Horoskoopit

Annan rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Teksti: Anna.fi

Onko kesällä 2015 tiedossa kiihkeitä kohtaamisia tai kepeää romantiikkaa, kenties jopa lomaromanssi? Katso, mitä rakkaushoroskooppi lupaa sinulle!

Annan rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Kurkkaa myös, miten vietellä mies horoskooppimerkin mukaan ja miten horoskooppimerkki vaikuttaa miehen kommunikaatiotyyliin!

Oinas

Oinas tavoittelee suhteita, jotka sopivat hänelle kuin hansikas käteen. Kyse ei ole itsekkyydestä vaan terveestä itsesuojelusta. Olet valmis antamaan paljon rakastetuillesi mutta et innostu kokeiluluontoisista, umpikujiin johtavista seikkailuista. Sosiaalisena ekstroverttina osaat ottaa ilon irti elämästä. Mahtaileva ulkokuori onnistuu usein peittämään oinaaksi syntyneiden pehmeän sisuksen.
Lue lisää

Härkä

Romanttiset ja huolehtivaiset härät ovat uskollisia kumppaneita, jotka odottavat samaa rakastetuiltaan. Vaikka härkä tuntee vahvasti, hän ei anna sydämenasioiden sumentaa järkeään. Härän merkissä syntyneitä henkilöitä on joskus nimitetty tylsiksi mutta totuus riippuu myös härän kumppanista.  Hieman hidastempoinen härkä kaipaa kumppanin antamaa tukea ja innoitusta tehdessään rakkauselämään liittyviä päätöksiä.
Lue lisää

Neitsyt

Neitsyitä pidetään itsetietoisina, hiljaisina ja kainoina. Tämä ei välttämättä pidä laisinkaan paikkaansa. Neitsyt ei ole yksiselitteinen. Hän ei välttämättä hurmaa ketään ensisilmäyksellä mutta lujittuu tämän mieleen vähitellen pieninä annoksina. Pian neitsyen onnekas kumppani voi ihmetellä, miten luuli koskaan rakastaneensa ennen kuin tapasi neitsyensä. Rakastunut neitsyt tekee kaikkensa suhteensa eteen. Mikään siihen liittyvä ei tunnu vaivalloiselta, ja yhteiselo kukoistaa kauniina ja jännittävänä.
Lue lisää

Kaksoset

Suurenmoisella mutta ailahtelevaisella kaksosella on vahva maine loistavana rakastajana.  Kaksonen haluaa myös puolustaa tätä mainettaan pyrkimällä miellyttämään rakastettuaan kaikin keinoin. Kaksosen kanssa ei kannata kiistellä, koska vastalauseet muuttavat hänet mököttäjäksi. Joustava kumppani puolestaan saa kaksosesta viehättävän kumppanin. Kaksonen osaa olla niin rakastettava, että suhteen päättyminen voi satuttaa hänen kumppaniaan kipeästi. Muutamat kaksosiksi syntyneet saattavat ajautua miellyttämään kaikkia keinolla millä hyvänsä.
Lue lisää

Rapu

Uskollinen ja välittävä rapu on pohjimmiltaan hyvin pehmeä ja helposti loukkaantuva. Useimmat kuitenkin suojautuvat kovan kuoren alle. Taitavana kommunikoijana pystyt antamaan kaikkesi oikealle kumppanillesi. Olisi kyllä suotavaa, että hän pystyisi samaan, koska sitä sinä odotat. Rakastajana teet kaikkesi miellyttääksesi valittuasi. Olet kuitenkin hyvin mustasukkainen kumppanistasi ja tulet onnettomaksi, jos hän suuntaa huomionsa muualle. Tämän tähtimerkin edustajien kanssa ei kannata leikitellä turhanpäiten.
Lue lisää

Vaaka

Vaaka rakastuu yhtä luonnollisesti kuin syö, juo ja hengittää. Vaa’an elämä tuntuisi sietämättömältä ilman rakastumisen aiheuttamaa ihanaa euforiaa. Kumppanit pääsevät aina etusijalle vaa’an elämässä, ja tämä tekee kaikkensa, jotta yhteiselo olisi jännittävää sekä antoisaa myös fyysisten ilojen osalta. Vahvasti rakastava vaaka myös tukee kumppaniaan niin myötä- kuin vastoinkäymisissä.
Lue lisää

