Horoskoopit

Vaa’an rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Teksti: Anna.fi

Vaaka rakastuu yhtä luonnollisesti kuin syö, juo ja hengittää. Vaa’an elämä tuntuisi sietämättömältä ilman rakastumisen aiheuttamaa ihanaa euforiaa. Kumppanit pääsevät aina etusijalle vaa’an elämässä, ja tämä tekee kaikkensa, jotta yhteiselo olisi jännittävää sekä antoisaa myös fyysisten ilojen osalta. Vahvasti rakastava vaaka myös tukee kumppaniaan niin myötä- kuin vastoinkäymisissä.

Vaa'an rakkaushoroskooppi kesälle 2015

Kesäkuu

Rauhaa rakastava, kompromisseihin kykenevä vaaka saa nyt lisätulta olemukseensa Venuksen vahvan vaikutuksen takia. On aika toteuttaa toiveita ja unelmia. Vakiintuneet syventävät suhdettaan entistä intohimoisemmaksi ja  rakastavammaksi. Sinulle on tarjolla lukuisia rakastajia mutta olet hyvin valikoiva. Kukaan ei hurmaa sinua ensitapaamisella vaan saa todella tehdä töitä kiinnittääkseen huomiosi. Kaikki menneisyyteen liittyvät estot on kuitenkin hyljättävä, kun tavoittelet valoisampaa tulevaisuutta. Tee rohkeita päätöksiä.

Heinäkuu

Itsetuntosi kohenee, kun otat määräävämmän roolin rakkaus- ja seksielämäsi alueella. Muutamat vaa’an kumppaneista saattavat kaivata lisärohkaisua, koska ovat epävarmoja siitä, mitä kesä mahtaa tuoda tullessaan. Nyt kannattaa hakeutua ryhmiin, joissa todella tuntee viihtyvänsä. Tämä tuo elämään lisää jännitystä ja tyydytystä. Kiinnitä huomiota pieniin yksityiskohtiin ulkoasussasi ja säädä niitä siten, että voit taas säteillä täydellä teholla. Älä pelkää muutoksia, jotka vetävät intohimoja puoleesi. 

Elokuu

Tässä kuussa saatat alkaa toteuttaa ainakin osaa unelmiastasi.  Sekä vakiintuneiden että sinkkujen seksielämä piristyy epätavanomaisten ideoiden siivittämänä. Olet työskennellyt niin ahkerasti, että hauskanpito ei ole pitkään aikaan ollut keskeisellä sijalla elämässäsi.  Nyt on aika rentoutua ja kohentaa myös rakkauselämää. Jo pelkkä elokuvailta saattaa auttaa eteenpäin.  Loppukuusta on luvassa intohimoa ja kenties jokin salaisia tunteita lietsova ilmoitus.  Reagoi rehellisesti, jos haluat välttyä kiusallisilta seuraamuksilta.

Parhaat kumppanit

Kaksonen, vaaka ja vesimies

Kuumat deittailukaverit

Oinas ja vesimies

Katso kaikkien horoskooppimerkkien kesän rakkaushoroskoopit!

Lue myös:

Näin viettelet miehen horoskooppimerkin mukaan
Lue millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Vastakkaiset horoskooppimerkit – vetovoimaa ja tahtojen taistoa

Horoskoopit: Cassandra Nye
Suomentanut: Suvi Ruotsi

Kuva: Colourbox

X