Horoskoopit

Oinaan rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Teksti: Anna.fi

Tavoittelet suhteita, jotka sopivat sinulle kuin hansikas käteen. Kyse ei ole itsekkyydestä vaan terveestä itsesuojelusta. Olet valmis antamaan paljon rakastetuillesi mutta et innostu kokeiluluontoisista, umpikujiin johtavista seikkailuista. Sosiaalisena ekstroverttina osaat ottaa ilon irti elämästä. Mahtaileva ulkokuori onnistuu usein peittämään oinaaksi syntyneiden pehmeän sisuksen.

Oinaan rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Kesäkuu

Kesä tarjoaa tilaisuuksia seikkailuihin ja romantiikkaan. Tasapainon ja rakkauden planeetta Venus ohjaa potentiaalisia kumppaneita luoksesi.  Jos kaipaat muutosta elämääsi, tartu toimeen tässä kuussa. Korostunut itseluottamuksesi auttaa sinua tarttumaan uusiin haasteisiin. Vakituisesti seurustelevat haluavat nyt uutta hehkua seksielämäänsä. Fyysiset nautinnot ovat oinaille nyt pikemminkin selkeä tarve kuin rakkaussuhteeseen liittyvä sivujuonne. Kirjat, elokuvat ja nettitarinat ruokkivat intohimojasi. Muista toteuttaa niitä kumppanisi kanssa olit sitten naimisissa tai et. Kesän alku tuo tullessaan myös tärkeän läksyn, joka on syytä painaa mieleen tarkasti.

Heinäkuu

Itsetuntosi kohenee, kun otat haltuun rakkaus- ja seksielämäsi parantamisen yksityiskohtia myöten. Muista huomioida myös kumppanisi tarpeet entistä tarkemmin. Jos haluat saada enemmän vastakaikua, muista olla myös itse anteliaampi. Muista että ihmiset ovat erilaisia. Jotkut janoavat mentaalisia virikkeitä, toiset kaipaavat ystävällistä hellyyttä. Useimmat haluavat kaikkea tätä samanaikaisesti, ja kuuma heinäkuu tarjoaakin siihen useita tilaisuuksia. Olet leikkisällä tuulella, ja se sopii sinulle loistavasti. Jos odotat suuria, muista panostaa omaan viehätysvoimaasi. Sinkkujen kannattaa olla  oikeaan aikaan oikeassa paikassa, joten ota vastaan kaikki kutsut myös uusiin paikkoihin ja tilaisuuksiin.

Elokuu

Tunnet Jupiterin vaikutuksen koko kesän ajan. Seikkailunhalusi saattaa johdattaa sinut flirttailemaan lähes holtittomasti. Jos olet vakituisessa suhteessa, oma rakkaasi pääsee nauttimaan kuherteluinnostasi. Jos taas kaipaat uutta säpinää, muutkin saavat osansa muikisteluistasi  ja silmäniskuistasi. Nykyiset kumppanit pysyvät kyllä tiiviisti lähettyvilläsi, jos jaksat suunnata huomion heidän suuntaansa. Lomaromanssit tuovat tullessaan sekä iloa että kyyneliä. Tunnet ainakin olevasi vahvasti elossa.  Jos joudut työmatkoilla eroon lemmitystäsi, suunnittele hänelle mukava yllätys, kun palaat takaisin. Panosta sensuelliin hauskanpitoon ja herkutteluun, joka nostaa veden kielelle. Valmista ihana illallinen tai tunnelmaa nostattava cocktail, joka saa energiat liikkeelle.

Parhaat kumppanit

Jousimies, leijona ja oinas

Kuumat deittailukaverit

Vaaka ja oinas

Katso kaikkien horoskooppimerkkien kesän rakkaushoroskoopit!

Lue myös:

Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan
Lue millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Vastakkaiset horoskooppimerkit – vetovoimaa ja tahtojen taistoa

Horoskoopit: Cassandra Nye
Suomentanut: Suvi Ruotsi

Kuva: Colourbox

X