Horoskooppimerkit

Mitä Vain elämää -tähtien horoskooppimerkit paljastavat heidän keskinäisistä kemioistaan? Keillä synkkaa, keiden välillä voi olla kitkaa?

Vain elämää -ohjelman kahdeksannella tuotantokaudella on mukana muun muassa ujoja neitsyitä, sosiaalinen vaaka ja avoin kaksonen. Selvitimme, miten Arttu Wiskarin, Mira Luodin, Terhi Kokkosen, Aki Tykin, Dannyn, Sanin ja Kasmirin kemiat kohtaavat heidän horoskooppimerkkiensä mukaan.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Nelonen Media

Vain elämää -ohjelmasta pyörii parhaillaan jo kahdeksas tuotantokausi.

Vain elämää -ohjelman kahdeksannella tuotantokaudella on mukana muun muassa ujoja neitsyitä, sosiaalinen vaaka ja avoin kaksonen. Selvitimme, miten Arttu Wiskarin, Mira Luodin, Terhi Kokkosen, Aki Tykin, Dannyn, Sanin ja Kasmirin kemiat kohtaavat heidän horoskooppimerkkiensä mukaan.

Vain elämää -ohjelmassa mukana olevat artistit puhuvat aina siitä, kuinka mukavaa heillä on yhdessä. Television katsojat ovat kuitenkin saattaneet huomata, että pöydän ääressä on toisinaan myös jännitteitä. Mitä tähdet todellisuudessa ajattelevat toisistaan? Sitä emme voi tietää, mutta selvitimme artistien horoskooppimerkit ja kurkistimme, mitä ne saattavat paljastaa ohjelmassa mukana olevien laulajien keskinäisistä kemioista.

Arttu Wiskari, 33, ja Aki Tykki, 42, ovat neitsyitä. Neitsyt huomaa heti, kun jokin asia ei ole kohdallaan tai oikeassa paikassa. Neitsyen tyypillisiä ominaisuuksia ovatkin arvostelukyky, äärimmäinen tarkkuus, älykkyys, nopea käsityskyky ja hyvä terveys. Neitsyttä pidetään melko kriisialttiina merkkinä, sillä sen hallitsijaplaneetta Merkurius saattaa vaikuttaa kielteisesti mieleen ja hermostoon.

Mira Luoti, 40, on kala. Kalat ovat tunteellisia, herkkiä, arkoja ja alttiita vaikutteille. He eivät koskaan ole ilkeitä. Kalojen elämä on suurimmalta osin unelmointia ja haaveilua; kalat ovat tunnettuja siitä, että he katselevat maailmaa ruusunpunaisten silmälasien läpi. Elämän aallonpohjissa kalat masentuu herkästi.

Terhi Kokkonen, 43, on rapu. Ravut ovat hyvin herkkiä ja heidän mielialansa ailahtelevat: kyyneleet ovat yhtä herkässä kuin iloinen naurukin. Ravut ovat myös taiteellisia ja miellyttäviä. Samalla he voivat kuitenkin olla hyvin päämäärätietoisia ja varsinaisia uraputki-ihmisiä. Ravuilla on taipumusta huolehtia ja murehtia paljon ja kaikesta. Siksi he usein stressaantuvat tavallista helpommin ja saattavat käydä sekä itselleen että ympäristölleen rasittaviksi.

Danny, 75, on vaaka. Tasapainoilu, kontaktikyky, diplomaattisuus, elämänmyönteisyys ja kyky nauttia elämästä ovat vaakaihmiselle ominaisia piirteitä. Mietteliäs ja herkkä vaaka etsii tasapainoa ja harmoniaa kaikkialta. Hän kaipaa huomiota enemmän kuin muut merkit, ja joskus hänen on vaikea olla yksin. Hyvät ihmissuhteet ovatkin avain vaa’an onneen ja tyytyväisyyteen. Niiden puute voi saada vaa’an masentumaan.

Sani, 46, on kaksonen. Vilkkaus, uteliaisuus, innostuneisuus, puheliaisuus ja nopea ajattelu ovat kaksosille tyypillisiä piirteitä. Kaksonen on koko ajan hyvin tietoinen kaikesta ympärillään tapahtuvasta. Hän ilmaisee nopeaälyisenä itseään helposti sekä suullisesti että kirjallisesti. Kaksonen on levoton ja liikkuva mutta sopeutuu juuri siksi vaivatta uusiin olosuhteisiin. Kaksosilla on taipumusta huonoihin hermoihin, joten aika ajoin heidän elämänsä voi olla varsin tukalaa ja rasittavaa.

Kasmir, 33, on oinas. Oinas on yleensä itsevarma, herkästi innostuva, yritteliäs, aloitekykyinen, impulsiivinen ja energinen. Kärsimättömyys kuuluu merkin suurimpiin heikkouksiin, minkä takia pitkäjänteisyyttä vaativat tehtävät tuottavat monesti oinaalle suuria vaikeuksia. Kaiken pitäisi tapahtua oinaan mielestä heti. Jos asiat eivät menekään oinaan mielen mukaan, hän ärsyyntyy herkästi. Oinas voi sortua myös aggressiivisuuteen.

Keillä heistä todennäköisesti synkkaa oikeastikin hyvin? Entä keiden aito ystävystyminen voi olla lähtökohtaisesti hieman vaikeaa? Näin tähdet kertovat:

Kasmirille miellyttävintä seuraa on Sani

Kasmir on oinas ja Sani on kaksonen. He kummatkin ovat horoskooppimerkkiensä mukaan aktiivisia ja jaksavat katsoa maailmaa toiveikkaina vaikeimpinakin aikoina. Kaksonen eli Sani hurmaa rauhoittavaa seuraa kaipaavan oinaan eli Kasmirin loputtomilla keskusteluilla ja hupsulla huumorillaan.

Danny ja Terhi ovat luonteeltaan erilaisia

Danny on vaaka ja Terhi on rapu. Vaaka ja rapu ovat perusluonteiltaan erilaisia. Sosiaalinen ja intellektuelli vaaka nauttii uusista kokemuksista ja ihmisistä, kun taas haaveisiinsa uppoutuva rapu pitää kodin rauhasta ja perheen läheisyydestä. Perusluonteiden erilaisuuden takia Dannyn ja Terhin ystävystyminen voi olla vaikeaa.

Mira ja Terhi voisivat oppia toisiltaan

Mira on kala ja Terhi on rapu. Kalat ja rapu ovat kummatkin luonteeltaan uhrautuvia ja pehmeitä. Rapu eli Terhi voi kuitenkin opettaa Miralle realismia ja kala eli Mira voi puolestaan rohkaista kuoreensa vetäytyvää ja ujostelevaa rapua tulemaan ulos kuorestaan.

Sani saattaa saada Akin ja Artun avautumaan

Aki ja Arttu ovat neitsyitä ja Sani on kaksonen. Neitsyt on ujo horoskooppimerkki, mikä vaikeuttaa ystävystymistä. Neitsyet ovat hyviä kuuntelijoita, mutta omista tunteistasi puhuminen on tälle merkille vaikeampaa. Avoin kaksonen eli Sani saattaa aluksi tuntua ujoista neitsyistä eli Akista ja Artusta rasittavalta höpöttäjältä. Lopulta kuitenkin juuri Sani voi olla se, joka saa Akin ja Artun avautumaan.

Vain elämää torstaisin ja perjantaisin kello 20 Nelosella.

X