Glitz & Glam

Kynsilakkakirppiksen säännöt & saatuja tunnustuksia

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Pidin ensimmäisen kirpputorin joskus marraskuussa ja nyt olisi Glitz & Glamin historian toinen kirppis tiedossa. Homma toimi silloin hyvin silloisilla ”säännöillä”, joten käytän samoja ”sääntöjä” tälläkin kertaa.

Luethan säännöt ennen kun teet mitään? 🙂 En tiedä kuinka kova kuhina on tällä kertaa, mutta viimeksi ensimmäiset tunnit oli todella kiireisiä, joten sekaannusten ja sähläyksien minimoimiseksi toimikaa ohjeiden mukaan. 🙂

Kirppis aukeaa tänään klo 17.00. Tulkaahan ”renkaita potkimaan” ja tekemään ostoksia. Myynnissä on kynsilakkoja, jotka tilasin joulukynsikilpailun voittajille, mutta koska ensimmäinen tilaus seikkaili yli kuukauden jossakin, niin ehdin tilaamaan ne uudestaan. Joten tänään yritän myydä niitä ylimääräisiä pois. Lisäksi myyn minun turhia kynsilakkoja pois joista jotkut ovat olleet kerran käytössä ja jotkut ei kertaakaan. Jotain niistä en ole kertaakaan itselleni kokeillut, mutta olen saattanut lakata tyttäreni tai äitini kynnet niillä. Päätin, että taas saa lähteä ne jotka ovat liian samanlaisia jonkun muun kynsilakkani kanssa tai väri ei sitten kuitenkaan ollut niin minun mieleinen. Enimmikseen myynnissä on liian samanlaisia jonkun toisen kynsilakani kanssa olevia kynsilakkoja.

”SÄÄNNÖT”:

– Voit googlettaa swatch-kuvia tuotteista ja nähdä sillä tavoin minkälaisista väreistä ja koostumuksista on kyse.

– Halutessasi ostaa jotain kirjoita kommentteihin mitä haluat ostaa ja oma SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI!!! Julkaisen kommentit ja otan hetken päästä yhteyttä sähköpostitse sinuun. Poistan sähköpostiosoitteesi kommenttiboksista kun olen ottanut yhteyttä sinuun.

– Nopeimmat syövät hitaat, eli se joka ehtii ensin saa tuotteet.

– Maksu tulee suorittaa tililleni mahdollisimman pian. (annan tilinumeroni sähköpostitse) Kun rahat näkyvät tililläni, alan pakkaamaan ostoksiasi. Jos maksu tulee eri nimisen tililtä, kuin postitettavan nimi, niin mainitse asiasta maksutilanteessa viestikentässä, että kenen maksusta on kyse.

– Postitan ostokset maanantaina JOS maksu näkyy tililläni siihen mennessä.

– Lähetän ostokset postin kautta 2. luokassa joko kirjeenä tai maksikirjeenä riippuen ostoksien painosta ja koosta.

– En ota vastuuta mahdollisista postinkuljetuksissa aiheutuneista vaurioista, MUTTA pakkaan ostoksenne erittäin hyvin, jotta kaikki saisivat ostoksensa ehjänä perille. 🙂

– Myytävien tuotteiden päälle tulee vielä postikulut, koska en halunnut sisällyttää postikuluja hintoihin, sillä kynsilakat ovat pakostakin maksikirjeenä lähetettäviä, mutta jos joku ostaa vain pieniä ja kevyitä tuotteita, niin ne kulkevat kirjeinäkin, eli edullisemmin. Minusta on selkeämpää, että lasken jokaiselle postikulut erikseen. Ilmoitan yhteydenotossani maksettavan summan, jossa on mukana postikulut.

ESIMERKKEJÄ postikuluista, jotka tulevat ostoksienne hinnan päälle:

1-3 kynsilakkaa 3,00 €
4-6 kynsilakkaa 4,30 €

Pienemmät ostokset menevät kirjeinä ja täten myös edullisemmin.

Hinnat katsottu postin omilta sivuilta.

Sitten saatuihin tunnustuksiin toisilta bloggareilta…

Olen tämän saannut ennenkin, mutta päätin laittaa uudestaan eteenpäin, koska onhan se ihanaa saada tunnustusta toisilta bloggareilta. 🙂

Tällä kertaa ko. tunnustuksen minulle antoivat:

Jane
Nails first -blogista
ja
hannele
Tehtävänä on:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa linkittämällä hänen blogi postaukseesi.
2. Kirjoittaa 7 faktaa itsestäsi.
3. Lahjoittaa tämä tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.
Sitten niitä faktoja minusta… 😀
1. Joskus mietin, että onko minulla keskittymishäiriöitä, koska en meinaa millään pystyä keskittymään yhteen asiaan kerrallaan, vaan minulla pitää olla kaiken aikaa monta juttua kesken tai teen montaa asiaa yhtä aikaa.
2. Toimin parhaiten paineen alla, sillä jos minulla on aikaa, niin en saa mitään tehtyä. Kun jonkun asian deadline lähestyy, löytyy minusta vitosvaihde ja saan työni tai tehtäväni tehtyä. Oli kyseessä sitten siivoaminen, blogipäivitys tai työasia. 
3. Olen siistinyt kielenkäyttöäni valtavasti lapsen myötä. Ennen vee-sana oli kaikkialla tehostesanana ja nykyää se lipsahtaa todella harvoin. ONNEKSI!
4. Olen monesti hieman ristiriitainen persoona itseni kanssa. Minulla on hyvin vahva sydämen- ja järjenääni, jonka vuoksi seuraus on aina yhtä selkkausta ja sekoilemista. 😀 Eli en osaa kuunnella vain toista ääntä, vaan yritän luovia niitä molempia ja seuraus sellaisesta on lähes aina katastrofi.
5. Olen kiinnostunut ihmisistä ja minusta on ihanaa tutustua ihmisiin face to face tai netin välityksellä. Viihdyn ihmisten parissa. 🙂
6. Minun toiveammattejani on ollut kokki, meikkaaja, pieneläinhoitaja ja psykiatri. Eli eläinten ja mielenterveydestä kärsivien parissa en vielä ole työskennellyt, mutta vielähän minä ehtisin! 😀
7. Elän usein joissan omassa utopia maailmassa, jossa toivon, että vielä tulee se päivä kun kukaan ei kärsi, missään ei sodita, kaikilla olisi ruokaa ja rakkautta tarpeiden mukaan ja jokaisella olisi hyvä olla niin fyysisesti kuin henkisestikin.
Laitan tämän tunnustukseen eteenpäin seuraaville:

Cotton Candy Maker – Cottoncandy
Rakkaus kynsiin – Vanquish
Asetonihuuruja – asetonihuuruja
Completely incomplete – Imlacking
Better Nail Day – Sissi
Donna Celeste 50+ – Baduanjin
Tähtipölyä – HANI
Upside Down – Ava
Analog Trash – Lady Narcissa
Yritin valita sellaisia blogeja joille en ole edellisellä kerralla antanut ko. tunnustusta. Monta kivaa ja ihanaa blogia jäi tämän minun jakamani tunnustuksen ulkopuolelle, mutta jos saan joskus vielä jostakin tunnustuksia, niin jaan sen tunnustuksen sitten heille. 🙂
Palailkaapa Glitz & Glamiin klo 17.00 jos kynsilakkakirppis kiinnostaa. 😉
X