppi! <3 Jatka samaan malliin ja jos et jaksa niin pidä taukoa, se on sun elämä 🙂 Pääasia että sinä itse jaksat inspiroitua ensin itse. Me täällä kyllä aina roikutaan 😀

Tsemppiä jatkoon ja ONNEA vielä!

Ei ole. Onnittelut ovat yhtä tärkeitä minulle. Anteeksi, että minä vasta nyt ehdin kommentteihin vastailemaan. Ollut pientä ahdistusta mielen päällä, kun en ole ehtinyt.

Kiitos kauniista sanoistasi! <3

Niin ja klaudian idea oli muuten loistava! 😉

Onnea todella paljon 7-vuotiaalle blogillesi Minna. 🙂
Monen monta vuotta olen seurannut blogiasi ja viihtynyt sen parissa. Postaukset ovat olleet monipuolisia ja on ollut kiva myös lukea henkilökohtaisempaa pohdintaa. Olet tuonut tärkeitä asioita esille niissä.

Synttäriviikon ohjelmaksi tuli mieleen myös muiden ehdottama Glitz & Glam -blogimiitti sekä 7 päivän ajan ohjeita itsestä huolehtimiseen aloittaen ihonhoidosta erilaisiin meikkeihin ja kampauksiin. Hyviä tutoriaaleja olet tehnyt aikaisemmin, mutta nämä olisivat näppärästi peräkkäin ja helpompi löytää, kunhan vain muistaa vuoden ja kuukauden. 🙂

Tsemppiä opiskeluihin!

Kiitos TQ!!! <3

Kiitos myös ehdotuksestasi. Tuo miitti on ollut sellainen pitkäaikainen haave. 5-vuotissynttäreille sitä järjestettiin yhteistyötahon kanssa, mutta sitten kävi niin, että yhteistyökumppanilla meni kaikki uusiksi, joten joutui vetäytymään pienentyneen budjetin vuoksi siitä. Mutta vielä sen järjestän jotenkin. 🙂

Onnea todella paljon! Olen huono keksimään uutta, Auroralla oli kiva idea. Minä pidän arvonnasta, koska jokaisella on tasapuolisesti mahdollisuus osallistua, onnistua ja voitto tuntuu lahjalta. Kiitos joulukalenteristasi 🙂 Vaikka toisaalta, sinähän tässä olet synttärisankari, joten uskon, että lukijat soisivat sinulle lahjaksi vapaa-aikaa. Tsemppiä opiskeluun!

Oi, kiitos ihanasta kommentista! <3 Joo, kyllä tämä kevät on taas yksi haasteiden haaste. Nyt on se pahin rysis päällä, kun tosiaan tulee erilaisia pikkutehtäviä ja yksi kurssi on lopuillaan, johon se raportti pitää saada tehtyä. Mietin välillä, että jos ja kun näistä selviän, niin en ikinä enää vastaavaan ryhdy. Tiedän vaan, että aika kultaa muistot ja jossain vaiheessa olen taas ison projektin edessä. Varmaan jollain tavalla koen tarvetta tällaiseen, kun ajaudun aina ruuhkauttamaan elämääni. 😀

Onnea! 🙂 Seiskasta tulee näin äkkiä mieleen seitsemän kuolemansyntiä (Erilaisia meikki-lookeja teeman pohjalta? Olisi jännä nähdä, mitä keksisit.) ja seitsemän (kosmetiikka?)maailman ihmettä.

Ooh, kiitos vinkistä! Hauska!:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *