Horoskooppimerkit

Henkisen kasvun horoskooppi – näin kehität luonnettasi horoskooppimerkkisi mukaan

Mietitkö, miksi urasi ei etene ja ihmissuhteesi takkuavat? Henkisen kasvun horoskooppi paljastaa luonteesi heikkoudet ja vahvuudet, jotka hankaloittavat ja helpottavat elämääsi. Lue, mitä piirteitäsi sinun kannattaa kehittää, jotta puhkeat kukkaan.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
123Rf

Mietitkö, miksi urasi ei etene ja ihmissuhteesi takkuavat? Henkisen kasvun horoskooppi paljastaa luonteesi heikkoudet ja vahvuudet, jotka hankaloittavat ja helpottavat elämääsi. Lue, mitä piirteitäsi sinun kannattaa kehittää, jotta puhkeat kukkaan.

Oinaan on hillittävä innokkuuttaan

Oinas on yksi energisimmistä ja positiivisimmista horoskoopeista. Saatuasi idean et takerru riskeihin, vaan annat palaa. Innokkuutesi on myös heikkoutesi. Et aina jaksa kuunnella muiden mielipiteitä ja yrität ohjailla heitä. Lopulta ihmettelet, miksi sinusta ei pidetä. Valovoimaisuutesi hurmaa ihmiset, mutta vauhtisokeutesi ja jääräpäisyytesi uuvuttavat heidät. Kaltaisiasi tulisieluja tarvitaan etenkin liike-elämässä. Saat enemmän aikaan, kun rauhoitut etkä vetäydy hankkeista heti, jos ne eivät etene suunnitelmiesi mukaan.

Kehittävä harjoitus oinaalle: Kun olet palaverissa tai käyt kahvilla ystäväsi kanssa, keskity kuuntelemaan. Aina, kun haluaisit pitää monologin omista ajatuksistasi, kysy toisen mielipidettä.

Lue myös: Urahoroskooppi – tällainen olet työssä tähtimerkkisi mukaan

Härkä tarvitsee henkisiä intohimoja

Härkä on parhaimmillaan kärsivällinen työmyyrä. Innostuneena jaksat tehdä tavoitteidesi eteen vuosikausia töitä. Passivoidut, jos sinulla ei ole intohimoja. Tylsistynyt härkä jämähtää rutiineihin ja lääkitsee tyhjyyttään herkuilla. Olet myös perso materialle. Sinusta voi kehittyä pennosiaan laskeva Roope Ankka, joka ei huomaa elämän aineettomia iloja. Epäitsekkyys antaa elämääsi henkistä sisältöä, jota tarvitset päästäksesi materialismin yläpuolelle. Rauhallisuutesi ansiosta olet loistava opettaja läksyapua tarvitsevalle koululaiselle tai tukihenkilö vanhukselle.

Kehittävä harjoitus härälle: Listaa kaikki aineettomat asiat, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Huomioi läheisesi, luonto, kaunis sää, hyvä musiikki ja inspiroivat keskustelut.

Lue myös: Onnellisuushoroskooppi – Näin löydät kestävän onnen

Kaksonen kehittyy keskittyessään

Kaksonen elää kaksi elämää samassa ajassa kuin muut yhden. Olet monilahjakkuus, ja virtaa piisaa kuin pienessä kylässä. Tämä on myös heikkoutesi. Säädät siellä ja täällä keskittymättä mihinkään kunnolla. Olet älykäs ja ymmärrät, että saisit enemmän aikaan, jos karsisit elämäsi rönsyjä. Tämän tiedostaminen aiheuttaa sinulle ahdistusta ja masennusta. Itsetuntosi vahvistuu ja elämäsi selkiytyy, kun päätät, mikä on tärkein asia, jossa haluat menestyä. Et kyllästy, kun hyödynnät osaamistasi monipuolisesti tässä rajatussa asiassa.

Kehittävä harjoitus kaksoselle: Päätä aamulla enintään kolme asiaa, joihin keskityt. Tee nämä asiat mahdollisimman hyvin ja paneutuneesti, ja kieltäydy muista tarjouksista, vaikka se tuntuisi vaikealta.

Lue myös: Tarvitsetko aivohuollon? Näin parannat keskittymiskykyäsi

Rapu on tunnemyrskyjen vietävissä

Rapu on herkkä, perheelleen omistautuva tähtimerkki. Vanhempana sinulla on taipumusta takertuvaisuuteen, puolisona mustasukkaisuuteen. Mielialasi vaihtelevat nopeasti. Muut ihmettelevät, mistä nyt tuulee, sillä et osaa aina sanoittaa tunteitasi. Pahimmillaan olet mököttäjä, parhaimmillaan pursuat rakkautta. Suurin haasteesi on oppia ymmärtämään reaktioitasi. Pelkosi ja äksyilysi eivät synny ulkoisista ärsykkeistä, vaan sinusta. Maailma tuntuu vähemmän uhkaavalta, kun tiedostat, etteivät tunteet hyökkää päällesi ulkopuolelta.