Leijona

Leijonat rakastavat rakkautta ja romantiikkaa. Anteliaat, rakastavat ja huolehtivaiset leijonat saattavat olla myös hyvin itsetietoisia. Leijona näyttää tunteensa niin helposti ja vuolaasti, että se saattaa jopa tuntua tukahduttavalta. Suhteessa leijonasta saattaa tulla pomotteleva määräilijä.  Tämä leijonan sietämätön piirre on kuitenkin sulatettavissa ja hallittavissa viisaalla imartelulla.
Lue lisää

Skorpioni

Intohimoista skorpionia ei voi voittaa viettelyn taidoissa. Metsästämään keskittyneelle skorpionille on lähes mahdonta sanoa ei. Tämän tähtimerkin edustajan hännälle ei ole syytä astua. Petetyn tai taisteluun haastetun skorpionin myrkkypiikki voi pistää todella kipeästi. Jos et halua kiehuvan kuumaa romanssia, pysy erossa kaikista skorpioneista. Jos taas olet tarpeeksi vahva vastaamaan tuleen samalla mitalla, valmistaudu ihmeelliseen ja unohtumattomaan kokemukseen.
Lue lisää

Vesimies

Vesimiehet saattavat vaikuttaa sekä liian vakavilta että liian huikentelevaisilta. Tulkinta riippuu katsantokannasta. Ymmärtäväiset sielut näkevät, että vesimiehen kosiskelurituaalit voivat olla hieman hämmentäviä.  Vesimies etsii täydellistä kumppania, joten sielunkumppanin löytyminen voi kestää kauan. Kun se oikea löytyy, vesimies on valmis antamaan kaikkensa kumppanilleen.  Suhteesta ei puutu syvää, kestävää intohimoa.
Lue lisää

Kauris

Kauriin näennäinen ujous ja pidättäytyvyys innostaa joitakin kumppaniehdokkaita tavoittelemaan häntä entistä innokkaammin. Ja kaurista pitääkin maanitella oikein kunnolla ennen kuin hän vapautuu esittelemään syvälle kätkettyjä intohimojaan. Luovana vastakaiun antajana olet taivaan lahja oikealle kumppanlle, joka kaipaa itsetunnon kohennusta. Kainosti leikittelevän kauriin väsytystaktiikkaa on vaikea vastustaa.
Lue lisää

Jousimies

Jousimies kaipaa turvallisuutta mutta ei helposti luovu vapaudestaan. Käsityksesi sitoutumisesta saattaa olla jokseenkin vanhakantainen, ja siksi avioliitto ei välttämättä tunnu houkuttelevalta. Sinun täytyy vakuuttua siitä, että sitoutuminen toiseen todella kannattaa. Jousimiehen kanssa seurustelevat joutuvat usein tekemään töitä tottuakseen elämään tämän vapaudenhaluisen olennon kanssa. Kumppaniehdokkaat eivät aina tiedä, kannattaisiko hänet laskea menemään vai pitäisikö heidän vain yrittää roikkua mukana jousimiehen matkassa.
Lue lisää

Kalat

Kalat arvostaa kaikkia hyviä kumppanuussuhteita. Rakkaudessa kalat pettyy usein, koska odottaa suhteilta niin paljon. Kalat ei tyydy pinnallisiin ja hedelmättömiin suhteisiin. Nuorena kalat saattaa olla liian idealistinen mutta kypsyy kyllä iän myötä. Mielikuvitus ja kauneus vetoavat kaloihin yli kaiken. Rakastettu on kuitenkin ennen kaikkea hyvä kumppani, jonka kanssa pidetään hauskaa ja jaetaan mielenkiintoiset tulevaisuudensuunnitelmat.
Lue lisää

Lue myös:

Onnellisuushoroskooppi – Lue, mikä tekee onnelliseksi ja miten onni ilmenee
Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Liikuntahoroskooppi – Liiku merkkisi mukaan!
Laihdutushoroskooppi – Millainen dieetti sopii tähtimerkillesi?

Horoskoopit: Cassandra Nye
Suomentanut: Suvi Ruotsi
Kuva: Colourbox

X