Horoskooppimerkit

Horoskooppimerkkien kehonkieli – Tätä viestität eleilläsi

Oinas puskee porukkaan sarvet edellä, mutta rapu suojaa herkkää sydäntään vetämällä hartiat suppuun. Lue, miten kasvatat viehätysvoimaasi ja itsevarmuuttasi, kun hiot tähtimerkillesi tyypillistä elekieltä.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
123Rf

Oinas puskee porukkaan sarvet edellä, mutta rapu suojaa herkkää sydäntään vetämällä hartiat suppuun. Lue, miten kasvatat viehätysvoimaasi ja itsevarmuuttasi, kun hiot tähtimerkillesi tyypillistä elekieltä.

Pää kuljettaa oinaan koko kehoa

Sanonta ”syöksyä pää kolmantena jalkana” kuvaa oinasta täydellisesti. Aivot ja pään alue hallitsevat kehoasi ja koko kommunikaatiotasi, ja sinä kirjaimellisesti pusket keskelle huonetta tai kiinnostavaa keskustelua.

Arat ihmiset kokevat viestintäsi tunkeilevaksi, sillä et epäröi katsoa heitä syvälle silmiin. Sen sijaan lantiosi liikkeet ovat maltillisia, pehmentäen itsevarmaa ja hyökkäävää tyyliäsi. Elehdit voimakkaasti kasvoillasi, ja oinaan tunnistaakin usein syvistä otsarypyistä. Hillitse ilmeilyäsi tärkeissä neuvotteluissa, ettet paljasta kaikkia korttejasi. Vastapuoli voi iskeä heikkoon kohtaasi, jos hän huomaa, että olet tunteiden vallassa.

Sinulle kehittyy helposti tietokonetyöläisen etukeno niska, joten keskity treenissä yläselän vahvistamiseen ja verryttelyyn.

Lue myös: Suuteluhoroskooppi – Näin oinas suutelee

Lue myös: Seksihoroskooppi – Tällainen on oinaan suhde seksiin

Härkä kantaa murheet harteillaan

Hartiat ja niska ovat härän kehon energiakeskuksia. Kun olet kyllästynyt tai väsynyt näytät siltä, kuin kannattelisit koko maailman murheita olkapäilläsi. Ollessasi epävarma tai pelokas vedät hartiat korviin. Ylävartalosi jäykistyy, ja myös puhuminen ja hengittäminen on hankalaa.

Härän liikehdintä on hidasta ja aistillista. Kehonkielesi pääseekin parhaiten oikeuksiinsa, kun flirttailet. Et tyrkytä itseäsi, vaan lähestyt kiinnostaa ihmistä hienovaraisesti. Otat keinuvia askeleita ja saatat koskettaa häntä ohimennen käsivarresta.

Itsevarmoilla härillä on vahva karisma, jota he ilmaisevat majesteetillisen kävelytyylinsä avulla. Ylpeä härkä lakaisee epämiellyttävät ihmiset tieltään näkymättömällä viitalla, joka levittäytyy auran tavoin hänen molemmille puolilleen.

Lue myös: Suuteluhoroskooppi – Näin härkä suutelee

Lue myös: Seksihoroskooppi – Tällainen on härän suhde seksiin

Kaksonen kertoo ajatuksensa käsillään

Ilmamerkki kaksonen on kuin sinne tänne säntäilevä helikopteri. Keuhkot ovat herkin elimesi, ja siirrät jokaisella hengenvedollasi energiaa raajoihisi. Elehdit paljon etenkin käsilläsi. Puhut nopeasti, ja jatkat juttua eleilläsi, kun happi meinaa loppua kesken.

Kun innostut tai jännität, annat itsestäsi levottoman vaikutelman. Tämä uuvuttaa etenkin maamerkkejä eli härkää, neitsyttä ja kaurista. Vaikka olet ilmaisuvoimainen, et koskaan jätä kommunikaatiota pelkän kehonkielen varaan. Olet puhelias, etkä syty flirttailusta, ellei se sisällä nokkelaa kielenkäyttöä ja älykkäitä vitsejä.

