Julkkikset

Marianna Stolbow rakastui keskellä avioeroa: ”Seurustelusuhteen aloittaminen niin nopeasti oli omien periaatteitteni vastaista”

Marianna Stolbow tiesi, että nopea siirtyminen suhteesta toiseen on monien parisuhdeoppien vastaista. – Toisten treffien jälkeen minun oli myönnettävä, että emme olleet vain kavereita.

Teksti:
Annan Toimitus
Kuvat:
Sampo Korhonen

Marianna Stolbow ja Lauri Pietarinen päättivät nopeasti, että tähän suhteeseen on satsattava.

Marianna Stolbow tiesi, että nopea siirtyminen suhteesta toiseen on monien parisuhdeoppien vastaista. – Toisten treffien jälkeen minun oli myönnettävä, että emme olleet vain kavereita.

Kaksi päivää rinnassani oli ollut kupliva tunne, vaikka olin vakuutellut itselleni ja ystävälleni, että olen menossa tapaamaan ’vain kaveria’. Olin tuntenut Laurin pintapuolisesti monta vuotta, koska poikamme olivat luokkatovereita ja ystäviä.

Oikeastaan minua vähän hirvitti. Olin eroamassa 22 vuotta kestäneestä liitosta ja olin ajatellut olla vain yksin.

Treffien jälkeen Lauri lähetti esikoispoikansa Tuukka Pietarisen runoteoksen minulle. Ehkä meillä on jotakin meneillään, kun hän ajattelee minua heti treffien jälkeen, pohdin. Yhteydenpitomme oli tiivistä.

Toisten treffien jälkeen minun oli myönnettävä, että emme olleet vain kavereita.

Seurustelusuhteen aloittaminen niin nopeasti oli omien periaatteitteni vastaista. Olen aina ollut sitä mieltä, että paras alku rakkaussuhteelle on kaverisuhde. Ystävät eivät yritä esittää mitään toisilleen, vaan he ovat omia itsejään. Näin nopea eteneminen eron jälkeen oli tietysti myös monien parisuhdeoppien vastaista, mutta Lauri oli niin ihana, että en voinut sanoa hänelle, että odota minua kuusi kuukautta.

Ei tuollainen mies kauan vapaana kuljeksi, mietin.

Luit juuri lyhennelmän Annan jutusta, jonka on kirjoittanut Tyyne Pennanen. Jutussa Marianna Stolbow ja hänen miehensä Lauri Pietarinen kertovat suhteestaan ja siitä, minkälaista oli aloittaa uusi suhde avioeron ja leskeyden jälkeen. Lue koko juttu Annasta 38/2021 tai digilehdestä. Tilaa lehti tai osta digilehden lukuoikeus täältä!

X