Horoskooppimerkit

Millaisen naisen vaakamies (23.9.−22.10.) haluaa?

Vaaka tavoittelee harmoniaa, eikä siedä riitelyä. Hän on myös hyvin jännityksenhakuinen.

Teksti:
Anna.fi

Vaaka tavoittelee harmoniaa, eikä siedä riitelyä. Hän on myös hyvin jännityksenhakuinen.

Mitä vaakamies haluaa naiselta?

Mitä vaakamies haluaa naiselta?

Vaa’an saa kiinnostumaan pelkän katseen tai hymyn voimalla. Naisen luonne hurmaa vaakamiehen, mutta hänen unelmanaistaan verhoaa aina pieni salaperäisyys. Vaakamies ei halua kuulla kumppaninsa tarkkaa elämänhistoriaa tai ymmärtää kaikkia naisen oikkuja.

Uusi ihminen herättää hänen uteliaisuutensa. Naisen kannattaa olla varovainen vaa’an kanssa. Vaakamies ei anna rukkasia ensikättelyssä, mutta toisaalta hän myös haluaa maistaa palan kakkua ennen kuin osaa päättää, maistuuko se hänelle. Vaikka vaakamies on rento ja lähtee herkästi kevyisiin suhteisiin, hän on varuillaan rakkauden suhteen. Hän ei sekoita romanssia tosirakkauteen, eikä näin saisi tehdä hänen kumppaninsakaan, tai edessä on väistämättä pettymys.

Vaakamies haluaa, että häneen tehdään vaikutus ja nimenomaan ensivaikutelman pitää lyödä häneltä jalat alta. Nainen, joka jättää positiivisen ja jännittävän kuvan itsestään, pyörii vaa’an mielessä vielä seuraavana päivänä. Hän haluaa tehdä uuden seuralaisensa kanssa sellaista, mitä ei ole ennen kokenut. Hän ei halua edes tehdä treffejä samaan kahvilaan, jossa on käynyt jonkun muun naisen kanssa aiemmin. Hän haluaa naisen, jollaista ei ole koskaan ennen kohdannut, vaikka se olisikin vain naisen luomaa mielikuvaa.

Vaakamies haluaa viehättävän kumppanin. Erityisesti hoikka, treenattu vartalo on vaa’an mieleen. Vaaka kerää kauneutta ympärilleen. Hän odottaa, ettei nainen päästä itseään rupsahtamaan heti, kun on pariuduttu. Vaaka ei ole niin pinnallinen kuin miltä näyttää. Hän voi luulla, että välinpitämättömyys ulkonäön suhteen merkitsee myös, ettei vaakamies kiinnosta naista enää. Vaakamiehen nainen saa huoletta käyttää rahaa ulkonäköönsä. Hän haluaa nähdä, miten uusi mekko laskeutuu naisen päällä ja kuskaa tämän mielellään näytille kaupungin parhaaseen ravintolaan.

Toimi näin

Älä ole liian päällekäyvä. Hymyt, keskustelu ja katsekontakti riittävät. Lähesty vaakaa esimerkiksi juhlissa, joissa hän on sosiaalisena tyyppinä kuin kotonaan ja avoin uusille kohtaamisille. Klassinen flirttailu tehoaa häneen. Räpsyttele ripsiäsi ja kosketa häntä muka vahingossa, mutta vakuuta samalla keskustelussa hänet älykkyydestäsi. Keskustelu kannattaa lopettaa ennen kuin se alkaa hiipua. Flirttaile hetki intensiivisesti, ja vetäydy sitten kohteliaasti huoneen toiselle puolelle. Hän jää varmasti seuraamaan sinua katseellaan loppuillaksi.

Näytä, että sinulla leikkaa. Vaakamies ei pelästy fiksua naista. Tälle miehelle äly on seksikästä. Vaakamies on hyvin rationaalinen, ja hän pitää tunteet erossa asiakeskustelusta. Jos perustelet mielipiteesi usein tunteilla, et tule vaakamiehen kanssa juttuun.

Säikytät romanttisen vaa’an pois, jos nyrpistät nenääsi, kun hän avaa sinulle oven tai tekee muun huomaavaisen eleen.

Vaakamiehelle sopivia tähtimerkkejä

Vaakamiehen ihannekumppani on joku kolmesta ilmamerkistä: vaaka, kaksoset tai vesimies. Kaikki nämä tähtimerkit ovat huvittelunhaluisia, rakastavat matkustamista, taidetta ja musiikkia sekä uppoutuvat keskustelemaan aiheesta kuin aiheesta.

Vaakanainen ymmärtää vaakamiestä, joten heidän suhteensa toimii. Kaksosnainen puolestaan jakaa samat kiinnostuksenkohteet vaakamiehen kanssa. Seksi heidän välillään on intohimoista.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset: Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähde: Love to Know Horoscopes

Artikkeli on julkaistu 16.10.2013 ja päivitetty 15.2.2017.

X