Opettele luottamaan siihen, että vahva katse ja itsevarma ryhti ovat joskus tehokkaimpia viestejä. Hengitykseen perustuvat keskittymisharjoitukset, kuten mindfulness, tasoittavat levottomuuttasi.

Lue myös: Suuteluhoroskooppi – Näin kaksonen suutelee

Lue myös: Seksihoroskooppi – Tällainen on kaksosen suhde seksiin

Rapu suojautuu käpertymällä eteenpäin

Ravun kehonkieli on varovaista, minkä vuoksi räiskyvät ihmiset tuomitsevat sinut herkästi ujoksi ja pahimmillaan tylsäksi. Kuoresi tarkoitus on kuitenkin suojella sinua, sillä sisälläsi myllertävät suuret tunteet.

Rinnan alue ja sydän ovat kehosi tärkeimpiä kohtia. Kun olet itsevarma, röyhistät rintakehääsi ja käytät rohkeasti povea korostavia vaatteita. Jos tunnet olosi uhatuksi, vedät hartioitasi eteen ja painat pääsi sisimpäsi suojaksi. Tunnet sekä onnen että surun kiivaana sydämen pamppailuna. Kääriydyt hanakasti rakkaasi syliin suojelemaan myös hänen rintaansa ja sydäntään.

Liikuttelet käsiäsi ja jalkojasi pehmeästi, etkä elehdi kasvoillasi dramaattisesti. Hymyilet silti runsaasti, ja hymysi on kutsuva ja suloinen. Suot hymysi kuitenkin vain niille, joihin luotat.

Lue myös: Suuteluhoroskooppi – Näin rapu suutelee

Lue myös: Seksihoroskooppi – Tällainen on ravun suhde seksiin

Leijonan elekieli uhkuu itsevarmuutta

Sydän on myös leijonan ruumiin keskus. Toisin kuin rapu, leijona ei rakenna ympärilleen suojakuorta – päinvastoin. Et epäröi näyttää tunteitasi myös puolitutuille.

Olemuksesi on ylväs ja vahva. Askeleesi ovat tasaisia ja määrätietoisia, etkä säntäile levottomasti, mikä luo kuvan tilanteen herrasta. Olet kuitenkin erittäin tunteellinen, ja kun murrut, myös elekielesi muuttuu. Masentuneena ja lannistuneena olet kuin haavoittunut kissaeläin. Kun sinulla on hyvä päivä, olet mestari tilan haltuun ottamisessa. Viljelet sarkastisia ja uskaliaita heittoja, joiden päälle virnistät hurmaavasti.

Yhdistelmä rohkeutta ja maltillisuutta iskee etenkin kaksoseen ja oinaaseen. He ovat temperamentiltaan yhtä roihuavia, mutta kaipaavat taitoasi käyttää kiusoittelevaa hiljaisuutta.

Lue myös: Suuteluhoroskooppi – Näin leijona suutelee

Lue myös: Seksihoroskooppi – Tällainen on leijonan suhde seksiin

Ujo neitsyt kiemurtelee hiljaisena

Neitsyen kehonkieli on usein ristiriitaista. Olet helposti hermostuva perfektionisti, ja hätääntyessäsi suojelet herkkää vatsaasi kietomalla kädet tiukasti ympärillesi.

Merkurius vaikuttaa vahvasti kaksoseen ja neitsyeen. Molemmat merkit ovat erittäin älyllisiä ja haluavat päästä tavoitteisiinsa. Kaksonen huitoo ja höpöttää estottomasti, mutta sinä kiemurtelet hermostuneena nurkassa, vaikka haluaisit valokeilaan. Saatat aluksi innostua seurueen puheenaiheesta, mutta seuraavassa hetkessä pelkäät nolanneesi itsesi, vetäydyt sivuun ja punastut.

