Horoskooppimerkit

Onnellisuushoroskooppi – Näin löydät kestävän onnen ja tasapainon

Millaisia muutoksia sinun pitäisi tehdä, jotta saavuttaisit pysyvän onnen? Onnellisuushoroskooppi kertoo vinkit tasapainoiseen elämään ja paljastaa, millaisia onnenaiheita ja haasteita vuosi 2016 tarjoilee eri tähtimerkeille.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
123Rf

Millaisia muutoksia sinun pitäisi tehdä, jotta saavuttaisit pysyvän onnen? Onnellisuushoroskooppi kertoo vinkit tasapainoiseen elämään ja paljastaa, millaisia onnenaiheita ja haasteita vuosi 2016 tarjoilee eri tähtimerkeille.

Oinas löytää onnen, jos malttaa pysähtyä

Impulsiivinen oinas osaa nauttia hetkestä, mutta kestävän onnen saavuttaminen on tälle tulimerkille hankalaa. Haluat toteuttaa kaikki mielitekosi heti ja täysillä. Arkesi on täynnä projekteja, menoa ja meininkiä, ja elämäntyylisi voi uuvuttaa sinut salakavalasti. Masentuneena kahmit lisää töitä ja juokset juhlissa tunteaksesi itsesi tärkeäksi. Samalla mielenrauhasi pakenee entistä kauemmas.

Sinun pitää oppia maltillisuutta, jotta et pala loppuun. Ohitat tasaiset ihmiset helposti tylsinä tyyppeinä, mutta sinun kannattaa antaa heille mahdollisuus. Ravun ja kalojen herkkyys ja härän ja kauriin rauhallisuus tuovat elämääsi kaivattua tasapainoa.

Vuonna 2016 oinaalla on hienot mahdollisuudet onnistua työelämässä. Energian lisäksi sinulla on tavallista enemmän kestävyyttä, joten tänä vuonna on hyvä harjoitella mielenmalttia. Seksielämässäsi on pieni suvantovaihe, mutta älä lannistu, vaan panosta suhteenne henkiseen puoleen ja kumppanuuteen.

Lue myös: Horoskooppien pimeät puolet – Tällainen oinas on pahimmillaan

Lue myös: Tavoitteena onnellinen elämä? Varo, ettet sairastu vaaralliseen vahvuuteen

Härkä tarvitsee kiinnostavan elämäntehtävän

Elämän pieniä nautintoja arvostavan härän voisi kuvitella löytävän helposti kestävän onnen. Nautinnonhalusi lipsahtaa kuitenkin helposti laiskuudeksi. Jos et löydä päämäärää, jonka eteen haluat paiskia töitä, arkesi alkaa tuntua ontolta. Lääkitset sisäistä tyhjyydentunnettasi herkuttelulla ja käperryt kotisohvalle, jolloin sosiaaliset suhteesi kärsivät.

Muista, että hyvä olo ei tarkoita pelkkää lepoa ja laiskottelua. Tunnet elämäsi merkitykselliseksi, kun löydät tarpeeksi haastavan ja kehittävän työn tai harrastuksen. Riko myös välillä rakkaita rutiinejasi. Pienet spontaanit teot antavat arkeen enemmän virtaa kuin orjalliset aikataulut.

Härän elämä on elokuuhun asti murroksessa. Tätä ei kuitenkaan kannata säikähtää, sillä muutokset kumpuavat omasta kypsymisestäsi. Kevät tuo elämääsi uusia ihmisiä, ja huomaat myös vanhojen mielipiteidesi ja mieltymystesi muuttuneen. Älä takerru haikailemaan mennyttä, vaan etsi muutoksesta positiivisia puolia.

Lue myös: Horoskooppien pimeät puolet – Tällainen härkä on pahimmillaan

Lue myös:  Suunnitelmissa elämänmuutos? Tunne tavoitteesi

Kaksosen on uskallettava kohdata vaikeudet

Kaksonen on perusluonteeltaan positiivinen, ja hänellä on kaikki mahdollisuudet onnellisuuteen. Haasteesi on eloisuutesi, joka hajoaa pahimmillaan pinnalliseksi levottomuudeksi. Olet kiinnostunut hieman kaikesta ja kaikista. Et malta syventyä mihinkään, vaan vaihdat työpaikkaa ja kumppania herkästi, kun ensimmäiset ristiriidat ilmaantuvat.

Sisäistä rauhaa ei voi kuitenkaan saavuttaa välttelemällä vaikeuksia. Yritä kohdata hankalat tilanteet rauhallisesti, sillä ne kasvattavat sinua. Opit tuntemaan itsesi ja todelliset tarpeesi vain ottamalla riskejä. Joskus epäonnistuminen on edellytys vielä suuremmalle onnistumiselle – sen aika ei vain ollut vielä.

Vuosi 2016 on kaksoselle ihmissuhteiden aikaa. Monet sukusalaisuudet ja ihmissuhteisiin liittyvät epäselvyydet ratkeavat syyslokakuussa. Voit saavuttaa uratavoitteitasi, mutta sinun on pidettävä pääsi kylmänä. Lataa akkujasi läheistesi parissa ja yritä arvostaa entistä enemmän voimaa, jota saat ihmissuhteistasi.

Lue myös: Horoskooppien pimeät puolet – Tällainen kaksonen on pahimmillaan

Lue myös: Miksi värittäminen kannattaa? Näin aikuisten värityskirjat hoitavat aivojasi

Ravun on sanottava myös ei jaksaakseen

Oma koti ja läheiset ovat ravun hyvinvoinnin peruspilareita. Voit onnitella itseäsi, sillä nämä ovat elämän arvokkaimpia asioita, joista saat voimaa silloinkin, kun työurasi takkuilee. Perheen lisäksi olet erittäin kiintynyt läheisiin ystäviisi. Käytät valtavasti energiaa heidän hoivaamiseensa, ja huolehdit olet usein huolissasi rakkaidesi puolesta.

Muista, että myös hoivaaja voi uupua. Yksi tärkeimmistä elämäntehtävistäsi onkin terveen itsekkyyden oppiminen. Kuuntele tunteitasi ja fyysisiä tarpeitasi, hemmottele itseäsi ja opettele vetämään omat rajasi. Sinun on opittava olemaan jämäkämpi, sillä sisäisen onnen saavuttaminen vaatii joskus tiukkuutta ja itsensä puolustamista.

Iloisia uutisia: vuosi 2016 on suosiollinen elämäsi tärkeimmille asioille eli ihmissuhteillesi. Vuosi tarjoilee romantiikkaa sekä suhteessa oleville ravuille että sinkuille. Tämä nostaa itseluottamustasi, ja uskallat tehdä arkeesi pieniä muutoksia, jotka ovat tärkeitä hyvinvoinnillesi. Kiinnitä huomiota fyysiseen terveyteesi, sillä se voi reistailla.

Lue myös: Horoskooppien pimeät puolet – Tällainen rapu on pahimmillaan

Lue myös: Puolison läheisriippuvaisuus rasittaa

Leijonan on uskallettava kohdata heikkoutensa

Leijona vaikuttaa itsevarmalta ja hieman karskilta tyypiltä, joka tietää, mitä haluaa. Olet kuitenkin välillä niin epävarma, että säikähdät sitä itsekin. Uskallat vaatia ja asettaa rajoja töissä, mutta vahva kuoresi on samalla vankilasi. Et uskalla päästää kovin monia lähellesi ja välillä tunnet olevasi uljas, mutta ontto kuori.

Löytääksesi onnen ja sopusoinnun sinun on uskallettava näyttää herkkyytesi, sillä janoat rakkautta ja hyväksyntää. Muista, että sinun ei tarvitse olla aina johtohahmo. Kun paljastat heikkoutesi, muut uskaltavat auttaa sinua. Herkät ihmiset avaavat tunnelukkojasi, ja sinä puolestasi annat heille voimaa ja inspiraatiota.

Leijonalla on mahdollisuus toteuttaa monet ammatilliset haaveensa vuonna 2016. Saat puurtamisesta enemmän irti, jos uskallat pitää töissä hauskaa ja levität iloasi myös työtovereihisi. Sosiaaliset piirisi laajentuvat tänä vuonna, jos annat enemmän tilaa rentoudelle ja kannustat muita.

Lue myös: Horoskooppien pimeät puolet – Tällainen leijona on pahimmillaan

Lue myös: Rakkauden kieli – Testaa, miten rakastat ja haluat tulla rakastetuksi

Neitsyt nauttii elämästä ottaessaan rennommin

Neitsyt uskoo onnensa riippuvan hallinnantunteesta. Pakonomainen kontrolloinnintarve kuitenkin nakertaa hyvinvointiasi. Monella neitsyellä kestää vuosia ymmärtää, että elämässä on otettava välillä rennommin, ja muut hoitavat hommansa ilman jatkuvaa vahtimista.

Olet rakastava ja uskollinen kumppani, mutta voit kahlehtia puolisoasi niin paljon, että hän ahdistuu ja alkaa etääntyä sinusta. Tämä saa sinut takertumaan rutiineihisi entistä armottomammin, ja pahoinvoinnin kierre on valmis. Saavutat hyvän olon, kun lopetat onnen jahtaamisen väkisin ja annat asioiden edetä omalla painollaan.

