Horoskooppimerkit

Millaisen naisen leijonamies (23.7.−22.8.) haluaa?

Leijonamies etsii unelmiensa naista, joka täydentää häntä. Naisen tulisi olla sosiaalinen ja eläväinen mutta myös kiltti ja rakastava.

Teksti:
Anna.fi

Leijonamies etsii unelmiensa naista, joka täydentää häntä. Naisen tulisi olla sosiaalinen ja eläväinen mutta myös kiltti ja rakastava.

Mitä leijonamies haluaa naiselta?

Mitä leijonamies haluaa naiselta?

Leijonamies haluaa löytää sielunkumppaninsa, ja joko olet sellainen tai et. Romantiikka on leijonalle tärkeää. Hauska ja huumorintajuinen nainen vetoaa leijonaan: hän pitää siitä, että häntä viihdytetään.

Kumppanin pitäisi saada leijonamies inspiroitumaan. Leijonan kumppanin tulee olla myös viisas ja intuitiivinen. Leijona uskoo olevansa maailman keskipiste ja haluaa tulla kohdelluksi sen mukaisesti. Naisen tulee omistautua leijonamiehelleen, joka haluaa aina olla ykkösenä kumppaninsa listalla. Leijonamies haluaa myös olla rakastettunsa palavan intohimon kohde.

Mahtaileva leijona toivoo mahtailun piirteitä myös kumppaniltaan. Parhaat ravintolat ja kalleimmat kaupat ovat leijonan makuun kuten myös yläluokkainen nainen, joka vaatii aina parasta. Leijonamies haluaa kaiken, minkä vain voi saada, ja on myös valmis tekemään töitä menestyksensä eteen. Palkinnoksi hän kaipaa kuninkaallisen kohtelua.

Leijona haluaa vertaisensa kumppanin, vaikka tasa-arvo ei aina parisuhteessa toteudu. Leijonan edessä matelu johtaa vain siihen, että hän muuttuu itsekkääksi. Leijonamies ei olekaan jokanaisen saavutettavissa: heikkous ajaa leijonan varmasti pois.

Toimi näin

Leijona haluaa tuntea rakkauden, ja siksi fyysinen kosketus ja läheisyys ovat suhteessa tärkeitä. Boostaa hänen egoaan ei siksi, että hän tarvitsisi sitä, vaan siksi, että hän pitää siitä. Leijona on draaman- ja huomionhakuinen, etkä voi loputtomiin välttää konflikteja.

Haasta leijonan valta, mutta älä kyseenalaista sitä. Hän taipuu helpommin tahtoosi, kun onnistut uskottelemaan, että idea oli alun perinkin hänen. Paikkasi on tukea häntä hänen rinnallaan. Parhaimmillaan saat hänen taltutettua niin, että hän kehrää kotona jalkaasi vasten, vaikka hän muualla käyttäytyy yhä kuin kingi.

Itsevarma leijona tietää olevansa vahva hahmo, joka huomataan. Näytä ihailusi avoimesti. Hän haluaa sinun tiedostavan vetovoimansa ja hän on kiinnostunut näkemään, miten se tehoaa sinuun. Voit huoletta vaikka palvoa häntä jos mielesi tekee: leijona ei sitä kiellä. Anna hänen ymmärtää, ettet tarvitse häntä vaan haluat hänet.

Panosta myös itseesi. Näin houkutat hänet luoksesi. Leijona ajaa tahtonsa läpi jotain halutessaan, ja ehkä se jokin olet juuri loisteliaasti pukeutunut sinä.

Älä antaudu leijonalle heti, vaan anna hänen vietellä sinut. Seksi leijonan kanssa on odottamisen arvoista. Hän rakastaa sitä ja niin tulet sinäkin rakastamaan. Hänen kanssaan saa olla äänekäs. Pelaa pelejä tai laita hänet jahtaamaan sinua, kun pyörit alasti ympäri taloa. Näin hän saa yhä uudelleen kokea jahdin hurman ja palkituksi tulemisen.

Leijonamiehelle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Leijona on tarkka pariutuja, mutta tähtimerkeistä hänelle sopii yllättävän moni. oinaalla ja leijonalla on paljon yhteistä. He ovat molemmat urasuuntautuneita ja pitävät haasteista.

Jousimies ja leijona vetävät toisiaan puoleensa kuin magneetit. Yhdessä he muodostavat todellisen voimaparin.

Ilman hallitsemat merkit eli vesimies, kaksoset ja vaaka ovat leijonan mieleen, tarvitseehan tuli happea elääkseen. Vesimies on henkisesti samalla tasolla leijonan kanssa. Kaksoset ja leijona ovat hyvä yhdistelmä paitsi parisuhteessa myös ystävyydessä.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset: Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähde: Love to Know Horoscopes, Xstrology Scopes

Artikkeli on julkaistu 16.10.2013 ja päivitetty 15.2.2017.

X