Horoskooppimerkit

Millaista kumppania etsit? Katso, mikä horoskooppimerkki sinun kannattaa valita rinnallesi

Onko unelmiesi kumppanissa sinulle tärkeintä esimerkiksi älykkyys, charmikkuus, uskollisuus tai loistava huumorintaju? Valitse sinulle tärkein piirre ja katso, mikä horoskooppimerkki vastaa tarpeisiisi.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Onko unelmiesi kumppanissa sinulle tärkeintä esimerkiksi älykkyys, charmikkuus, uskollisuus tai loistava huumorintaju? Valitse sinulle tärkein piirre ja katso, mikä horoskooppimerkki vastaa tarpeisiisi.

Seikkailunhaluinen kumppani: oinas (20.3−19.4.)

Haluatko rinnallesi pelottoman kumppanin, joka ei epäröi lähteä kanssasi mitä hurjimpiin seikkailuihin? Pelottomalta oinaalta ei puutu seikkailunhalua. Voit olla varma, että mitä jännittävämpi seikkailu, sitä suuremmalla innolla oinas on mukana menossa.

Uskollinen kumppani: härkä (20.4.−20.5.)

Haluatko kumppanin, jonka uskollisuutta sinun ei tarvitse arvuutella? Järkkymätön härkä on kaikista uskollisin horoskooppimerkki. Härkä vaatii samaa lojaaliutta myös kumppaniltaan; hänen saattaa olla mahdotonta antaa anteeksi minkäänlaista uskottomuutta.

Keskusteleva kumppani: kaksonen (21.5.−20.6.)

Haluatko, että kumppanisi on aina valmis keskustelemaan kanssasi kaikesta maan ja taivaan välillä? Puhelias kaksonen on loistava keskustelija. Hän ei sorru monologiin vaan osaa myös kuunnella. Hän vauhdittaa keskustelua kysymyksillä ja on aidosti kiinnostunut keskustelukumppaninsa ajatuksista.

Luotettavan kumppani: rapu (21.6.−22.7.)

Onko kumppanin luotettavuus sinulle kaikki kaikessa? Herkkä, hellä ja huomaavainen rapu on eläinradan luotettavin horoskooppimerkki. Hän laittaa perheensä kaiken muun edelle ja kantaa vastuunsa. Ravulla on kyky luoda ympärilleen turvallinen ilmapiiri.

Leijona on hauska kumppani.
Leijonat ovat hauskoja kumppaneita.

Huumorintajuinen kumppani: leijona (23.7.−22.8.)

Valloittavatko vitsiniekat sydämesi? Huumorintajuinen leijona on syntynyt pilke silmäkulmassaan. Esiintymistä rakastava leijona hurmaa hauskuudellaan. Leijonan kumppanilta vaaditaan vahvoja vatsalihaksia, sillä leijonan kanssa aikaa viettäessä ei nauramiselta voi välttyä.

Älykäs kumppani: neitsyt (23.8.−22.9.)

Hurmataanko sinut parhaiten älykkyydellä? Oppinut ja kultturelli neitsyt on silloin varmasti mieleesi. Hän osaa lainata suuria filosofeja ja on tiukoissakin tilanteissa terävä kuin partaveitsi. Looginen ajattelu ja into oppimiseen on neitsyelle synnynnäistä.

Charmikas kumppani: vaaka (23.9.−22.10.)

Saako luontainen charmi sydämesi sykkimään ihastuksesta? Vaaka on horoskooppimerkeistä charmikkain. Vaaka on samaan aikaan lämmin, reilu, huomaavainen, riippumaton ja nokkela. Lisäksi vaaka on todella loistava kuuntelija.

Intohimoinen kumppani: skorpioni (23.10.−21.11.)

Saako intohimon liekki sinut lämpenemään? Mikäli vastaat myöntävästi, intohimoinen ja intensiivinen skorpioni on nappivalinta kumppaniksesi. Skorpioni on seksikäs horoskooppimerkki, jolle hyvä seksielämä on yksi parisuhteen tärkeimmistä asioista.

Kalat on romanttinen kumppani.
Jos kaipaat elämääsi hellyyttä ja romantiikkaa, kannattaa puolisoksi valita kalat.

Antelias kumppani: jousimies (22.11.−20.12.)

Haluatko anteliaan kumppanin, joka ei kitsastele huomionosoituksissaan? Jousimies on anteliain kaikista horoskooppimerkeistä. Jousimies osoittaa anteliaisuutensa uhraamalla kumppaniinsa niin aikaa kuin rahaakin.

Hyvännäköinen kumppani: kauris (21.12.−19.1.)

Onko ulkonäkö sinulle hyvin tärkeää kumppania valitessa? Kauris on kuin veistos, josta kukaan ei saa silmiään irti.

Vapaamielinen kumppani: vesimies (20.1.−18.2.)

Saavatko kapeakatseiset ihmiset sinut näkemään punaista? Jos haluat kumppaniksesi ennen kaikkea suvaitsevaisen, ennakkoluulottoman ja avarakatseisen persoonan, sinun kannattaa kääntää katseesi vesimiehiin.

Romanttinen kumppani: kalat (19.2.−19.3.)

Janoatko romantiikkaa? Kalan seurassa siitä ei tule pulaa. Kala huomioi rakastaan kukin, kynttiläillallisin ja suklaarasioin. Jos valitset kumppaniksesi kalan, voit luottaa siihen, että romanttiset eleet eivät lopu edes alkuhuuman häivennyttyä.

Lähteet: Elite Daily, Elle, Horoscope.com, The Astrology of LoveThe Itch List, Thought Catalog, Your Tango

Lue myös:

Tällaisen miehen nainen haluaa horoskooppimerkin mukaan

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Sinkkuhoroskooppi kertoo, millainen sinkku olet ja miten voit löytää rakkauden

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

X