Romantiikka tuo iloa neitsyen kevääseen. Uskaltaudu treffeille, jos olet sinkku. Tee jotain hupsua ja yllättävää kumppanisi kanssa, jos olet parisuhteessa. Ota alkuvuosi rennosti ja lataa akkujasi, sillä koettelemukset ja muutokset tapahtuvat monille neitsyille vasta vuoden 2016 lopussa.

Lue myös: Horoskooppien pimeät puolet – Tällainen neitsyt on pahimmillaan

Lue myös: Stressi sairastuttaa – Katkaise unettomuuden kierre

Vaaka ei saa antaa muiden kävellä ylitseen

Ei ole yllättävää, että vaa´an onnellisuus riippuu siitä, onko hänen elämänsä tasapainossa. Yrität pysyä tyynenä ja pitää kaikki tyytyväisinä, ja tämä on myös akilleen kantapääsi. Et uskalla sanoa mielipidettäsi, sillä pelkäät loukkaavasi muita. Ylitsesi on helppo kävellä, ja voit katkeroitua vuosien saatossa, koska tukahdutat omat halusi.

Sinun on ymmärrettävä, ettei onnellisuus tarkoita sitä, että kaikki ovat jatkuvasti hyvällä tuulella ja tyytyväisiä. Sinun on uskallettava olla joskus eri mieltä ja toimittava itsenäisesti, jotta olisit sopusoinnussa itsesi kanssa.

Vuoden 2016 alku on vaa´alle helppo. Diplomaatintaitojasi tarvitaan, ja hykertelet tyytyväisenä, kun saat selvitettyä muiden sotkut. Vahvuutesi testataan syksyllä, kun omat ihmissuhteesi menevät solmuun. Pidä pääsi kylmänä ja muista, että onnellisuus ei tarkoita loputonta miellyttämistä.

Lue myös: Horoskooppien pimeät puolet – Tällainen vaaka on pahimmillaan

Skorpioni opettelee luottamaan muihin

Onnellisuuden ja tasapainon saavuttaminen on vaikeaa skorpionille. Olet luonteeltasi intohimoinen ja herkkä, mutta epäluuloinen. Epävarmuutesi saa sinut pelaamaan ihmissuhteilla, ja lääkitset pahaa oloasi addiktioilla, kuten pakonomaisella shoppailulla, syömisellä ja tissuttelulla.

Syvällä sisimmässäsi olet erittäin hoivaava ja rakastava ihminen. Ajattelet silti elämää taisteluna, jossa sinun on kostettava epälojaaleille ihmisille. Yritä muokata tätä ajatusmallia ja opettele näkemään itsesi lohduttajana. Kun uskallat auttaa muita, saat itseluottamusta, ja sosiaaliset pelkosi vähentyvät.

Alkava vuosi on loistavaa aikaa skorpionin onnellisuustaitojen harjoittelemiselle. Joudut tilanteisiin, joissa tunteiden valtaan heittäytyminen houkuttelee sinua, mutta loogisuus johtaa parempaan lopputulokseen. Ihmissuhdetaitojasi testataan etenkin loppukesällä ja syksyllä. Rahatilanteesi on tänä vuonna hyvä.

Lue myös: Horoskooppien pimeät puolet – Tällainen skorpioni on pahimmillaan

Lue myös: Mustasukkaisuudesta voi parantua

Pitkäjänteisyys palkitsee jousimiehen

Optimistinen jousimies onnistuu vakuuttamaan muut siitä, että hänen elämänsä on täynnä iloa. Olet seikkailunhaluinen ja ahdistut huomatessasi, ettei elämä ole ikuista juhlaa ja nousukiitoa. Ratkaiset ikävät tilanteet pakenemalla: lähdet pitkälle matkalle tai muutat ulkomaille. Levottomuutesi ei kuitenkaan tyynny ennen kuin opit rauhoittumaan ja ottamaan teoistasi vastuuta.

Mieti, tarvitsetko vaihtelua elämäsi jokaisella osa-alueella. Pysyvä ihmissuhde tai työpaikka tuo elämääsi tyyneyttä, joka on avain tasapainoon. Rauhoittuminen ruokkii myös luovuuttasi tehokkaammin kuin jatkuva muutos ja hössöttäminen.