On tärkeää, että rentoudut ja opit luottamaan itseesi. Jännittäminen tekee elekielestäsi poukkoilevaa, mikä voi aiheuttaa turhia sekaannuksia. Miehet eivät aina uskalla lähestyä sinua, koska he tulkitsevat hiljaisuutesi ylimielisyydeksi.

Lue myös: Suuteluhoroskooppi – Näin neitsyt suutelee

Lue myös: Seksihoroskooppi – Tällainen on neitsyen suhde seksiin

Vaa’alla on ballerinan ylväs ryhti

Vaa’an eleet ovat kadehdittavan sulavia. Sinulla on luonnostaan hyvä ryhti, ja kehossasi on harvoin virheasentoja. Vaa’at ovatkin loistavia malleja ja sopivat liikunnallisiin ammatteihin.

Kävellessäsi et tömistele kantapäitäsi, säntäile tai laahusta. Leijailet kevyesti ja hallitusti pisteestä toiseen kuin balettitanssija. Olet mestari lumoamaan seurasi myös käsilläsi. Elehdit juuri sopivasti, ja annat vaikutelman avoimesta, mutta hienotunteisesta ihmisestä. Tyynen kuoresi alla on kuitenkin voimakkaita tunteita. Ristiselkä on herkkä kohtasi, ja reagoit stressiin alaselän kivulla.

Opettele kuuntelemaan kehosi herkkiä signaaleja jo, ennen kuin ne yltyvät säryksi. Sinäkin tarvitset lepoa ja omaa aikaa, vaikka osaat esittää tyyntä ja huomioit muut jatkuvasti joka solullasi.

Lue myös: Suuteluhoroskooppi – Näin vaaka suutelee

Lue myös: Seksihoroskooppi – Tällainen on vaa’an suhde seksiin

Skorpionin lantio huokuu erotiikkaa

Skorpioni on kaikista tähtimerkeistä seksuaalisin, ja seksuaalisuus leimaa myös hänen eleitään. Lantio, pakarat ja sukuelimet hallitsevat vartaloasi.

Kävelytyylisi on kiusoittelevan keinuva, mutta ei liioiteltu, etkä aina tiedosta eleidesi eroottisuutta. Pelaat lantiollasi myös seistessäsi. Kun flirttailet, vaihdat vähän väliä painoa lonkalta toiselle. Kun haluat osoittaa valtaasi, naulitset lantiosi paikoilleen ja seisot kädet puuskassa jalat harallaan. Vaikka olet eroottinen, et ole rivo tai päällekäyvä. Teet selväksi, että sinulla on itseluottamusta ja osoitat kiinnostuksesi, mutta et tunge toisen henkilökohtaisen rajan yli.

Hienotunteinen, mutta varma tyylisi iskee etenkin rapuun ja kaloihin. Kaksosen kaltainen levoton ilmamerkki taas vaivaantuu vähäpuheisuudestasi.

Lue myös: Suuteluhoroskooppi – Näin skorpioni suutelee

Lue myös: Seksihoroskooppi – Tällainen on skorpionin suhde seksiin

Jousimies harppoo ja sählää

Jousimiehen symboli on nuolella tähtäävä kentauri. Hevoseläinten tavoin reidet ovat kehosi vahvimmat osat. Otat pitkiä, harppovia askeleita, etkä innostuksissasi katso aina kovin tarkasti eteesi. Pudottelet maljakoita ja kolautat takamuksesi vähän väliä teräviin pöydänkulmiin.

Kroppasi ei tahdo pysyä ideoita pursuilevan mielesi perässä, minkä vuoksi aiheutat usein kaaoksen astuessasi huoneeseen. Hössötyksesi ärsyttää varovaista rapua ja herkästi hermostuvaa neitsyttä. Sen sijaan leijona, vaaka ja kaksonen ovat sulaa vahaa energiasi edessä.

Jousimies on elementissään flirttailevana baarimikkona, joka pyöräyttää cocktailin ja iskee asiakkaalle ohimennen silmää. Laseja vain tuppaa rikkoutumaan, mutta hyvität sen kujeilevalla, hieman lapsekkaalla hymylläsi.