Kehittävä harjoitus ravulle: Kun pelästyt tai suutut, yritä rauhoittua. Älä tiuski tai vetäydy, vaan mieti, mikä laukaisi tunteen. Kirjoita reaktio auki päiväkirjaan ja tai selitä se läheisellesi.

Leijona kypsyy epäitsekkyyden avulla

Tämä horoskooppimerkki edustaa selviytymistä. Leijona ottaa paikkansa laumassa ja jahtaa himoitsemaansa saalista. Pärjäät erinomaisesti töissä, jotka vaativat riskinottoa ja määrätietoisuutta. Nautit huomiosta, ja sinulla on paha tapa vaatia sitä silloinkin, kun sinulla ei ole mitään erityistä sanottavaa. Ihmiset kyllästyvät diivaan, joka änkeää aina valokeilaan. Kopeutesi alla on jalo, epäitsekäs persoona. Harjoita tätä puoltasi auttamalla muita. Vanhemmista leijonista kypsyy usein viisaita hyväntekijöitä, jotka taistelevat muiden puolesta.

Kehittävä harjoitus leijonalle: Tee päivittäin vähintään yksi asia muiden puolesta. Avaa ovi kauppakasseja kantavalle naapurillesi ja keitä työkaverillesi kahvit. Kysy muilta, miten voisit auttaa heitä.

Lue myös: Iina Kuustonen: Hyväntekeväisyystyö on ollut parasta terapiaa

Neitsyt menestyy ottaessaan rennommin

Ilman neitsyitä maailma syöksyisi kaaokseen. Päässäsi raksuttaa sekä sekuntikello, kalenteri että pieni Hercule Poirot. Olet perfektionisti, mutta et piiskaa muita, vaan itseäsi. Häikäilemättömät persoonat käyttävät piirrettäsi hyväksi. Sinun on opittava pitämään puolesi ja ymmärrettävä, ettet voi olla kaikessa täydellinen. Pärjäät, vaikka hellittäisit hieman, sillä olet erittäin fiksu. Jos langat menevät solmuun, osaat selvittää ne ilman jatkuvaa varuillaanoloa ja jännitystä. Hieman lisää rentoutta, ja vain taivas on rajana urallasi.

Kehittävä harjoitus neitsyelle: Opettele sietämään häiritseviä ärsykkeitä. Tarkista sähköpostisi vain pari kertaa päivässä, vaikka himo olisi sietämätön. Jätä pölyt pyyhkimättä ja matonhapsut suoristamatta.

Lue myös: Stressiä, paniikkihäiriö, masennusta – rebirthing-hengitys auttaa moneen ongelmaan

Vaaka taistelee juoruilunhimoa vastaan

Vaaka haluaa luoda ympärilleen miellyttävän ilmapiirin. Tämän horoskoopin tehtävä on toimia diplomaattina ja laukaista jännitteitä. Seurasi on haluttua, ja ihmiset kertovat sinulle intiimejä asioitaan lyhyen tuttavuuden jälkeen. Voit lumoutua vallasta, joka sinulla on muihin. Joudut ponnistelemaan, ettet lörpöttelisi ystäviesi salaisuuksia saadaksesi jonkun toisen suosion. Pidä kiinni moraalistasi, ettet muutu pinnalliseksi mielistelijäksi. Kun käytät lahjojasi oikein, sinusta kasvaa rauhanrakentaja, joka ymmärtää useita näkökulmia.

Kehittävä harjoitus vaa´alle: Kun joku kysyy kuulumisiasi, kerro omista tekemisistäsi ja ajatuksistasi. Ohjaa puheenaihe tietoisesti pois muista ja heidän yksityisasioistaan.

Lue myös: Oletko liian kiltti? Nämä 7 merkkiä paljastavat sen

Skorpionin on puhuttava peloistaan

Halut ohjaavat skorpionia. Intohimosi voivat liittyä erotiikkaan, rahaan tai valtaan. Olet epäluuloinen, ja pelkosi saavat sinut pelaamaan ihmisten kanssa. Heikko skorpioni voi addiktoitua pelaamiseen tai maaniseen shoppailuun. Onneksi olet myös oikeamielinen ja hellä. Kun keskityt luonteesi parhaisiin puoliin, voit saada upean uran ja perhe-elämän. Saat pimeän puolesi hallintaan, kun et häpeile ja pakene sitä. On tärkeää, että uskallat puhua peloistasi ja riippuvuuksistasi. Sinun ei tarvitse vuodattaa asioitasi kaikille, mutta ole rakkaillesi avoin.