Jousimiehen vuosi 2016 alkaa verkkaisesti. Älä kuitenkaan järjestä toimintaa väkisin, vaan pysähdy miettimään, mitä kaikkea sinulla on jo nyt. Et saa tänä vuonna kaikkea haluamaasi, mutta jos rauhoitut, saavutat pieniä voittoja työelämässä ja ihmissuhteesi voivat hyvin.

Lue myös: Horoskooppien pimeät puolet – Tällainen jousimies on pahimmillaan

Kauriin on muistettava, ettei elämä ole työtä

Uralla menestyminen on tärkeää kauriille. Jopa niin tärkeää, että intohimosi voi kääntyä sinua vastaan. Aikataulutat elämäsi, ja työ pyörii mielessäsi aamusta iltaan. Laitat urasi liian usein rakkaidesi ja harrastustesi edelle. Voit olla onnellinen vasta, kun suot ajatuksia myös terveydellesi ja läheisillesi.

Jos tämä on vaikeaa, hyödynnä intohimoasi Excel-taulukoihin. Merkitse kalenteriisi lepo- ja virkistyshetket ja noudata suunnitelmaa. Suurin haasteesi on ymmärtää, että työ on vain työtä. Sen sijaan ihmissuhteet ovat jotain paljon arvokkaampaa ja pysyvämpää, joiden eteen on myös nähtävä vaivaa.

Kauriin elämä luistaa mainiosti etenkin tammikuussa 2016 sekä aivan vuoden lopussa. Alkava vuosi on sinulle opettavainen juuri onnellisuuden kannalta. Pitkäjänteisyytesi palkitaan upeilla ihmissuhteilla, mutta joudut hieman kipuilemaan niiden vuoksi. On itsestäsi kiinni, osaatko arvostaa läheisyyttä yhtä paljon kuin materiaa.

Lue myös: Horoskooppien pimeät puolet – Tällainen kauris on pahimmillaan

Lue myös: Ota työuupumuksen oireet vakavasti

Vesimies pyristelee irti itsekkyydestään

Ollakseen onnellinen vesimiehen on saatava kulkea omia polkujaan. Tarvitset paljon omaa tilaa, hiljaisuutta ja vapautta. Olet niin kiehtova persoona, että läheisesi joustavat tarpeidesi vuoksi hämmästyttävän paljon. Itse asiassa niin paljon, että voit muuttua itsekkääksi oikuttelijaksi.

Ystäväsi ja perheesi eivät kuitenkaan jaksa joustaa loputtomasti – sinunkin on annettava heille rakkautta ja tukea. Vesimiehen on ymmärrettävä, että onnellisuus muodostuu myös vuorovaikutuksesta ja antamisesta. Kadut jälkeenpäin, jos uhraat ihmissuhteet itsekkyytesi vuoksi.

Olet tänä vuonna erityisen herkkä ja huomaat pieniä merkkejä, jotka muut ohittavat. Opettele käyttämään oivalluskykyäsi myös ihmissuhteissa. Tapaat kiinnostavia ja ihmisiä, joten keskity kuuntelemaan rauhassa, mitä heillä on sydämellään. Saat huomata, että ystävällisyys palkitsee sinut runsaammin kuin hapan sarkasmi.

Lue myös: Horoskooppien pimeät puolet – Tällainen vesimies on pahimmillaan

Kalat löytää rauhan asettamalla omat rajansa

Kalat on yksi herkimmistä tähtimerkeistä. Imet muiden tunteet itseesi kuin pesusieni, Kun läheisesi ovat tyytyväisiä, säkenöit onnea, mutta tulet levottomaksi, jos he ovat äreitä tai tyytymättömiä. Et kuitenkaan voi olla tyytyväinen ja tasapainoinen, jos mielialasi riippuu aina muista.

Opettele ottamaan oma tilasi ja tee tarvittaessa selväksi, ettet voi lohduttaa muita loputtomasti. Sinäkin tarvitset hoivaa, rakkautta ja latautumisaikaa. Älä ajattele, että toiset ovat aina oikeassa. Elämäntehtäväsi ei ole joustaa muiden vuoksi, vaikka hoivaviettisi on vahva.

Kalojen perhesuhteet voivat mennä tänä vuonna solmuun, ja on tärkeää, ettet syytä itseäsi muiden ongelmista. Rahaan ja omaisuuteen liittyvät kysymykset nousevat esiin vuoden alussa. Luota itseesi ja pysy lujana. Yleensä yrität uida näistä tilanteista pois, koska pelkäät riitoja ja luulet olevasi tietämätön talousasioissa.

Lue myös: Horoskooppien pimeät puolet – Tällainen kalat on pahimmillaan

Lue myös: Testaa oletko erityisherkkä

Lähteet: The Astrologer, Happy New Year

X