Horoskooppimerkit

Nämä ovat horoskooppimerkkisi yleisimmät ongelmat – ja näin ratkaiset ne!

Ravun epävarmuus ja herkkyys tuovat omat haasteensa parisuhteisiin ja skorpioni puolestaan tuntee usein itsensä muita huonommaksi. Lue, mitkä ovat sinun horoskooppimerkkisi yleisimmät ongelmat ja kuinka ne on mahdollista ratkaista.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Istock

Kalat-tähtimerkki tuntee epätoivon hetkinä olonsa eristäytyneeksi.

Ravun epävarmuus ja herkkyys tuovat omat haasteensa parisuhteisiin ja skorpioni puolestaan tuntee usein itsensä muita huonommaksi. Lue, mitkä ovat sinun horoskooppimerkkisi yleisimmät ongelmat ja kuinka ne on mahdollista ratkaista.

Oinaan (21.3.–19.4.) on vaikea saattaa asioita loppuun

Sinulla on taipumus huolimattomuuteen, ja monet päättäväisyyttä vaativat asiat saattavat jäädä puolitiehen. Koska sinun on usein vaikeaa saattaa aloittamasi asiat loppuun, monet suunnitelmasi tai projektisi ovat vaarassa epäonnistua.

Lue lisää: Oinaan yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin

Härkä (20.4.–20.5.) tuntee, että hänet sivuutetaan

Välillä sinusta tuntuu, että sinua manipuloidaan tekemään asioita toisten hyväksi riippumatta siitä, mikä on oma tahtosi. Inhoat sitä tunnetta, että sinut sivuutetaan.

Lue lisää: Härän yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin

Kaksoselle (21.5.–20.6.) ongelmia aiheuttaa pinnallisuus

Pinnallisuus on ehdottomasti huonoin piirteesi. Tämä ominaisuus estää sinua kokemasta vilpitöntä ystävyyttä ja sitomasta merkittäviä ihmissuhteita. Saatat myös jämähtää työkuvioissasi paikoilleen siitä syystä, että esimiehesi on vaikeaa antaa sinulle sellaisia vastuullisia tehtäviä, joissa täytyy kiinnittää huomiota yksityiskohtiin.

Lue lisää: Kaksosen yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin

Ravun (21.6.–22.7.) epävarmuus ja herkkyys aiheuttavat ongelmia parisuhteeseen

Epävarmuutesi ja herkkyytesi saavat sinut haavoittumaan ja puolustautumaan silloinkin, kun siihen ei olisi aihetta. Koska kumppanisi pahoittaa tästä mielensä, asia aiheuttaa ongelmia parisuhteessasi.

Lue lisää: Ravun yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin

Leijonalle (23.7.–22.8.) ongelmia aiheuttavat levottomuus ja vihan tunteet

Levottomuus ja vihan tunteet ovat heikkouksiasi silloin, kun asiat eivät suju toivomallasi tavalla. Tämä voi johtaa parisuhteissa eroon ja aiheuttaa masennusta.

Lue lisää: Leijonan yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin

Neitsyt (23.8.–22.9.) ei osaa ylläpitää pitkiä ystävyyssuhteita

Saatat kärsiä yksinäisyydestä, sillä et osaa ylläpitää ystävyyssuhteitasi kovin kauaa. Kriittisyytesi voi joskus tehdä seurastasi tuskallista.

Lue lisää: Neitsyen yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin

Vaaka (23.9.–23.10.) pyrkii olemaan enemmän kuin on

Pyrit olemaan enemmän kuin olet. Sinusta tuntuu, että olet usein mukana pikkujutuissa ja että työpaikallasi edistetään vain vähän sinun tai toisten hyvinvointia.

Lue lisää: Vaa’an yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin

Skorpioni (24.10.–22.11.) tuntee itsensä toisia huonommaksi

Torjut usein toisten vilpittömät avuntarjoukset, koska tunnet itsesi toisia huonommaksi. Turhaudut helposti siihen, ettet tunne itseäsi onnelliseksi, vaikka asiat ovatkin menneet juuri niin kuin tahdoit.

Lue lisää: Skorpionin yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin

Jousimiehen (23.11.–21.12.) sanat ovat tekoja suuremmat

Sinuun yhdistetään usein sanonta “paljon puhetta, vähän tekoja”. Tämän vuoksi ihmiset ovat usein haluttomia osallistumaan projekteihisi riippumatta siitä, kuinka vakuuttavilta ne kuulostavat.

Lue lisää: Jousimiehen yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin

Kaurista (22.12.–19.1.) lähestytään helposti hyötymismielessä

Lempeytesi saattaa kannustaa toisia ihmisiä lähestymään sinua hyötymismielessä. Sinusta saattaa ajoittain tuntua siltä, ettet ole seurapiirien suosituin henkilö tai että toiset jopa hylkivät sinua.

Lue lisää: Kauriin yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin

Vesimies (20.1.–19.2.) tuntee usein itsensä yksinäiseksi

Kadehdit toisten välistä toveruutta, koska tunnet usein itsesi yksinäiseksi. Osaat tehokkaasti uppoutua omaan maailmaasi, vaikka kaipaisitkin tiiviimpää vuorovaikutusta toisten kanssa.

Lue lisää: Vesimiehen yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin

Kala (20.2.–20.3.) tuntee epätoivon hetkinä olonsa eristäytyneeksi

Kun mielesi on musta, sinulla on taipumus tuntea kaikessa epätoivossa olosi eristäytyneeksi. Masennut, koska koet, ettei kukaan välitä sinusta.

Lue lisää: Kalan yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin

X