Kasvotuotteet

Nestemäinen hohde

24.1.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Valoa tiistaipäivään!

maybellinestrobing6

Tämä on ihan häkellyttävää, miten strobing-tuotteet nyt tulevat rytinällä. Toinen toistaan uudenlaisia innovaatioita ja koostumuksia, joilla luoda tämän hetken trendikkäin meikki. Luonnollisuus ja kuulaus on ollut the juttu pitkään. Kuitenkin nämä trendit ovat pystyneet nousemaan ja nousemaan enemmän suosioon kaiken aikaa.

maybellinestrobing5

Markettien hyllyistäkin löytyvä Maybelline on tuonut jälleen uuden strobing-tuotteensa. Tällä kertaa uutuus on nestemäinen. Viime vuonna tulivat Maybellinen Master Strobing Stick -puikot, nyt Master Strobing Liquid -voiteet.

maybellinestrobing

Koostumus on mukavan ohuehko, mutta ei kuitenkaan vesimäisen valuva. Voide on kauniisti hentoisen vaaleanpunaista ja helmiäismäistä.

maybellinestrobing2

Kevyttä hohdevoidetta on helppo sormin sipaista halutulle alueelle, kuten poskipäille ja amorinkaarelle. Itse en suosi näin hohtavaa muille alueille kasvoilla, mutta jos joku haluaa, niin kyllä Maybelline Master Strobing Liquid siihen sopii.

maybellinestrobing1

Hohtavan voiteen voi työstää sormin, siveltimellä tai sienellä. Liike voi olla pyörittelevää tai taputtelevaa. Suosittelen vähänkin kuivakamman ihon omaaville nopeaa työskentelyä. Strobing Liquid jämähtää nopeasti. Siksi se myös kestää hyvin iholla ja voin suositella vähän rasvoittuvaisuuteenkin taipuvaiselle iholle. Ehkä jopa heille parempi, kuin kuivaihoisille.

maybellinestrobing3

Moni on kysynyt minulta, että missä vaiheessa näitä voidemaisia korostajia lisätään? Minulla ei ole siihen mitään absoluuttista sääntöä tai ohjetta. Jos sinulla on kuivakka iho, etkä puuteroi meikkipohjaasi, niin meikkivoiteen päälle suoraan. Jos taas puuteroit ja/tai sinulla on rasvoittuva iho, niin voit kokeilla puuteroinninkin päälle voidemaista korostajaa. Mutta voit myös tehdä puuteroinnin hohdevoiteen päällekin. Mikä toimii sinun ihollasi parhaiten.

maybellinestrobing4

Maybelline Master Storbing Liquid jättää upean hehkun ja hohteen. Voidetta voi lisätä tipan myös meikkivoiteeseen, jos haluaa valoa hehkuvan meikkipohjan. Storbing Liquid ei ole ollenkaan rasvainen koostumukseltaan, ja se jämähtää helposti kasvoille, niin se ei meikkivoiteen joukossa heikennä meikkipohjan kestävyyttä kasvoilla merkittävissä määrin. En ole huomannut ollenkaan.

maybellinestrobing7

Hinnaltaan tämä uutuus on noin 9,90 € / 25 ml. Saatavilla on kaksi sävyvaihtoehtoa – minulla oleva 100 Light Iridescent ja 200 Medium Nude Glow. Light Iridescent on pinkkipohjainen ja viileä, kun taas Medium Nude Glow on kultapohjaisempi ja lämpimämpi, sekä aavistuksen tummempi. Toinen on omiaan talveen ja toinen kesään. Jos NYXin Liquid Illuminator on kiinnostanut, niin tämä Maybellinen Strobing Liquid on hyvin samanlainen. Koostumus on ehkä ohuempi ja vähän luonnollisempi.

Myönnän edelleen, että helpointa on tarttua siihen siveltimeen ja puuteriseen hehkupuuteriin, mutta kyllä näillä voiteilla saa ihan omanlaista jälkeä. Lopputulos on luonnollisempi. Olen myös huomannut hohtavuuden kestävän pidempään parempana voidemaisella koostumuksella, kuin puuterisella.

Miten te olette kokeneet?

Tuote saatu PR-näytteenä.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme