Horoskoopit

Kalojen rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Teksti: Anna.fi

Kalat arvostaa kaikkia hyviä kumppanuussuhteita. Rakkaudessa kalat pettyy usein, koska odottaa suhteilta niin paljon. Kalat ei tyydy pinnallisiin ja hedelmättömiin suhteisiin. Nuorena kalat saattaa olla liian idealistinen mutta kypsyy kyllä iän myötä. Mielikuvitus ja kauneus vetoavat kaloihin yli kaiken. Rakastettu on kuitenkin ennen kaikkea hyvä kumppani, jonka kanssa pidetään hauskaa ja jaetaan mielenkiintoiset tulevaisuudensuunnitelmat.

 

Kalojen rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Kesäkuu

Kuukausi alkaa verkkaisesti. Sinulle jää aikaa kuunnella tarkasti muiden tarpeita ja toiveita.  Kun olet onnellinen, elämäsi sujuu kuin tanssien. Nyt on tärkeää keskustella tietyistä asioista sekä perheen että kumppanisi kanssa. Kaikki loksahtaa kuitenkin kauniisti kohdalleen heti kesän alussa, joten nauti tilanteesta. Kun sinulta ei vaadita mitään, voit paneutua toteuttamaan omia toiveitasi ja unelmiasi. Jos olet naimisissa ja perheellinen, jaa osa kodinhoidollisista tehtävistä perheen muille jäsenille. Jos aiot kohentaa ulkoasuasi, muista että teet sen nimenomaan oman itsesi vuoksi.  Sinkut suhtautuvat tulevaisuuteen toiveikkaasti, vaikka olettavat, että asiat etenevät vain etananvauhtia.  Tilanteeseen on pian tulossa muutos, joten ole valppaasti valmiina.

Heinäkuu

Joku erityinen tulla tupsahtaa elämääsi lähes taianomaisesti. Venus ajaa rakkauden asiaa ja Jupiterillakin on roolinsa tapahtumien edistäjänä. Elokuun puolivälin asti Jupiter kehottaa sinua liikkumaan rohkeasti eteenpäin rakkauden taistelukentillä. Jos se ei sovi sinulle, edistä asioita työpaikalla tai kunnosta kotia.  Kumppanin kanssa vietetty aika valaisee tulevaisuudennäkymiäsi. Jos kyseessä on uusi suhde, älä paljasta kaikki toiveitasi ja suunnitelmiasi ensikättelyssä.  Pieni salaperäisyys ei ole koskaan pahitteeksi. Jos haluat uutta virtaa suhteisiisi, tee se hienotunteisesti kevyellä kädellä hymyn ja huumorin kera. On erityisen tärkeää, että luotat vaistoihisi, kun teet päätöksiä, joilta odotat kauaskantoisia seuraamuksia.

Elokuu

Planeettavoimat ovat totisesti puolellasi. Venus ja Jupiter puskevat sinua tekemään muutoksia ja kulkemaan reippaasti oikeaan suuntaan. Saatat itse haluta edetä hieman hitaammin. Hyvä ystäväsi Neptunus tulee avuksi, kun ryhdyt toteuttamaan unelmiasi osana käytännönläheistä elämää.  Pysy joustavana. Jupiter lisää seikkailunhaluasi, ja tapaat runsain mitoin uusia ihmisiä. Älyköt opettavat sinulle uusia asioita. Toiset saattavat viehättää sinua jokapäiväisen elämän tasolla – ja myös fyysisesti. Intohimot syttyvät ja hiipuvat yhtä nopeasti. Pidä hauskaa ja nauti joka hetkestä. Muista olla valikoiva. Sinun ei tarvitse suostua ensimmäisen kosijan ehdotuksiin. Luota itseesi, ja kulje omia polkujasi. 

Parhaat kumppanit

Skorpioni, rapu ja kalat

Kuumat deittailukaverit

Neitsyt ja kalat

Katso kaikkien horoskooppimerkkien kesän rakkaushoroskoopit!

Lue myös:

Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan
Lue millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Vastakkaiset horoskooppimerkit – vetovoimaa ja tahtojen taistoa

Horoskoopit: Cassandra Nye
Suomentanut: Suvi Ruotsi

Kuva: Colourbox

X