Lue myös: Suuteluhoroskooppi – Näin jousimies suutelee

Lue myös: Seksihoroskooppi – Tällainen on jousimiehen suhde seksiin

Kauris jäykistelee jännittäessään

Kauris pujottelee elämän poluilla kieli keskellä suuta, varoen kiviä ja mutkia. Polvet hallitsevat kehoasi, ja kävelytyylisi on usein jäykkä ja askeleet ujoa töpötystä.

Kontrolloit vartaloasi koko ajan, ja sähäkät ryhmäliikuntatunnit ovat sinulle painajaismaisia kokemuksia. Et uskalla päästää kroppaasi valloilleen, ja suorituspaineet tekevät sinusta entistä kömpelömmän. Katselet kävellessäsi jalkoihisi, ja asentosi on usein kumara ja jäykkä.

Peloistasi huolimatta olet yllättävän hyvä flirttailija, koska sinulla on intensiivinen katse. Tyylisi iskee skorpioniin, joka arvostaa silmäpeliä. Hermostunut neitsyt nauttii seurastasi, koska eleettömyytesi rauhoittaa häntä. Opettele silti rentouttamaan kehosi, sillä kärsit herkästi niskan ja pään alueen jännityssäryistä.

Lue myös: Suuteluhoroskooppi – Näin skorpioni suutelee

Lue myös: Seksihoroskooppi – Tällainen on kauriin suhde seksiin

Vesimies liihottaa nenä pystyssä

Idealistinen vesimies leijuu kirjaimellisesti pää pilvissä. Kävelytyylisi on joustava, lähes pomppiva. Kehosi voima keskittyy pohkeisiisi ja takareisiisi, jotka työntävät sinua eteen- ja ylöspäin.

Kiinnitä huomiota keskivartaloosi ja hartioihisi, sillä jos ne hölskähtelevät liikaa, elehdintäsi näyttää hontelolta. Kurotat päätäsi eteenpäin ja katselet muiden ihmisten yli etenkin silloin, kun olet uppoutunut ajatuksiisi.

Jos haluat hurmata tai vakuuttaa seurasi, sinun pitää keskittyä ja katkaista ajatustulvasi. Katso keskustelukumppaniasi tietoisesti silmiin ja kuuntele rauhassa, mitä hän sanoo. Sinusta säteilee kiinnostavaa karismaa, mutta kehonkielesi on välillä niin etäistä, että muut saavat sinusta tarpeettoman leuhkan vaikutelman.

Lue myös: Suuteluhoroskooppi – Näin vesimies suutelee

Lue myös: Seksihoroskooppi – Tällainen on vesimiehen suhde seksiin

Vikkelät nilkat vievät kaloja

Jalat, nilkat ja etenkin jalkapöydät ovat kalojen kehon voimakeskuksia. Teet mielelläsi pitkiä kävelylenkkejä raikkaassa ulkoilmassa, etkä voi vastustaa pieniä juoksupyrähdyksiä.

Pujottelet suuressakin väkijoukossa sulavasti, kuin nopea pikkukala virran pyörteissä. Vedät kätesi tiukasti vartaloasi vasten, jotta pääsisit ripeämmin eteenpäin. Vaikutelma voi olla epätasapainoinen, koska jalkasi ovat niin nopeat ja hallitsevat. Opettele rentouttamaan ylävartalosi ja rohkaistu elehtimään myös käsilläsi. Kun käytät kehoasi tasapainoisesti, olet vakuuttavampi ja viestisi menee paremmin perille.

Flirttaillessasi käytät enemmän silmiäsi ja kulmakarvojasi kuin vartaloasi. Tämä lumoaa kauriin, jonka kehonkieli on samantyylinen: jalat vievät, mutta ylävartalo jarruttelee.

Lue myös: Suuteluhoroskooppi – Näin kalat suutelee

Lue myös: Seksihoroskooppi – Tällainen on kalojen suhde seksiin

Lähteet: Linda Goodman, The Astrologer

X