Kehittävä harjoitus skorpionille: Opettele mustasukkaisuutesi herraksi. Jos läheisesi viihtyy toisen seurassa, älä mökötä, vaan liity porukkaan. Kehu uuden tuttavuuden mielipiteitä ja naura hänen vitseilleen.

Lue myös: Horoskooppimerkkien pimeät puolet – tällainen olet pahimmillasi

Jousimies voi pilata maineensa möläyttelyllä

Jousimies on ikuinen lapsi. Olet luonteeltasi leikkisä ja suorasukainen. Keksit työpaikalla hervottomia käytännön piloja ja sanot palaverissa sen, mitä kaikki ajattelevat. Et tosin aina ymmärrä, missä menee rehellisyyden ja tahdittomuuden raja. Möläytyksesi ovat joskus loukkaavia ja aiheuttavat noloja tilanteita. Olet lämmin ja älykäs, mutta voit antaa itsestäsi yksinkertaisen ja tylyn kuvan. Kahlitse terävä kielesi ja mieti, mikä on fiksu tapa esittää asia. Joskus on viisainta olla hiljaa, vaikka tietäisit muiden olevan väärässä.

Kehittävä harjoitus jousimiehelle: Hillitse itsesi, kun seuraavan kerran haluat laukoa totuuksia tai heittää ilkeän vitsin. Jos himo käy ylivoimaiseksi, purista kätesi nyrkkiin tai laske mielessäsi sataan.

Lue myös: Millainen kommunikaatiotyyli miehelläsi on horoskooppimerkistä johtuen

Kauris treenaa tiukkana pysymistä

Kauris on jokaisen pomon unelma: älykäs, ahkera ja vaatimaton. Olet huolissasi imagostasi, etkä halua pelata likaista peliä edes haastajiesi kanssa. Ahkeraa ja ylikilttiä persoonaa uhkaa katkeroituminen. Jos pidät kynttilääsi vakan alla, muutut tyytymättömäksi marisijaksi. Sinulla on mukavampaa itsesi ja muiden kanssa, kun otat se, minkä ansaitset. Ihmisen on oltava joskus ovela ja tiukka päästäkseen tavoitteisiinsa. Luo itsellesi työminä, joka suojaa kilttiä sisintäsi ja estää muita alistamasta sinua.

Kehittävä harjoitus kauriille: Kehu itseäsi päivittäin ääneen. Aloita kehuminen, kun olet yksin. Kun se ei tunnu enää nololta, uskaltaudu kehaisemaan saavutuksiasi myös muiden aikana.

Lue myös: Itsetunto-ongelmat kiusaavat nuoria naisia – kehitä hyvä itsetunto

Vesimiehen on arvostettava rakkautta

Vesimies on eläinradan idealisti. Olet kiinnostunut ihmisoikeuksista ja luonnosta, ja ponnistelet väsymättömästi tehdäksesi maailmasta paremman paikan. Valitettavasti läheisesi joutuvat usein kärsimään tästä. Uppoudut omiin ajatuksiisi, olet etäinen ja hajamielinen. Esimiehesi tuskailee, koska ei saa sinuun kontaktia. Pomona olet visionääri, jonka on vaikea samaistua alaistensa arkisiin ongelmiin. Laskeudu pilvilinnoistasi ja anna aikaa muille. Rakkaus, ystävyys ja tukiverkostot ovat jopa suurempia voimavaroja kuin älysi.

Kehittävä harjoitus vesimiehelle: Opettele kiittämään ja kehumaan muita. Kehu kaupan kassaa hyvästä palvelusta, kiitä työkaveriasi avusta ja kerro kumppanillesi, että rakastat häntä.

Kalat haksahtaa helposti huijauksiin

Kalat on empaattinen ja intuitiivinen horoskooppi. Aistit muiden mielialat, ja ihmiset hakeutuvat luoksesi tarvitessaan lohduttajaa. Ikävä kyllä vedät puoleesi myös onnenonkijoita. Sinut on helppo houkutella tuhlaamaan rahasi ennustajalle tai epämääräisiin sijoituksiin. Älä koveta kuortasi, mutta opettele suojelemaan itseäsi. Velvollisuutesi ei ole alkaa jokaisen verkostomarkkinointiin hurahtaneen ystäväsi asiakkaaksi. Tarkkaile töissä, ettei sinua huijata raatamaan liikaa palkkasi eteen.

Kehittävä harjoitus kaloille: Harjoita maalaisjärkeäsi. Kun törmäät houkuttelevaan mainokseen tai innokkaaseen kaupustelijaan, rauhoitu. Mieti, millaisia vaikuttimia hunajaisten puheiden taustalla on.

Lue myös: Näin kumppanille valehdellaan – lue aiheet ja pariterapeutin kommentit

Lähteet: Elbert Wade´s, Medium, Spiritual Growth Prophecies

X